Имам питане към консуматорите на битва газ. От чисто любопитство какво Ви излиза сега след отоплителният сезон готвене и топла вода.. месечно..
![]()
Имам питане към консуматорите на битва газ. От чисто любопитство какво Ви излиза сега след отоплителният сезон готвене и топла вода.. месечно..
![]()
Ето моето потребление за 2011 г.
Сега ще ми излезе изравнителната сметка за последното тримесечие и тогава мога да кажа с точност за сегашните цени. Иначе за минали години по 20-30лв. месечно, като моите примадони се къпят по 30-40мин.
На мен 28-30лв. на месец ми е само БГВто, нямам готвене на газ.Първоначално публикувано от VanDan
На мен до миналото лято ми беше по 30 лв. а това за май имах 43 лв. - само топла вода - не готвим на газ! Семейството сме 3-ма...
Доста високи като лятно време ми се струват. Аз над 15 лв. нямам спомен да съм плащал. Не мога да кажа, че се готви често на газ пък и никой не се е оплаквал, че намирисваме![]()
Не всичко е пари... Газта ви дава комфорт.
Аз избрах камина с въздуховоди, въпреки че има газ на улицата, а и в съседните къщи. Топли добре, но на всеки 10-12 часа трябва да се слагат дърва, трябва да има къде да се складират тези дърва, трябва да се купуват нацепени и в чувалчета. Иначе е голяма хамалогия. Идват, изсипват ги и почваш да редиш![]()
Всъщност сериозно се замислих дали котела ми нещо му се е прецакало горенето... Дали да не викам да ми проверяват котела?Първоначално публикувано от lazarus18
При мен /2ма +2ма само за уикендите/сметката само за БГВ ми се струва висока, но проблема не е в котела, а в жената! Тя като види 3 чинийки в мивката и почва да мие на чешмата, нЕмала нерви да чака да се напълни миялната. Отдавна съм се отказал да споря...Първоначално публикувано от ivodivo
![]()
То кво излиза накрая, в 75 % от случайте най много харчи жената.. не котела ,не климатика не камината не бойлера хахаха.. не ти технически параметри . Явно жив късмет човек да попадне на разумно двукрако от другия пол хехе.. това в стил офф.
Тук при нас направиха кооперацията на сирене... едни комшии газ та газ... ако видите къде минават захранващите линии ще има припадъци. Ама зема да ги снимам..
Другите дето ще прекарват газ,поне си говорим с тях. Те си мислат ще като се върнат от село неделя и врът копчето и у дома става 22От петък вечер off и до неделя вечер не мисля че ще се стоплят ама няма да ги светкам.
Да не говорим за идеята котлето да е в гаража а те са на 2 етаж.
Още ли има хора мераклии да минават на газ...значи има мегдан за още увеличения на цената.
Има.. немате идея какъв ентусиазъм е .. Аз като гледам тези които се мъчат нонстоп с настройки и се роват в бумагите и са станали половин топлотехници.. Ами тия нашите хубусници дето немогат да огледат климатиците си зимъска.. важното е че си вярват.
![]()
Къпането ми трае 5 минути, през което време се изразходват 25-30 литра вода и 80-100 литра газ (0,080-0,100 м3). И това 2 пъти дневно. За жената малко повече. В края на месеца разхода е 12-13 м3, само къпане, без готвене и миене.
Пак я вдигнаха тази пущина. Трудни времена се задават, поне за някои от нас.
И аз съм с миялна, но без жена, деца и кредит :D ! Тя миялната, и малко изцапани и много изцапани еднакво ги измива, та посуда като има, пълня и когато се напълни тогава я пускам. Често половината се мухлясват докато се напълни, но всичко си излиза пирфектно измито.Първоначално публикувано от tony34al