Мислиш ли че 4 кинта са драма!? Вътре в тавата на климата е леда, пода на терасата го оправям някак си. Вероятно нагревател ще е решението, но догодина.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Мислиш ли че 4 кинта са драма!? Вътре в тавата на климата е леда, пода на терасата го оправям някак си. Вероятно нагревател ще е решението, но догодина.
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
С Тошиба,...колега. Панасоникът е изключен. Тази зима няма никой в детската.
Нищо не мога да кажа. Моята Тошиба така и не се включи на размразяване, че да видя какъв дефрост прави.
Грозна гледка, пък и май файдата е малка.
При мен решението със тавите е по килограм сол във всяка.Онзи ден ме озари тази идея,в момента няма грам лед във тях.Във този час температурата е -7,2.
Грозна да ,ама не се пързалям. За без пари - толкоз.
А това със солта в тавата няма ли да изгние?
Тази година си взех един чувал калцев хлорид-безопасен за метал и бетон за пред гаража.Топи
много ефективно,но не бих го сипал в климатик!
"Писах във тавата на климатиците,а не във тях."
Аа ,така да,ясно.
До hawai76- просто се изхвърля на ден два-зависи от времето.Казах за толкоз пари-толкоз.
Иначе решението го знаем - тава и тръба с нагреватели.
В интерес на истината, това, с тавата, ми е до болка познато. До миналата зима държах 2 кофи под климатиците. Но въпреки всичко, пак ставаше лед от пръските. Тази зима, с този монтаж на Тошибата е просто перфектно. По същия начин смятам да монтирам и 2-тата Тошиба, на мястото на дъртия Панасоник.
Наблюденията ми върху 4 Дайсекая съответно 5-та, 6-та, 8-ма генерация и японски PDR, показват, че Тошиба не размразяват често и най-важно никога без нужда. Никой от тях никога не е натрупвал лед по тавата. Не веднъж е коментирано, че Тошиба може би са с най-добрите дефрост алгоритми!
Това е доказано, но сега ще ти скочат, че видиш ли не било така. Може и клип на Сузуми в лед да ти пуснат. Не смея да напиша моята от кога не е правила дефрост, че ще има прерязани вени. Дори MHI-то в това време не слиза под киловат и прави по дефрост на 12 часа средно. -14 беше до преди малко, влажност 63%
Този пост е редактиран от Mega; 07-01-17 в 17:04.