Чета и си мисля за профилактиката: от една страна хубаво да се разглоби всичко и да се почисти, зареди наново с масълце и фреонец та да е спокоен човек до следващата година. Но от друга: ако машинката си цъка безпроблемно(изкарал си късмет с монтажа ), тая профилактика не носи ли риск да се скофтят нещата вместо да се подобрят? Някакси без много много да се рови по машината не може ли да се мине? Сега разбирам че ще кажете - ами зависи кой ти я разглоби и зглоби - ама аз като потребител как да знам кой и как ще я зглоби и дали няма да си остави ръцете - и после пет пъти да съжалявам че въобще съм дал на някой да я бара? Притеснявам се най-вече че нямало печалба за фирмата и сто на сто ще гледат да претупат работата? Знаете как е: един път се молим да направят кадърен монтаж и после всяка година ли ще правим същото ? С две думи се чудя като ми дойде ред какво да правя - някой с повечко опит моля да даде съвет(за Генерал Фужитсу 12LGC става въпрос Булклима Пловдив - септември/октомври 2009 му е датата).
Чета и за безотговорни кленти: какво ще да значи? Чистя си вътрешните филтри редовно, външното така го монтираха че нямам достъп с ръка без специална стълба която нямам - значи нищо не го правя - но ако нещо ме усъмни в работата на машината веднага ще звънкам в сервиза(засега не съм звънкал). Какво друго трябва да правя за да съм "отговорен" клиент?