Края на левски г в полето. Измерено с един спиртов външен термометър и този в колата.
В неделя го дават -15С до -20С, ще видим кои машини ще окапят
Моите не, вече са преживели -22 без никакъв зор.
Искаше да кажеш, кои машини няма да окапят?
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk
Вече гледам за Сф го дават до -22!!! Иначе същите наблюдения като на peshaka. Под наблюдение сега: lt - никакви грижи, тошибата работи супер /абе много тече от това сузуми/ двете етерии - дефрост яко. Другите два фуджика почиват [emoji12]
Най-ниско като градуси досега тая зима в западната част на София - непрекъснато нощем е под -11-13. На lt му помага южното изложение.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от mkukas; 03-01-17 в 17:55.
Абе не знам за вас, ама мен малко ме плашат тези температури, дето се задават, въпреки че щом по-миналата нова година курникът Електролукс от подписа ми работи на -17 и ми беше топло в спалнята, дъртите японци трябва да се справят с няколко дни екстремно време.... Дано не познаят синоптиците, че ще е толкова свирепо.
Предвид идващите ниски температури каже какво да наблюдавам на климите за да им засека поведението при ниски температури.
Външна температура, изходяща температура, цекличност на дефраста време и тн.
Дали работят - то това ще бъде темата
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Четя по темите за размразяването на машините и се чудя на някои коментари? От както паднаха температурите, на някой климатика нямал нито един дефрост, на друг имал, но по 1-2 на 2 дена и т.н. На моите "старци" им са редовни, при нужда и най важно - незабележими! В смисъл, че ако не погледна машината или ватметъра не разбирам че дефроства! От моята гледна точка на неспециалист си мисля, че е по добре да има дефрости при нужда, за да не става машината част от филма "Ледена епоха"! Все едно ли е да ходиш редовно по голяма нужда до тоалетната или да имаш запек?
Прекрасно мнение ... като за неспециалист.
Ей този климатик не съм го видял да размразява, от както съм го пуснал миналата година. Дори и днес не съм забелязал да има нужда да го прави.
Най вероятно е наистина да не си видял.