Подкрепям!
[/quoteТръбите са вкопани във пода /сгур/ отгоре съм на паркет, сложих им изолация от "черните чорапи" - доста ми я хвалеха.Първоначално публикувано от Lazar
Надявам се не съм те засегнал, НО наистина предизвиках таланта ти и ето ти на отговор.
Обаче искам да питам друго:
Във връзка със съвета на колегата да увелича температурата във помещението - това означава ли, че ако оставя Модулационният режим, котела ще работи в него при по висока темп. на водата, от там по-добро КПД и разход или да си стоя във ОН/ОФФ-а??? Нъл голям зор всички да имаме Модулиращи котли, Модулиращи термостати пък я виж кво излезе.
Значи - колкото повече увеличаваш стайната температура, мощността на котела се повишава и разликата между двата режима намалява, но ще се изравнат (при тебе) на 15кВт, а ти никога няма да ги достигнеш при едно темперирано жилище.
Съжалявам, но не те разбрах. Би ли ми го обяснил със по-прости думи или направо ме посъветвай директно в кой режим да оставя котела.Първоначално публикувано от Lazar
Да ми кажеш в кой град си и коя фирма ти е монтирала и пуснала котела.Първоначално публикувано от mams
Да не се получат после проблеми при аварии от сорта "сега нямаме свободен човек,ще минем след два дни и т.н."Ако може да не замесваме изпълнителя?
Няма проблем.Първоначално публикувано от mams
Ако Христо Иванов - фирма ХИТ е човекът, то няма основание да се притесняваш. Работим много добре с него. Може да му кажа да провери настройката без никакви финансови ангажименти от твоя страна.Първоначално публикувано от mams
Правихме няколко настройки но без особен резултат.Последно засичане преди 5мин. разход за 72 часа за отопление+ 6 къпания-45куб.м.
Искам да изразя задоволството си от потребителска гледна точка към bulgariatherm.Първоначално публикувано от bulgariatherm
Явно има фирма в БГ, която работи за добруването на клиентите си. Спечелихте моите уважения, за моя жалост такава стъпка от "моята фирма" няма да дочакам освен обаждане за ГТП като днес.
Повечето проспериращи фирми от сектор "Услуги" са такива поради малките жестове към свои малки и големи клиенти. Така се измерва успеха.
Поздравявам Ви!!!
Исках да кажа, че мощността ще се вдигне с малко и ще остане предимството на он/офф режима, но ще е по-малко. Така, че карай пак на он/оф.Първоначално публикувано от JKanchev
Пише: Необходима отоплителна мощност 20кWПървоначално публикувано от Lazar
Максимална мощност 28кW
Тези данни ли ти трябваха?
Разбрах - не е намалена мощността на котела, която за отопление е 22кВт, а за БГВ - 28кВт