Страница 56 от 119 ПърваПърва ... 646545556575866106 ... ПоследноПоследно
Резултати от 826 до 840 от общо 1775
Like Tree1Одобрявам

Media Player DIVA Full HD / FAQ в 1-ви пост

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:DIVA FULLHD Multimedia player

Нека някой ми каже дали всички ПлейОн-ски фърмуери могат да се слагат на Дива-та? И тези за Дива кой аджеба ги списва? Дейзи ли?

Демек, могат да се подкарат всички ПлейОн-ски?

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Демек, могат да се подкарат всички ПлейОн-ски?
    Абе не всички-някой са заключени.Отначало 2901(последният официален,май) беше свободен,но в момента е заключен.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Питам защото един дилър на ACRyan ми сподели, че вече софтуер за клонингите няма да има. Само стандартните за RTK.

5. Member Аватара на dzver
    Тук е от
    Dec 2005

Можем само да се надяваме, че добри хора като georgebg ще отключват и следващите фърмуери за playon. Явно от Дейзи не дават официална информация, пък и mydiva отдавна не е писал нищо в темата

6. Тук е от
    Feb 2010

Попаднах на този форум и поръчах DIVA FULLHD Multimedia player, но за съжалание не успявам да го използвам! След включването му в мрежата (пробвах на два телевизора - с HDMI и A/V Out) натискам бутона в центъра и понякога той светва в синьо или синьо-червено. Ако светне в синьо, се появява въвеждащ екран и след това се появява менюто на плеъра, с което може да се работи няколко секунди, след което видео-сигналът към телевизора прекъсва, появяват се бели хоризонтални линии и не е възможно изключването на устройството нито от дистанционното, нито чрез бутона за изключване (само първия път успях да го изключа и бутонът стана червен). Къде е проблемът?

7. Тук е от
    Jan 2010

Цитат Първоначално публикувано от ste2009
    Попаднах на този форум и поръчах DIVA FULLHD Multimedia player, но за съжалание не успявам да го използвам! След включването му в мрежата (пробвах на два телевизора - с HDMI и A/V Out) натискам бутона в центъра и понякога той светва в синьо или синьо-червено. Ако светне в синьо, се появява въвеждащ екран и след това се появява менюто на плеъра, с което може да се работи няколко секунди, след което видео-сигналът към телевизора прекъсва, появяват се бели хоризонтални линии и не е възможно изключването на устройството нито от дистанционното, нито чрез бутона за изключване (само първия път успях да го изключа и бутонът стана червен). Къде е проблемът?
    Пробвай да инсталираш нов фирмуеър и ако не стане го върни. Кофти късмет. :S

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

Какво ще му сменя фърма - направо да го връща и да взима нов!

10. Member Аватара на BaHko_goTuHoTo
    Тук е от
    Sep 2009

Абе много бързате с това ЖАЛКО...Какво му е жалкото? Да не е дал хиляди за това. Много състрадателни станахте. Нито знаете какъв е проблема нито се знае и момчето колко разбира. Сменя си го от където го е взел и проблема е решен. Машинката си работи перфектно. На който не му харесва или си мисли че ще намери по-хубава ... аее

11. Member
    Тук е от
    Mar 2008

Здравейте,
    Интересува ме как се справя плеъра с БлуРей заглавия, плейва ли ги нормално ,излиза ли целите менюта на Блурей диска.
    Търсих в темата ама 46 стр. не намерих това което ме интересува ,затова питам директно.
    Поздрави и лек ден на всички.

12. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Снощи гледах последния филм за M.Jackson-This is it - 44gb, перфектно върви на Дивата, меню не излиза, аз съм с 2901 и директно му давам "play folder"...Субтитрите излизат нормално...

13. Тук е от
    Dec 2009

Да, все още менюта на BRD няма. И аз съм с този фърм. Ама и това ще стане, де...

14.  

15. Тук е от
    Feb 2010

едно малко въпрос-че .. как стой въпроса със DVD-R филмите .. не съм пробвал , но питам трябва ли да се преобразуват / ISO CD или нещо такова /
    малко ми е неточен въпроса , но се надявам че ще ме разберете !
    10x

16. Member Аватара на alphabeta
    Тук е от
    Jan 2010
    Живее в
    София

Имаш предвид DVD предполагам, DVD-R е носител ...По същия начин като Блурей, ако си с firmware 2901, избираш "play folder" и после от бутона за субтитри - бг и готово...ако си с оригиналния firmware , отваряш папката, стартираш един VOB...няма нужда от обръщане в ISO

17. Тук е от
    Feb 2010

@alphabeta

да точно това питам
    видях че в Zamunda има DVD-R колекция на preason break на БГ /дублирано /и затова питам как се плейват ...

Благодаря ти !

18. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от amonev
    К'ви ъпдейти к'ви пет лева бе човек? Като не разбираш от тези неща просто си го купи от магазина /там си е с оригинално инсталирания софтуер/ и не го пипай! Машинката и така си чете ВСИЧКО!!!

Ако не разбирате или нямате време да си късате нервите, не четете темата нататък !

Подобно изречение трябва да има на първа страница, защото повечето хора се объркват след 900-1000 поста. Така решават , че нищо не работи както трябва.
    Прави ми впечатление, че Ванко (да не се обижда) упорито продължава с невъзпитаното си поведение спрямо въпроси на нови потребители. Нормалното поведение след подобни въпроси задавани по 20-30 пъти е да не се отговаря. Защото е видно, че Човека не е прочел.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 06-05-14, 16:33
  2. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI1.8m
    От kokonvz във форум Продава
    Отговори: 1
    Последно: 06-02-13, 10:06
  3. Продавам Media Player DIVA Full HD Explorer
    От patzolino във форум Приключили продажби
    Отговори: 5
    Последно: 23-01-13, 15:56
  4. Media Player Diva Mini/HD Box 2.5'' Slim/HD BOX/ FAQ в 1-ви пост
    От Hell във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 41
    Последно: 04-12-12, 09:45
  5. Продавам Media Player DIVA Full HD+Wi-Fi Adaptor + HDMI + 500GB HDD
    От pakan във форум Приключили продажби
    Отговори: 1
    Последно: 14-03-11, 16:09

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе