Направи чекдиск на харда от компа през USB. Програмката я има и в 1-ви пост - CheckDiskGUI
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Направи чекдиск на харда от компа през USB. Програмката я има и в 1-ви пост - CheckDiskGUI
+1
lazarus18
само информативно, какъв аудио кодек е използван във файла?
Освен за Премиума, непознат е и за софтуерният ми плеър /Splash PRO/, който поддържа всякакви /досега/ формати.
Работи ли ви youtube?...при мен не тръгва, нито с оригинален фирм, нито с litoff...
Във файла няма аудио.
Интересен избор, според мен, за тест на плеър с "нямо кино".
За проба извадих от видео архива поредицата на "Planet Earth" в mkv H.264, 1080р и 5.1 канален звук и въпросния откъс с птиците /еп.1 - From pole to pole/, както и всичко останало си върви без грешка.
И това е съвсем естествено за всеки Full HD медия плеър.
При wi-fi свързване ми върви с битрейт около 40 Mbit/s.
Не знам как е направен този клип, за да товари чиповете толкова, че да насича картината, но ако беше и с "тестов" DTS HD-MA звук, например, намирането на подходящ медия плеър щеше да бъде трудна задача.
Зависи кой рип си пуснал. Сцената е с много по-висок битрейт от 40мбита. Клипа, който съм дал стига до 90.
Релийза, с който е имал проблем човека е пък с кофти настройки направен /ReFrames : 16 frames/, което спъва много много плеъри.
Работи през менюто на Applications.
Външното меню и при мен не работи, но преди работеше.
Днес се опитах да гледам LiveOn на Red Bull Stratos Jump но ми дава грешка при опит за плейване.
Дали пак са сменили нещо от YouTube??? С Litoff 4.7.7.r8755 съм (Благодарности на Litoff)
Този пост е редактиран от dchavo; 09-10-12 в 17:22.
не ми са инсталира този firm и това си е... вече 20ти път ми дава грешка: installation error! get kernel image size failed.
всичко което правя е да сложа img файла в root-а на флашката + power бутона. 2 други firm-a инсталирах вече по този начин. и на двата първия път ми даде същата грешка, но после си се качиха, а този не ще и не ще. нещо пропускам ли? идеи?
п.с. Още един въпрос , на тези сървиси с филмите от руските firm-ове (синема хд и т.н.) има ли някакъв вариант да се гледат с английско аудио? не че няма да ги разбера на руски, ама не ми допадат така.
Наистина във флашката се оказа проблема. С друга флашка стана от раз.
Здравейте, има нова версия Mod6 с работещ оригиналния YouTube на PlayonHD PlayRSS
Здравейте!
Ето линк за най-новия фирм от IconBIT. Готов е за инсталиране на дивата. Има всички благини познати ни от предната версия.
http://dl.dropbox.com/u/64262799/xfw...2)_2.02_RU.zip
@ Hell,"Diva P3D+iXtreamer Prodigy 4.0b4" на база на кой фърм е?
Не мога да намеря никъде такава версия. На сайта на Xtreamer последната версия за Prodigy, която виждам е 3.5RC10.
Не мога да разбера версията на Xtreamer Live коя е, дали е 1.3.4 или е друго. Питам, защото при мене много от приложенията вътре не зареждат. При теб така ли е>
Здравейте,
сега се сдобих с ДИВАта,
виждам, че последния пост е доста стар,
бихте ли ми препоръчали кой фирм да си кача, стабилен и не много бавен:
- не вървят някои файлове МКВ
- БГ субтитри - няма
- основно ще се ползва като storage за домашна мрежа /засега не успях да се свържа по мрежата/
- Ю–ТУБ и други интернет-сервиси са за предпочитане но не са задължително /сега има Y-TUBE, FLICKER, WEATHER, PICASSA/
- торенти - НЕ
Благодаря
Здравейте, имам 2 проблема с дива та с най -новия фирм на литоф съм.
На телефона си качих ДЛНА пускам програмката намира дива та обаче като задам от телефона да възпроизведе някоя снимка и дива та започва да се рестартва и немога да пускам нищо?И вторият проблем е слагам на дивата СД карта и папките които са на картата давам даги копира на външен хард и пак се рестартва? Някой да има подобен проблем или решение на проблема?
Благодаря предварително....