Здравейте,
реших да пусна една тема за този плеър, понеже доста се колебах преди да се престраша и да го взема, а информацията беше доста оскъдна. Надявам се да помогна на тези, търсещи компактен плеър с новия 1185 чипсет на Realtek дали това е тяхната машина. Само ще уточня, че това ми е първият плеър и го имам съвсем отскоро, така че и за мен доста неща все са неизследвана територия. Ще се радвам обаче да отговоря на всякакви въпроси, свързани с машинката, да постна снимки или да направя тестове.
Довечера ще се постарая да дам по-детайлно инфо и да споделя лични впечатления.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат Първоначално публикувано от stalimirov
 Първоначално публикувано от stalimirov   . И тук обаче има доста недостатъци - не можеш да "превърташ" даден клип, пускаш отначало и това е. Странно, но след като се логнах не ми излизат видеата от събскрайбнатите канали, възможно е просто да ги няма в YouTube XL (нормалният youtube не работи по необясними за мен причини). Браузърът също се държи сравнително прилично, спокойно можеш да си провериш пощата и да прегледаш разни сайтове (няма флаш 10).
. И тук обаче има доста недостатъци - не можеш да "превърташ" даден клип, пускаш отначало и това е. Странно, но след като се логнах не ми излизат видеата от събскрайбнатите канали, възможно е просто да ги няма в YouTube XL (нормалният youtube не работи по необясними за мен причини). Браузърът също се държи сравнително прилично, спокойно можеш да си провериш пощата и да прегледаш разни сайтове (няма флаш 10). Да видим до кога и къде ще стигне.
Да видим до кога и къде ще стигне.
						 , по скоро алтернатива на скъпите чипове на Сигма ! Но това има надежда да се промени с чипа RTL 1186 - 750MHz , памет 512MB DDR3 , hdmi 1.4 , но това се очаква през септември , но до края на годината започват да излизат и плеъри с новите чипове на Сигма 8646/8647( 800MHz ) , 8670 ( 700MHz ) , 8910 ( 1200MHz ) !!!
 , по скоро алтернатива на скъпите чипове на Сигма ! Но това има надежда да се промени с чипа RTL 1186 - 750MHz , памет 512MB DDR3 , hdmi 1.4 , но това се очаква през септември , но до края на годината започват да излизат и плеъри с новите чипове на Сигма 8646/8647( 800MHz ) , 8670 ( 700MHz ) , 8910 ( 1200MHz ) !!!