От каде да го сваля тоя моднатия че ми иска некви пароли и регстрации а базовия почна дасе рестартира сам и за нищо не става.
МОД: Тя регистрацията затова е направена, за да се регистрираш. Колегата щом го изисква, значи така трябва да бъде.
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
От каде да го сваля тоя моднатия че ми иска некви пароли и регстрации а базовия почна дасе рестартира сам и за нищо не става.
МОД: Тя регистрацията затова е направена, за да се регистрираш. Колегата щом го изисква, значи така трябва да бъде.
добра работа litoff,
имам въпрос : за какво ще служи паролата при фийдсовете
Не знам още Идеята е за персонални РСС-и, но още не знам как да го вържа и към сайтаПървоначално публикувано от bula
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329039658[/time]_________________________________________________
Заради тази идея е и регистрацията за даунлоуд, а и за статистика.
Поздравления за модификацията, litoff, работи отлично! Преди време си мислех, че има проблеми с мрежата, но няма такива. Имам два въпроса:
1. За какво е замислен логин и какви юзър и парола да ползваме там?
2. Откъде се взимат филмите и другите благинки онлайн и докога ще ги има ?
На първия въпрос отговорих по-горе, но може да пробвате с ххх и за дветеПървоначално публикувано от kamelot
Всички линкове са към официалните сайтове на правоносителите: БТВ, НОВА, Под прикритие, планетаплей и т.н. Нищо не е сваляно на други сървари от мен. Така, че до кога ще са активни, зависи от тях.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1329059326[/time]_________________________________________________
Старая се всеки ден да променям и добавям по нещо, но отнема доста време, а и аз май само с това се занимавам напоследък
Все пак се оказах прав - опцията за сканиране хард диска не работи....
Пак започна да ми се разкача мрежата, сканирах диска през менюто за грешки - за 1 секунда сйанира пак ми каза че и да е имало грешки са били оправени, но придължи да ми разпада връзката с устройството...
Още със заклачане към УСБ-то на компютъра Вин-а ми предложи сканиране и орпавяне на грешките след което устройстовото си тръгна нормално....
Толкова ли като пишат софтуер не го пробват!!! Аман от пишман програмисти!
litoff ,благодаря за отговора.
но, ако има корекции в линковете това означава ли че трябва да се преинсталира фирмуера?
Не. Линковете, ако сте забелязали, се променят и допълват ежедневноПървоначално публикувано от bula
2TB SATAIII (WD20EARX) Caviar Green 7200rpm 64MB cache
Ето това го сложих вътре и работи без проблеми.За сведение на тези които им предстои да вграждат хард диск.Дали буферира при включен външен хард диск през USB засега не съм тествал.Прехвърлените в него неща вървят плавно без да насичат на Full HD.
Е , явно моя въпрос , който задавам веднъж на година ( вече мина почти една ) за вас съфорумници не е интересен или на никой не му е ясно как става....... Няма да продължавам по нататък с писането явно няма смисъл.
МОД: Явно никой е нямал този проблем или не го е забелязал. Интересното е, че някои фърмове имат синхронизация на времето по интернет, а повечето нямат. Разрови в SETUP >> SYSTEM >> там трябва да е настройката. Ако искаш прочети тук малко разисквания по този проблем. Другото е да имаш вирус.
@frizera Относно сверяването на датата и часа на плеъра - за съжаление няма батерийка и единствения начин да се синхронизира е от интернет или ръчно. Спомням си че в някои от старите фърмуери имаше възможност да се сверява ръчно от сетъпа но в последните не виждам такава опция пък и при всяко изключване от контакта трябваше да не се забравя да се свери. От по-новите фърмове най-елегантно беше решен проблема в Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011 . В optware пакета към фирмуера имаше приложението ntpd което можеше да синхронизира системните дата и часовник и ако го настроиш да се стартира в myS при всяко пускане на плеъра синхронизира винаги времето през интернет но това си е за този фърм за другите за сега не съм чел нещо а и мен ме дразни нищо че се отказах от борбата с торент клиенти, просто ме дразни че не мога да ги сортирам по дата през компютъра.
Благодаря за бързия отговор !!! Погледнах посочения линк , и определено става ясно , че тази настройка за дата и час е важна . За сега не намирам по-конкретен резултат там , но ще потърся още. Благодаря още веднъж...
Благодаря за отговора !!! Тук четох ето това https://forum.setcombg.com/index.php...rofile;u=25177Първоначално публикувано от nestorbg55
Та ако знам командния ред може би ще успея да се справя . Вчера свалях през компютъра един филм и суб. файла остана с актуална дата и час , а самия филм е вече в 2029 г. 17 октомври....
И съответно mTorrent (микроторента) почва да реве че има грешка във файла ( като последно познато място ) и не мога да го сийдвам . В телнет виждам меню help и до там....
Здравейте колеги.
Извиняваните за въпроса ако не съм видял в темата.
Само при мен ли са неактивни линковете от първи пост ?
МОД: Не четете, заради това се налага постоянно да питате и е някак досадно вече. В края на първи пост има прикачена една картинка с текст, където съм дал решението за активирането на линковете !
Малко се чете в тая държава, вярно си еМОД: Не четете, заради това се налага постоянно да питате ...
Обаче това не е толкова страшно, колкото да си загубиш химикалката примерно, защото:
Да изгубиш химикала си = Няма химикал
Няма химикал = Няма записки
Няма записки = Няма от къде да учиш
Няма от къде да учиш = Провал
Провал = Няма диплома
Няма диплома = Няма работа
Няма работа = Няма пари
Няма пари = Няма храна
Няма храна = Ставаш слаб
Ставаш слаб = Ставаш грозен
Грозен = Няма любов
Няма любов = Няма брак
Няма брак = Няма деца
Няма деца = Самотен
Самотен = Депресия
Депресия = Болест
Болест = Смърт!!
Извод: Не си губи химикала, ще умреш!
Извод2: Четете първи пост (също така и втори) от край до край и най-важното - не си губете химикалките
Здравейте!
Опитах се да изчета всичко за плейъра, но се оказа доста. Извинявам се предварително, ако задавам въпроси, на които вече е отговорено.
Чакам да ми достявят устройството, което е втора ръка.
1. Как се разбира дали процесорът е 1073DD+?
2. Ако имам хард с качена информация (NTFS), мога ли да сложа и в устройството и да го ползвам без да се налага да го форматирам?
Благодаря!