Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 49 от общо 49
Like Tree16Одобрявам

Варна - нова къща, нужда от съвети, помощ и професионални мнения за отопление, изолация и дограма

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Отговор: Варна - нова къща, нужда от съвети, помощ и професионални мнения за отопление, изолация и дограма

защо раздува ли се , какво ? все пак го загряваме до 30-40 градуса не е кой знае какво.
    аз си мисля че ако е лепен ще има по скоро проблем... но аз само си мисля не съм правил такова нещо.
    аз ако съм дюшеме направо ще бъде. колко ще изолира? все ще почне да отдава.

2.  

3. Senior Member Аватара на AC_From_Hell
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    BG

Отговор: Варна - нова къща, нужда от съвети, помощ и професионални мнения за отопление, изолация и дограма

Виж какви са коефициентите на топлопроводимост на дърво и на други материали за подова настилка и ще си отговорил на въпроса. В зависимост от материалит дървото може да има до десетократно по-нисък коефициент.

4. Junior Member
    Тук е от
    May 2013

Според мен плочките нямат конкуренция за под с подово отопление.
    Ламината е с доста по ниска топлопроводимост, т.е за поддържане на една и съща температура ти трябва по висока температура от отоплението и ако е термопомпа това значи по нисък КОП.
    Ако толкова не харесваш плочки или искаш повече уют слагай на места някакъв по рехав килим-хем се грее от пода и хем омекотява при падане.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

И аз мисля, че подово и теракот е отлична комбинация. Самите плочки акумулират топлина. Лесно се чисти, не се захабява, няма проблем при намокряне или миене. На места, може да се сложи отгоре някакво "килимче" или нещо подобно ако е проблем.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Отопление на къща с Дайкин
    От Foregner във форум Климатици Daikin
    Отговори: 44
    Последно: 13-02-14, 12:46
  2. Отопление на етаж от къща
    От rony67 във форум Други начини за отопление
    Отговори: 0
    Последно: 03-11-12, 21:38
  3. Изолация на къща и нова дограма
    От kolev във форум Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
    Отговори: 0
    Последно: 26-02-12, 02:09
  4. Изолация на стара сглобяема къща
    От __SHADOW__ във форум Топлоизолация и дограма. Вентилация и обработка на въздуха
    Отговори: 6
    Последно: 03-11-10, 13:37
  5. Изолация на тръба извън къща
    От Yasen6275 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 6
    Последно: 15-09-06, 11:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе