milanov дефрост последна
ДефростИ, през 40 мин. някъде. С продължителност от вдигане до пускане на клапите 5мин. и после още 5мин. минават в мотаене докато тръгне жегата. Сигурно е нормално, все пак натоварено работи и гони задание, като обърне на отопление почва от 800...900W слиза до 600 и идва времето за размразяване. Макар, че какво размразяване като няма скреж.
Не, не, MHI 25ZM-S. Само изключих силент режима, да видя какво ще стане. Стайната беше 20° сега отива към 22, заданието е 23.
Този пост е редактиран от avenger; 08-01-17 в 10:45.
Ми като спре за дефрост то пак си е един вид on/off.
Ограничен в работата, навън е -15, какво се очаква като се махне ограничението? Да върти наобратно?
Какви дефроси само коментирате незнам. Днес след като се прибрах от монтажа съм на канапето и климатика ми до сега веднъж размрази.
Sent from my K012
Подово дайкинче от тия до -25°... Вчера от 8 вечерта,та днес до сутринта на 20мин дефростбез да е заскрежен и без гром да прокапи и съвсем леко топла струя независимо от зададените градуси(20/1/2/3/4/5)-бях готов да се гръмна. Днес,след оглед се установи,че външният датчик е замръзнал, размразих го и 3 часа след това си топли и без излишни дефрости,при зададени 27° и външна -15 със сняг и вятър,чак след 3 часа дефрост,а в стаята не се търпи.
След съвет от Александър се стигна до извода,че мястото на външното тяло предразполага за това. И дефростите си станаха кратки ,около 7,8 мин. и след 1 минута тръгва да духа топло.
Към Mega. Е не, само пиша какво се наблюдава.
Мястото на външното винаги има значение, но понякога няма избор.
Този пост е редактиран от milanov; 07-01-17 в 23:09.
При мен е така........нямам избор,освен да е извън терасата и комшиите да си мятат боклука в/у него. Ще трябва да го мисля,че преди 5 мин пак беше замръзнал. Освен да му сложа нещо с тънки нишки на изхода, за да не набива снега и да не замръзва.
Кой датчик е замръзнал, за външна околна температура ли?