Не знам за вас, но аз вече гледам 3D с Divata, само дето филмите с 3D са малко все още, но ги кара и с 3D очила и голям ЛСД е почити като на кино
Не знам за вас, но аз вече гледам 3D с Divata, само дето филмите с 3D са малко все още, но ги кара и с 3D очила и голям ЛСД е почити като на кино
На mkv файловете не излизат българските субтитри а само вградените. Става въпрос за STAR WARS. ИМЕНАТА СА КОПИЕ ЕДНО НА ДРУГО
С последния фирмуер съм.Трябват ли някакви допълнителни настройки или само от СУБТИТРИ. Благодаря предварително.
не ти трябва нищо друго освен да натискаш на дистанционното стрелка нагоре докато не ти се покаже (SRT)Първоначално публикувано от deyan6
Показва се но не излизат на екрана.Така е на всички серии.релайза е на замунда 26.2gb -Star Wars Collection HDTV-740р
Ще пробвам и с други филми в този формат за да видя резултата.На dvd формата всичко си върви нормално.
Здравейте,
Може ли някой да ми помогне със смяната на firmware.
Има ли официална процедура за flash-ване?
Кой е последния? От къде да го изтегля? Има ли release note (какво е новото в съответния release).
Текущия ми firmware: v.7.0.14.r2374 compiled at: Nov 16 2009. (с този с купих Diva-та преди около месец)
Подозирам че има по-нов.
Благодаря предварително за отзивчивостта.
на 1-ва страница ги пише кои са новите.При изключена Дива задържаш бутона на самото устройство около 6-7 сек. Но преди това трябва да си сложил флашката с новия firmware в USB-то
Дейзи, смятате ли да пуснете стабилен фирм относно Wi-fi връзката и BT? Няма торрент, който да съм пуснал и да не е спрял след час - два /буквално губи мрежата и се оправя само ако се канектне ръчно наново - посред нощите ли да го правя/. Отделно това че ако прекъсне по някаква причина, няма тръгване наново!
Смятам сериозно да приемете забележката и да пробвате да решите проблема, защото е едно от основните неща заради които си купих плеара /предполагам не само аз/, иначе на пазара има и по-евтини без мрежови възможности.
Това с Wi-Fi-то е оправено отдавна... ти с кой фърм си?
За Wi-Fi -то може и да е оправено, ама за BT-то не е.
И аз, основно, го взех заради BT-тo!
Ограничи си конекциите на 48 и няма да имаш проблем. Процесорчето е слабо и не се справя с мрежата и много конекции едновременно.Първоначално публикувано от broba
Как става го има описано тукhttp://www.shadowandy.net/2009/09/bi...n-playonhd.htm
Прочетох всичките страници въпреки че ми отне 2-3 дни. Поздрави на колегите: Hell, myDiva, dsp, BaHko_goTuHoTo и т.н.
Хора, справили сте се повече от чудесно с разширеното дискутиране на темите свързани с всякакви аспекти на това човек да play-ва HD (аудио и видео) с помощта на Diva Full HD media player.
Вие бяхте причината за мен да си взема и аз едно от тези устройства!!!
Взех го вчера от Дейзи директно. А съседната сграда до тях бяха Reset Computers, от тях пък взех харда - вътрешен Seagate 1TB SATA2 7200 RPM 32MB. За точен модел, няма как да ти кажа, тъй като съм на работа и не пиша от вкъщи, но когато се прибера, може и да edit-на post-а да сложа и директния модел, както го дава Diva-та.
Hell, можеш да го сложиш към "захапаните" hard-ове, защото работи повече от перфектно! От 1TB hard, автоматичното форматиране на Diva-та изкарва в последствие свободни 999.1 GB. Така направената система се чува, но не е шумна. За мен тя не е проблем, въпреки че в стаята се и спи.
И отново благодаря на всички колеги тук, за невероятното "българско" решение на което сте се спрели. Този форум ме убеди да избера Дейзи пред Privileg, PlayOn!, Iomega, Western Digital, разни там Пуканки, и тем подобни. Дерзайте и аз ще помагам, на който и с каквото мога. Имам знанията, но нямам опита с тези плеъри още... Като понатрупам и аз ще давам съвети
Здравейте всички, адмирации за страхотната тема
От доста време я следя и ето ме най накрая и аз с дива ;-) За сега без вътрешен хард, през донгъла сетъпнах мрежата лесно, имаше проблем с достъпа до файловете защото съм с Win7 но след промяна в регситрито се оправиха нещата. Хубава е машинката - след бързо разцъкване наистина плейва абсолютно всичко от харда ми (дори и FLAC-ове)
Сега по принцип основно ще слушам музика и малко или много съм аудиофил, но имам един много неприятен проблем - при смяна на песните се чува едно неприятно пукане, а през цифровия изход направо си липсва поне половин секунда от песента... За съжаление всичките ми mp3-та са рипвани с опция да се изреже тишината в началото и е доста неприятно.... а определено дак-а на ресийвъра ми (ONKYO) се справя доста по-добре от дак-а на дивата така че се опитвам да намеря решение да си слушам през цифровия изход. В темата има други подобни изказвания, но не срещам решение, а се съмнявам само аз и двама трима човека още да го чуваме това пукане? Та някой да има решение или поне някакво инфо по въпроса?
Още нещо - като си върви дадена песен скрива последният ред в браузъра - много дразнещо! Няма ли вариант за преподреждане на екрана, защото ако просто е малко по в дясно всичко ще е наред, но как?
Firmware 7.0.0 r1957 Sep 24 2009
Единствения съвет който може да се даде е да си поиграеш и да разбереш кой Firmwarе го прави този проблем най-малко. Ако има такъв.Мисля че v7.0.14.r2374 специално за мен е най-подходящ и е официален. http://ftp.daisytechbg.com/~bmarinov...v7.0.14.r2374/ пробвай с него има оправени доста неща.
Нито Wi-fi то е стабилно с посления официален фирм, нито Битторента както и да го настроя изкарва торрент докрай, освен ако е някой по 1-2Gb. Като го оставя да дърпа и се върна следобед вкъщи гледам адаптерчето не свети, а от Setup връзката разкачена. Това всеки ден, на колко точно часа го прави незнам, възможно е и то да прецаква BT-то, ама може ли пък да не е помислено ако спре връзката да не продължи докъдето е стигнало, егати торент клиента. Имало рефреш казват някой ... няма такова нещо, с часове да го остава, веднъж спрял по някаква причина, не иска да продължи /е от два дена стоят последните два торента, още не са продължили, бяха на по 50-60 процента, след спирането са на 0 ... ако сега ги пусна наново обаче веднага ще захапят/.Първоначално публикувано от Kx