Здравейте, от днес на обяд съм със стаен термостат настроен на 23 Градуса.В дневната където е ст температурата е 26,в спалнята 27 градуса . Преди малко спрях котела. Не знам какво става.
Здравейте, от днес на обяд съм със стаен термостат настроен на 23 Градуса.В дневната където е ст температурата е 26,в спалнята 27 градуса . Преди малко спрях котела. Не знам какво става.
Здравейте, видях че температурата за бгв то са го оставили на 50,а за отопление на 55 градуса и е в ръчен режим.Не можах да присъствам на монтажа.Смених режима на автоматичен да видим как ще работи. Понеделник ще ги извикам. Благодаря за това че се опитвате да помогнете.Оценявам го. Поздрави,
Това е фирмено управление и трябва да има инструкция за употреба. Прочетете я внимателно. Много полезни неща могат да се научат за настройките. Остава и варианта с проблем със свързването. По принцип няма никакво значение какво е управлението, неговата основна функция е да спре котела при достигане на зададената стайна температура.
До понеделник инструкцията за експлоатация трябва да си я научил наизуст. Какво толкова има в едно управление...да не е технология на НАСА.Като не ти харесват настроените температури, ги променяш и настройваш по твое усмотрение...дали е правилно, ще покаже разходомера за газ и температурата в жилището
Инструкцията за експлоатация я прочетох и направих нужните промени.Въпреки това остава загадка след достигане на желаната температура котела защо продължава да работи.
До края на 2019 г. ***** и Украйна ще подпишат договор за преноса на руски газ към Европа и срокът му ще е 5 години, съобщи късно в петък руският вицепремиер Дмитрий Козак, цитиран от РИА "Новости".
Размина ни се криза като от 2009
Разликата е, че сега вече сме вързани към Турски поток и към Гърция
Здравейте,имам следното питане,есента смених мястото на радиатора в кухнята от една стена на друга.Само това съм променил по системата,но налягането от 1.2 бара се вдига до 3 бара.Това нормално ли е не знам.Какъв може да е проблема.Преди се вдигаше до 2.2 максимум.Да викам ли майстора от фирмата или така да карам.