Нека някой ми каже дали всички ПлейОн-ски фърмуери могат да се слагат на Дива-та? И тези за Дива кой аджеба ги списва? Дейзи ли?
Демек, могат да се подкарат всички ПлейОн-ски?
Нека някой ми каже дали всички ПлейОн-ски фърмуери могат да се слагат на Дива-та? И тези за Дива кой аджеба ги списва? Дейзи ли?
Демек, могат да се подкарат всички ПлейОн-ски?
Абе не всички-някой са заключени.Отначало 2901(последният официален,май) беше свободен,но в момента е заключен.Първоначално публикувано от lazarus18
Питам защото един дилър на ACRyan ми сподели, че вече софтуер за клонингите няма да има. Само стандартните за RTK.
Можем само да се надяваме, че добри хора като georgebg ще отключват и следващите фърмуери за playon. Явно от Дейзи не дават официална информация, пък и mydiva отдавна не е писал нищо в темата
Попаднах на този форум и поръчах DIVA FULLHD Multimedia player, но за съжалание не успявам да го използвам! След включването му в мрежата (пробвах на два телевизора - с HDMI и A/V Out) натискам бутона в центъра и понякога той светва в синьо или синьо-червено. Ако светне в синьо, се появява въвеждащ екран и след това се появява менюто на плеъра, с което може да се работи няколко секунди, след което видео-сигналът към телевизора прекъсва, появяват се бели хоризонтални линии и не е възможно изключването на устройството нито от дистанционното, нито чрез бутона за изключване (само първия път успях да го изключа и бутонът стана червен). Къде е проблемът?
Пробвай да инсталираш нов фирмуеър и ако не стане го върни. Кофти късмет. :SПървоначално публикувано от ste2009
Какво ще му сменя фърма - направо да го връща и да взима нов!
Абе много бързате с това ЖАЛКО...Какво му е жалкото? Да не е дал хиляди за това. Много състрадателни станахте. Нито знаете какъв е проблема нито се знае и момчето колко разбира. Сменя си го от където го е взел и проблема е решен. Машинката си работи перфектно. На който не му харесва или си мисли че ще намери по-хубава ... аее
Здравейте,
Интересува ме как се справя плеъра с БлуРей заглавия, плейва ли ги нормално ,излиза ли целите менюта на Блурей диска.
Търсих в темата ама 46 стр. не намерих това което ме интересува ,затова питам директно.
Поздрави и лек ден на всички.
Снощи гледах последния филм за M.Jackson-This is it - 44gb, перфектно върви на Дивата, меню не излиза, аз съм с 2901 и директно му давам "play folder"...Субтитрите излизат нормално...
Да, все още менюта на BRD няма. И аз съм с този фърм. Ама и това ще стане, де...
едно малко въпрос-че .. как стой въпроса със DVD-R филмите .. не съм пробвал , но питам трябва ли да се преобразуват / ISO CD или нещо такова /
малко ми е неточен въпроса , но се надявам че ще ме разберете !
10x
Имаш предвид DVD предполагам, DVD-R е носител ...По същия начин като Блурей, ако си с firmware 2901, избираш "play folder" и после от бутона за субтитри - бг и готово...ако си с оригиналния firmware , отваряш папката, стартираш един VOB...няма нужда от обръщане в ISO
@alphabeta
да точно това питам
видях че в Zamunda има DVD-R колекция на preason break на БГ /дублирано /и затова питам как се плейват ...
Благодаря ти !
Ако не разбирате или нямате време да си късате нервите, не четете темата нататък !Първоначално публикувано от amonev
Подобно изречение трябва да има на първа страница, защото повечето хора се объркват след 900-1000 поста. Така решават , че нищо не работи както трябва.
Прави ми впечатление, че Ванко (да не се обижда) упорито продължава с невъзпитаното си поведение спрямо въпроси на нови потребители. Нормалното поведение след подобни въпроси задавани по 20-30 пъти е да не се отговаря. Защото е видно, че Човека не е прочел.