Края на левски г в полето. Измерено с един спиртов външен термометър и този в колата.
В неделя го дават -15С до -20С, ще видим кои машини ще окапят![]()
Моите не, вече са преживели -22 без никакъв зор.
Искаше да кажеш, кои машини няма да окапят?
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Вече гледам за Сф го дават до -22!!! Иначе същите наблюдения като на peshaka. Под наблюдение сега: lt - никакви грижи, тошибата работи супер /абе много тече от това сузуми/ двете етерии - дефрост яко. Другите два фуджика почиват [emoji12]
Най-ниско като градуси досега тая зима в западната част на София - непрекъснато нощем е под -11-13. На lt му помага южното изложение.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от mkukas; 03-01-17 в 17:55.
Абе не знам за вас, ама мен малко ме плашат тези температури, дето се задават, въпреки че щом по-миналата нова година курникът Електролукс от подписа ми работи на -17 и ми беше топло в спалнята, дъртите японци трябва да се справят с няколко дни екстремно време.... Дано не познаят синоптиците, че ще е толкова свирепо.
Предвид идващите ниски температури каже какво да наблюдавам на климите за да им засека поведението при ниски температури.
Външна температура, изходяща температура, цекличност на дефраста време и тн.
Дали работят - то това ще бъде темата
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Четя по темите за размразяването на машините и се чудя на някои коментари? От както паднаха температурите, на някой климатика нямал нито един дефрост, на друг имал, но по 1-2 на 2 дена и т.н. На моите "старци" им са редовни, при нужда и най важно - незабележими! В смисъл, че ако не погледна машината или ватметъра не разбирам че дефроства!От моята гледна точка на неспециалист си мисля, че е по добре да има дефрости при нужда, за да не става машината част от филма "Ледена епоха"! Все едно ли е да ходиш редовно по голяма нужда до тоалетната или да имаш запек?
![]()
Прекрасно мнение ... като за неспециалист.
Ей този климатик не съм го видял да размразява, от както съм го пуснал миналата година. Дори и днес не съм забелязал да има нужда да го прави.
Най вероятно е наистина да не си видял.