А накарй го да работи като модела на колегата.То и моята МИДЕЯ на вилата си топли, ама нали не мислиш, че работи като модели за Япония, дори от ниския клас.А Панасоник е ясен като марка, или добро или нищо.
А накарй го да работи като модела на колегата.То и моята МИДЕЯ на вилата си топли, ама нали не мислиш, че работи като модели за Япония, дори от ниския клас.А Панасоник е ясен като марка, или добро или нищо.
Нещо си се зомбирал с тези японски трошляци.
И после как да се довери човек на сляпо. Тоя конус е на Дайкина , след два ремонта и откриване на причината -издухан фреон , нови конуси и допълване ... пари кат вестници . Сериозно се замислям да инвестирам в конусна дъска на value. Имам една тип бленда и колкото и да се "старая" не мога да я направя нагризана като тази на снимката.
Фуджака е куче , не ми е правил проблеми и бачкаше на -26 с дефрости на 40мин. па се оказа с капилярка дзвера
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
Ами тогава режете eev-тата и слагайте капилярки, че да ви дойде акъла!
- - - - - - - - - -
Така е, в България не можеш да имаш вяра на никого, че ще си свърши както трябва работата. Ако чакаш на разни пишман-майстори, като платиш няколко пъти фреона, които не е и евтин, накрая щеш - не щеш трябва да се оправяш сам.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 09-10-18 в 19:10.
Хубави снимки. Браво!
- - - - - - - - - -
Mig82, вземи малко EVA Foam и налепи навсякъде по сглобките, също и малко битумна лента за улуци примерно (тежка, само-залепваща, лесно се работи с нея) по местата, които вибрират. Някоя друга свинска опашчица, топъл силикон.
И ще утихнат МНОГО. За тези години няма как да не са се "раздрънкали" ламарините, а и след такова разглабяне луфтовете само се увеличават.
Този пост е редактиран от Ventsislav Negentsov; 09-10-18 в 22:16.
Щe ги зaглyшим aĸo имa нyждa , нo ĸитaeцa e cлoжил чeиза нa жeнa cи вypxy ĸoмпpecopa и витлoтo oт pибapcĸoтo ĸopaбчe нa бaщa cи зa "пepĸa"
Блaгoдapя !
Ето разликата с четка и без четка след меглиото , извода е задължително с четка ... по теснотиите за зъби.
Топлообменника оголи ли го от пластмасите?
Иначе перката предполагам е куха,
и формата е такава заради по-добра обтекаемост = по-малко шум.
Не съм виждал такава освен естествено витла.
Топлообменнците ги обезкостих до колкото можах защото са стари пластмаси и може да се спукат , но дори разделих леко отделните редове че и между тях имаше "кърпички". Да отбележа само че съм ги мил редовно с пръскачка и меглио и на стайно осветление уж бяха чисти.
Перката , зимата на 2016 беше "ледоразбивач" но накрая блокира като се постопли рязко и леда се изсипа отгоре и'. Кофа гореща вода и потегли Но прави дефрости на 40-50мин. и "не е моя климатик".
Този пост е редактиран от Mig82; 10-10-18 в 00:26.
Питам, дали си имал възможност да му пръснеш една водоструйка.
И аз мойте ги “мия” редовно с Меглио,четки, прахосмукачки и т.н.,
но после като ги свалят и мине водоструйката толкова мръсотия излиза, че ме е срам да покажа.
Ако имаш възможност (и за в бъдеще) - минавай ги на водоструйка - става “като ново”.
Наскоро ми чистиха и радиаторите на джипката(ходи по нивите) с водоструйка и някакъв проф. препарат на wurth -
леле що гняс излезе... .
Утре ще ги пръсна , мислех че ще смачка ламелите. А на радиатора на колата пробвай и отвътре да промиеш системата ... там да видиш как се вдига коп_а на парното
Мислех че съм ги затрил ама ето как го правят,
от вътре на вън задължитело под 90 градуса :