Я, японче. Какво прави трансформатора до вътрешното тяло? Температурата я мери след десетата минута, след като си го пуснал.
Я, японче. Какво прави трансформатора до вътрешното тяло? Температурата я мери след десетата минута, след като си го пуснал.
Мисля че не е проблем трафа да е вътре или греша (исках да е на сухо понеже стряхата е високо и ще го вали дъжд и сняг). Мога да го изкарам ако трябва , ако започне да грее много ... пред него има снимки и не се забелязва. Може и на него майка ми да залепи някоя снимка
Инак клипа е някъде към 10-та минута понеже японеца развърта малко по-бавно.
Изпратено от моят SM-N9005 с помощта на Tapatalk
А бе стават, но Дайкин-ите се развъртат по ток след десетата минута. Градусите от дистанционното на максимум, естествено.
При топло време читавите инвертори работят с ограничена мощност, има много защити по температура и налягане, а и след като са удължени тръбите няма как да не падне малко изходящата температура.
Тва да не ти е европейски Панасоник е с керамични лагери. Това е японски Дайкин от най-високият клас и е малко по-различно.
Това ми направи впечатление - че развъртя доста по-бавно спрямо фуджаците. Фуджака му задавам и излита пък дайкина "загрява" да не скъса менискус. Ма той е и дъртичък набор 2006 нека не бърза ... само да "стигне"
Радвай се че е 2006г набор. Бавното развъртане е само при първо пускане. Дръж си го постоянно включен зимата и трафа го разкарай от стаята. Предвиден е за външни условия.
Тъй, амчи как... джапанките нарочно са махнали всички защити от тоз инвертор на Дайкин, собственикът му като го набичи на макс в топлото да му се опече едно хубаво платката и компресора, че да има повече работа за майсторите ремонтиращи втората употреба... много умно от тяхна страна.
Това да му се опече платката и компресора за първи път го чувам.
При тази външна, няма проблем да го развъртиш на по-голям ток. Това е един от плюсовете на по-старите класни модели.
Монтажът на вътрешното на фуджака при вкопан тръбен път се оказа предизвикателство
Тези двете снимки аз не бих ги показвал на никой [emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Аз така мисля да измия тошибата някой ден. С два анкера за тавана и да остане само питата.
Аз пък винаги съм се чудел, какъв дявол ви кара да вкарвате тръбите отзад, независимо зад какво.