Днес е кофти ден да си климатик. На работа тъкмо излизам да пуша и едно голямо LG тръгва да топли след дефрост. Докато свърша фаса вентилатора успя да набие питата със сняг. Иначе у нас малките Мицу, които са монтирани до тавана на терасата на завет не са дефроствали, поне не след 18 часа, обаче 50цата, която е долен монтаж и цялата тераса е в сняг, вече се отчете, предполагам не и е за сефте днес.
И при мен намаля онзи набиващия сняг питите не се заскрежават така бързо и нещата отиват към по-добро.Иначе дори при тези минус 10 в Свищов и при този набиващ сняг дефростите и при трите ми климатика беше на 3 часа за не повече от 6-8 минути до пълно изчистване на питите.2-та Change нямат висулки и такива неща поради подгрева, но и ломото дори без погрев няма грижи.
Хахахах тошибата е замръзнала .....хахаахахха
Излезнах на прозореца да изчистя Тошко и Панчо .
И чувам едно потропване и хоп Тошко спря за дефрост .
Звука и той спря.
Чистя си аз снега и гледам,че не капе вода отдолу а отстрани .
Явно е събрал лед и е запушил дупката.
Сега съм пред дилема дали да не го спра и да си оставя Панчо да си ни топли?
Обаче утре вечер ще ми трябва пак да го пусна да стопли за къпането на малката.
Да играя ли с кофите или да го оставя ?
Само Хитачи-то си дефроства на час и нещо, два часа, другите две бройки не им дреме от снега и вятъра.И при нас леко се кротнахаи снега и вятъра.
И 2-та елипсоводни отвора са запишени, плюс този с кръглото сечение? Вярно днес видях на един приятел Дайсейкай-а, доста висулки имаше, но все още не се беше запушил. Сигурен ли си, че няма някоя тапа забравена? Като се замисля, по начина, по който се експоатира, има вероятност.
Аз не виждам нищо нормално в това :
В момента е -4 градуса, прехвърча сняг и той размразява на всеки 40 мин. по 20 мин
Чесно да си кажа тези отвори за които говориш са си затапени .
Изтича се само от кръглия отвор с колянцето .
Не ми се занимава.
Сега викам на жената тошибата е замръзнала и май ще ходя да я поливам с вода.
Тя само ме погледна и ми вика .
С никои друг климатик не се занимаваш толкова .
Незнам какво му има ама вземи го махни вече и си гледай кефа.
Хахахахах
Тошибата показа характер - отмъщава си....