И от къде го взе..?
И от къде го взе..?
Взех го от пощата ... а е поръчан от тук :
https://m.aliexpress.com/wholesale/plasma%20ion.html
Този пост е редактиран от Mig82; 03-07-18 в 22:44.
Добър ден на всички.Незнам дали ще е точна темата по която ще пиша.Днес реших да пробвам да леко да смажа втулките на вертикалната клапата със специална грес за пластмаса.Получи се доста добър ефект,стана още по тиха.Тази смазка се използва в автомобилната индустрия за смазване на пластмаса/пластмаса и пластмаса/метал.
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
И аз пробвах да смазвам така задвижващите механизми на клапите на едно недоразумение, но ефектът беше отрицателен. Започна да събира прахоляк и мръсотия. Не останах доволен.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Ако си сложил прекалено много ,може би да това се е получило така.Аз тази която използвах е много финна.
https://www.bechem.de/en/lubricants/...ol-pk-1-4.html
Има една грес на спрей , някой пробвал ли е за втулките на турбината ?
Има много греси на спрей, някои разказват играта на втулката за час. Особено ако е за вериги
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Естествено имах впредвид на силиконова основа ...
Всеки сезон едно и също:
1)като дойде лято
-- "защо ми трака втулката, с какво да я смажа" : отговори : "литиева грес, свинска маз, майонеза" и т.н.
--"вижте какъв минимум от 50 вата" (в Пловдив на охлаждане), във Велинград - на отопление
2)като дойде зима
--"защо минимума ми е 600 вата" : отговори : "цепеница, китайска пръчка, вземи си японски климатик" и т.н.
--"защо работи он-офф" : отговори : "какво очакваш от климатик за 2000лв", "така е по-комфортно, вместо да духа студено" и т.н.
--"защо размразява на 1 час" : отговори : "цепениците размразяват по часовник" и т.н.
--"защо не размразява" : отговори : "Дайсейкая е интелигентен и размразява само когато има нужда" и т.н.
3)като дойде пролет или есен
--"много съм доволен, харчи 100 вата, не се чува" (в Пловдив на охлаждане; в останалите градове на отопление)
--Миланов : "скъсва се от он-офф" : отговори "не се научи как се ползва климатизатор, изключи го от контакта и не го мъчи", "не мога, студено ми е", "как студено, тук в Пловдив умираме от жега"
Този пост е редактиран от Ventsislav Negentsov; 09-07-18 в 17:36.
Е, то иначе ще е е*ати скуката - “ всичко ми е наред,
ток не гори, не се чува, не се чупи, взех го за 500 лева...”
то и това е възможо, но при изключен климатик
Оооок забравете. Щях да се очудя ако бях получил конкретен отговор , но поне разбрах че нещо трака в машините ми и затова съм се сетил да смазвам със спрей за вериги Живи и здрави , няма такъв "смях".
Ако някой иска може да му изпратя че имам към 3 кг .
IMG_20180709_172231.jpg
Ето ти грес,продава се и в малки разфасовки.
Ползвам я и за семеринги на перални,няма никаква агрисивност към nbr и различните така наречени пластмаси.
IMG_20180709_174359.jpg
Този пост е редактиран от Viking72; 09-07-18 в 18:53.
Тази където я имам цената и е доста дебела,около 2 бона за 20кг кофа.