Има имаааааа
От години ползвам версия 3.8.0.180 портативна.
Със спрени актуализации и други там гадове.
Относно качество на разговор ( аудио и видео ) съм доволен.
Пробвай го.
Има имаааааа
От години ползвам версия 3.8.0.180 портативна.
Със спрени актуализации и други там гадове.
Относно качество на разговор ( аудио и видео ) съм доволен.
Пробвай го.
Ако имаш линк за теглене, моля дай. Идея нямам кои са портативните?!
Аз теглих от тук: Download Old Versions of Skype for Windows - OldVersion.com Версията, качена тук портативна ли е?
Ползваш този скайп с уин 7 ли?
Заповядай.
skype 3.8.0.180 portable - Google Търсене
Избери си.
Тука различното е, че програмата не се инсталира.
От разархивиранта папка стартираш ЕХЕ-то.
Можеш да си преместиш папката и на флашка.
( за чужди компютри, и без следи история в компа ).
Да разбира се.
Ползвам го на 7-ца.
Дано ти хареса.
Благодаря за съвета за портативната версия. След дълго търсене на читав файл за теглене намерих ето тази: Skype Portable 3.8 – Download. Успявам да й спра ъпдейтите и при следващо пускане настройките са запазени, макар че не се инсталира. Проблемът е, че не може да се изключва нормално, само чрез спиране на процеса в таск мениджъра или при изключване на компютра, но важното е че поне засега работи, да видим до кога...
Ь???
При мен си се изключва безпроблемно.
Аз го правя с десен клавиш на иконата ( долу в "трея" ) и "ИЗХОД"
Нямам идея защо така се получава при тебе.
Май съм до тук.
Дано си решиш проблема.
Ооох, нова версия и за OS X. Някак си със свито сърце ще я сложа (като преди това си направя бекъп).
Някой в тази тема може би се вълнува от това:
Skype with care – Microsoft is reading everything you write - The H Security: News and Features
Едва ли някой с малко повече познания, вярва, че интернет е анонимно място, където можеш да правиш каквото си поискаш
ОК, но това е малко по-различно.
Хората го ползват и за служебни цели - разпращат линкове, пароли...
Според мен излишно драматаизираме. Дреме им за служебната поща и паролата от архива със снимки. От друга страна, за служебни цели съществуват други месиджъри.
Този пост е редактиран от stenly; 22-08-14 в 14:52.
Здравейте, отново. Както се вижда преди година писах в тази тема и благодарение на съветите тук получих решение на проблема. За съжаление мъките продължават, и този път имам чувството, че е бил последния дъх на стария ми скайп .
До преди една седмица си ползвах портативния скайп и ми вършеше работа. Този път различното е, че едновременно отказаха да работят скайп 3.8.0.139, който ползвах от много години на компютър с уиндоус XP и портативния скайп 3.8.0.180, който ползвах на уиндоус 7 от една година.
Остана ли някой друг упорит потребител на старите версии на скайп? Много моля ако има друго решение да споделите пак!
htpp;//rhost.net/5758564
- лекуван от руснаците Skype 3.8.0.188 Patched. Пали, не иска обновления.
Или портабле версия SkypePortable_6.18.0.106_online.paf.exe -работи
Решението е едно ...ъпдейт към последната версия. Спряха всички стари версии. Не знам кой нормален човек ще си инсталира скайп пипан от някой (особено от руснаци). След някой друг ден да не се разреват приятелите , че им пращаш спам