Аз си поръчах CT200 на Bosch без термо глави.Термо главите ще ги оставя за др.зима.Впечатленията от програматора ще напиша по нататък.
Аз съм с CarV2 и си го ползвам в on/off. В модулационен поддържа по добре температурата но, пали, гаси, помпата не спира - е, мерси.
Е как в модулиращ режим котела пали-гаси?!?!
Би трябвало да си работи тихичко на минимална мощност. Ще гасне само ако минималната мощност е повече от необходимата и темп. в помещението надвишава зададената.
За помпата че не спира не мога да разбера к'ъв е проблема - ток ли харчи, бръмчи ли...?!?!
Сега при тия температури моите минимални 4,5kW са много за 23градуса в стаите. А при 40-45гр. на водата сещаш се какви трябва да са радиаторите зада не гасне. Абе мене не ме кефи модулацията, който му харесва да си я ползва.
Въпрос към Lazar.Каква е разликата м/у CT 200 и CT 200 B?Защото са ми пратили CT 200 B.Ще съм мн.благодарен ако ми отговори.Да знам дали да го връщам.
Разликата е в цвета. В идва от Black. Демек можеш да избираш и цвят (бял или черен), ако има на склад де.
Ха хавиж ти каква била работата.Значи си оставам с черно "B"
![]()
А каква е разликата между CT100 и CT200?
Основно в дизайна, функционално почти никаква, ако се ползват соло. Но основната разлика е, че към СТ200 могат да се свързват smart термоглави.
Здравейте, искам да попитам, моят терморегулатор CR100 не е модулиращ,нали?От доста време се канех да попитам тук,тъй като моят инсталатор нещо не можа да ми обясни.Благодарско
Благодаря за отговора!Явно аз нещо не мога да го разбера- пуска котела спира го.Шантава работа!
Какъв е котелът, на каква температура е нагласен, какви радиатори...
Котела е Бош CONDENS 2500W WBC 28-1 DCE23 , температурата на ОИ е 65С , а на БГВ 43С. Имам 1 радиатор 1800/600,3 на 1600/600 , 1 на1200/600 , 1 на 1000/600 , 1 на1000/600 и една лира 1200/450 ,всичките са панелни тип22.Отоплявам около 70 кв.метра. Котела е настроен преди пускането му в експлоатация от инсталатор, който каза че така трябва да е. Ориентирайте ме в настройките на ОИ и БГВ за оптимална експлоатация като качество на отопление и консумация на газ.