Всичко е добре, когато свърши добре.Възможно е кабела да не е контатктувал добре в ключалката, макар да съм скептичен към подобна възможност.Най-вероятно ключалката пак ще се прояви.Но най-много да се смени тя.
Трябва да ти кажа, че ме заблуди в известна степен с човека който уж разбирал от перални.
Очаквах да е проверил поне ключалката, нагревателя, помпата и четките.Защото бе написъл, че е проверено всичко.А се оказва че не е проверено нищо.
Защото при изправна ключалка, ако помпата тръгваше при свързването на кабелите от кл.11 и кл.12 то повредата вече е в програматора и е в най-добрия случай симистор на помпата, но най-често целия програматор е за смяна.
Вярно, тогава нямаше да почне да пълни пералнята, но все пак имаше вероятност да се подведа.
Ето защо държа крайно много на акуратност и прецизност на изказа.
Радвам се че всичко е минало добре.А човешкото благодаря пък е моето удовлетоврение, че съм успял да бъда полезен.
Поздрав и от мен, всичко добро, а с пералните все някак ще справим.
Запази си файла, и ако искаш дори си разпечатай страниците, той не е само списъка с грешки и тестови програми, а е пълна сервизна документация.
- - - Обновено - - -
Как разбра че е демо режим? Необходима е повече информация за проблема.
На коя програма пускаш пералнята, на всяка поведението ли е същото.