<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">....Температурата се мести постоянно като на десктопа тя е 55 градуса и понякога се покачва повече, да не говорим за игрите минава 60! Това нормално ли е? Само дето си дадох парите за такъв скъп вентилатор.
<div align="right">Originally posted by pezkata - 18/06/2005 : 23:06:36</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Нормално е. Този модел вентилатор се отличава с непонятна неефективност. Просто изцепка на гигадръв да се покажат колко са велики. Наистина велико изглеждащ кулер с разочароващи резултати. Ако искаш (и можеш), хвърли поглед тук и тук, за да прочетеш отзивите ми за Glacialtech Igloo 2470 Light. За мен си остава загадка как конвенционален кулер може да бъде толкова ефективен! И разликата м/у Igloo 2470 Light, Igloo 2470, Igloo 2470 Pro е във вентилатора (и шума). За цената от 14-15$$ си е просто попадение (но не искам да се заяждам с теб! [:D] )...
<div align="right">Originally posted by emos*-*19/06/2005*:* 12:34:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">извини ме но това за ефективноста е АЛА БАЛА ....! ефетивен е този който може да охлажда а не този за който е написано това !!! аз съм с а64 3000+ и си взех по думите на "познава4и" ефективен ТЕРМАЛТЕЙК ....ами вдига ми Т атлона 62...... пове4е не изкам да говоря .....!