Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 72

От коя фирма да не купуваме?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    1,150
    #16

    От коя фирма да не купуваме?


  2.  
     
  3. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #17

    От коя фирма да не купуваме?

    Jar твърдо. Направиха ме на маймуна и подходиха супер мошеннически като отидох за ъпгрейд при тях. Казаха ми едно, после измислиха 10 други неща, че и ме излъгаха за характеристиките на процесора, който смятах да купувам от тях - казаха ми че ХР 2200+ работел на 70 градуса и за това задължително трябвало да си сменя кутията, захранването и вентилатора плюс да платя 10 долара за поставянето им. Не съм доволен и от обслужването при МОСТ - първо имах проблеми със звука, после с видеото. а те в общи линии подхождаха към мен като към някакъв навлек, дето е отишъл да им губи времето. Както и да е, но според мен те трябва да затворят продажбите на дребно, ако ще я карат така и да си продават само на едро. Дано работите отидат по на добре. Сега съм при една малка фирмица, дето купува от всякъде ама се старае да поддържа ниво и качество и съм сравнително доволен.

  4. Member Аватара на sclera_bg
    Тук е от
    Aug 2003
    Мнения
    475
    #18

    От коя фирма да не купуваме?

    Не съм купувал толкова много PC-та - само 3-4, но ако имах тая възможност занапред бих ходил при фирма, която срещу някакво малко допълнително заплащане ми даде възможност сам да си сглобя машината и след това да си залепят лепенката или каквото там слагат. Не съм велик асемблатор, дори напротив, но като гледам как работят момченцата от повечето асемблаторски фирми - и ми иде да хвана отверката и т.н.

    Наистина мисля че не е лоша идея срещу 10$ например човек сам да си сглоби машината.





    <font color="green">/btw Не знам фирмена политика ли е, но досега колкото пъти съм казвал "Нека HD-то и CD-то да са на различни IDE-та.." ми се отговаря "...да ние ВИНАГИ така го правим" и като ида да взема сглобената машина и ми я отворят - сещате се какво намирам. Става въпрос за един кабел от 2-3 лева...</font id="green">

  5. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Мнения
    8,784
    #19

    От коя фирма да не купуваме?

    Да Ви кажа - става ли дума за техника- винаги ще има нешо "опукало" и неработещо добре , но става ли дума за коректна фирма - нещата са то4но както гореописаните

    за сега по мои наблюдения лидера на лошо и не кадърно обслужване е ЖАР - не заради друго ами заради некадърния персонал - хората които работят там са под нивото на 90 % от у4астниците в този форум - не заради друго ами защото се наемат некадърни "студенчета " дето не им се копа ами за 120 лв на драго сърце си дават задника .

    На второ място по отношение нехайство към клиента се нареждат - Прософт - много им знаят устите , но сервиза им е ужасно бавен- вярно добри са ама се бавят от 2 седмици до 3 месеца )

    третото място вие кажете кои са

  6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    60
    #20

    От коя фирма да не купуваме?

    Смятам да ви добавя и SmartSystems, фирмата с едно от най-бавните обслужвания, чакал съм 1 час за 10м кабел за мрежа. Можеха поне да ми кажат ела след 1 час. През това време се наслушах на такива гениални изказвания от някои от продавачите там, че втори път там не отивам. Станах свидетел, как убеждаваха един купувач, че комбинация от рода AMD+DDR+250W захр. не работела, на което много се учудих, защото аз имах такава. Имаше и други изцепки.

    Не съм доволен и от магазинчето на Лидер на ул.Гурко в което има един продавач(дано го няма вече), който си въобразява че много знае и се е опитвал да ме убеждава в глупости. Няма да споменавам, че 3 пъти сменях 15GB Maxtor там.

  7. HGD
    HGD е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    598
    #21

    От коя фирма да не купуваме?

    Мога да ви кажа само 3 неща:

    1. Ако фирмата е голяма (или се мисли за такава), а ти си малък клиент (т.е. носиш им малка печалба) - почти няма да ти обърнат внимание.

    2. Най-добрия вариянт е да намериш познат или приятел в комп. фирма и да отидеш при него. Така ако нещо стане знаеш кого да "биеш".

    3. Сервиза, в повечето случаи, е чиста загуба за фирмата и ако си от точка 1 - не си дават много зор.

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    60
    #22

    От коя фирма да не купуваме?

    Аааа бая зор си даваха, да ми обясняват че хард диска не бил шумен, пък той се чуваше как стърже от съседната стая на затворена врата. При това не при четене и писане, ами само като си се върти.

  10. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    9
    #23

    От коя фирма да не купуваме?

    наистина когато става въпрос за такава техника е най-добре да се купи от познат човек който е в този бизнес, в противен случай рискувате много много нерви.

    а за ЖАР просто с две думи...по надалече от тях.

  11. Member
    Тук е от
    Feb 2003
    Мнения
    442
    #24

    От коя фирма да не купуваме?

    Аз съм доволна от Перси - седемте машинки, които съм купувала от тях (с различно предназначение) досега не са давали дефекти при максимално натоварване. По тази причина за сервиза им нямам мнение. Винаги ми обръщат достатъчно внимание, независимо, че съм "дребен" клиент.



    В "черния списък" бих сложила Мост, поне от гледна точка на дребен клиент. Основно заради това, че не се получи никакъв диалог и ясно ми дадоха да разбера, че и да си ида, няма да им пука.


  12. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    3,892
    #25

    От коя фирма да не купуваме?

    При дамите винаги отношението е друго.

    Питайте Съни ...

    [:D]

  13. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2003
    Мнения
    40
    #26

    От коя фирма да не купуваме?

    JAR - първо се опитаха да ми пробутат един кофти монитор, който както се сещате можеш да си го пробваш чак вкъщи, след това с шефа им - едно нисичко заоблено човече договорихме един друг на точно определена цена, даже и договор сключихме, когато отидох да го взема след няколко дни една мадама (да не кажа друго) ми казва друга цена, както се оказа без знанието на шефа си

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Feb 2004
    Мнения
    186
    #27

    От коя фирма да не купуваме?

    Sistemi i Tehnologii - DTK komputri, obshto vzeto sum dovolen ot tyah, okolo 10 pc-ta, ne se seshtam da sa mi pravili problem

  16. Member
    Тук е от
    Apr 2003
    Мнения
    347
    #28

    От коя фирма да не купуваме?

    истината е в малките фирмички! Има фирмички в които бачкат мереклии и правят всичко като за себе си, пичове са може да стоиш при тях дакато зглобяват копа, някой път дори хода ей тъка при тях да обменим 2-3 лафа! Верно повечето малки фирмички нямат неща на склад ама за 24часа компа е готов и няма да ти се налага да се връщаш 200 пъти до там!!!

  17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2003
    Мнения
    71
    #29

    От коя фирма да не купуваме?

    Напълно съм съгласен с Blade .

    Определено и аз копувам от фирма в която всички са ми познати. Не ми се е налагало да чакам повече от час два за да ми доставят чарка които търся, а и през това време не скучая ,както стана въпрос може и лаф да обелиш с тях.

    Случи ми се дори веднъш да заведа човек и те го посаветваха да си вземе по-евтина но по-стабилна система за коиято гарантираха че няма да дава проблеми ,а не да се хвърля на лъскави боклуци за да си остави парите при тях.



    П.С.По въпроса за JAR споделям всеобщото мнение , един приятел си купи FX 5200 от там и на пурвата седмица изгоря ТВ изхода,след което се почна една подмянаааа)

  18. Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    182
    #30

    От коя фирма да не купуваме?

    Прави сте за малките фирми,но пак всичко опира до това да имаме познати в тях........

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 5 ПърваПърва 1234 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. ВиК фирма препоръка .
    От sun4o във форум Електро, ВиК инсталации
    Отговори: 0
    Последно: 25-04-13, 17:51
  2. Информация за фирма ?
    От fena81 във форум Телевизори
    Отговори: 7
    Последно: 20-07-12, 18:52
  3. 12 причини да не купуваме iPhone 3G
    От Riki888 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 32
    Последно: 19-01-11, 22:02
  4. Софтуер за куриерска фирма?
    От bucho във форум Общ - софтуер
    Отговори: 5
    Последно: 28-10-09, 12:17
  5. Дилър на коя фирма ???
    От kafka във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 29-09-04, 12:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе