С тази последваща редакция е станало мазало и вече не се знае кой какво е мислил и какво е казал.........
bobivg за амортисьорите говорех, не за пружините, надявам се правиш разлика.......
- - - - - - - - - -
08.02.2024 г., 09:00 часа
bobivg,
Снощи не съм спал цяла нощ, да размишлявам по твоя казус.
Е ли е възможно пружините да са омекнали и при натоварване да се разтягат повече от проектираното? И при това положение казана да слиза повече надолу и амортисьорите вече нямат достатъчно свободен ход, двете тръби са в почти крайно свито положение и чукат.
Ако се окаже това, вместо нови пружини виж дали не може да намалиш дължината на едната тръба на амортисьорите (мъжката, с по-малкия диаметър) с 5-10 мм и да си решиш проблема с тракането, ако ти е такъв амортисьора и ако се вадят тръбичките, че вече съм забравил на моята как бяха:
https://www.ekom.bg/index.php?area=catalog&id=5677
Дръж ни в течение с казуса......
Този пост е редактиран от Palev; 08-02-24 в 17:17.
Ще купуваме нова. Познат със същата марка каза, че по същия начин е тракала и тяхната, майстор им е казал, че е от лагер. На тяхната барабана не е разглобяем и са взели нова. Аз на моята гледам, че има има болтове, та без да си давам зор ще поровя за клипче как се сменя, евентуално от къде и колко струва лагер и ако ми се стори, че не е голямо усилие и ми е по силите щя си я оправя и ще стои резерва.
Избиването на лагерите без инструмент е малко проблематично. Трябва да вземеш и семеринг задължително както и специална грес като тази:
https://apogee99.com/gres-za-semerin...ersalna/p/6299
Лагерите са два, трябва ти още смазка, семеринг и уплътнение за казана.
Скоба за лагери, достатъчно свободно време и Неволята!
А за начало уточни продуктовия номер на машината от етикета на люка или неговия отвор!
Иначе може да има изненади, че вариациите на моделите понякога са доста.
Успех!
Този пост е редактиран от Gena_bs; 11-02-24 в 12:20.
Този пост е редактиран от Palev; 11-02-24 в 18:24.
Лагерите на мотора, особено на някои се сменят адски проблематично. Не е работа за всеки, да не говорим, че такива малки скоби за лагери не се намират във всеки магазин. Трябва да се избие частта на която ляга пистовия ремък, а тя на някои мотори е набита на шлици и няма вадене без специални инструменти. Ако е с болт е по-лесно.
Питах те по-рано, ти така и не ми отговори, дали отвори люка на пералнята и да тестваш казана дали има луфт?
Вероятно, не си проверил и 1 седмица хвъряме боб да видим какъв е проблема....
Хвани барабана в горната част и го разклати нагоре-надолу внимателно 2-3-4 милиметра и виж дали има луфт, като го завъртиш барабана с ръка се чува виене, ако има луфт в лагерите.Виж някоя перка в барабана да не чука тя.
Отделно при това зверско тракане/чукане, ако са ти лагерите отдавна щеше да ти протече ръждива вода отзад, през шайбата.
При теб има ясно изразено ритмично чукане, при разбити лагери шума е постоянен и е глух- има виене, ромолене.
Този пост е редактиран от Palev; 12-02-24 в 10:07.
Палев, пробвах ги тези неща още преди да ги нашиеш и не установих луф. Чукането идва от предната част на пералнята доколкото успях да преценя. Събота я изкарах от нишата. Докато върти на леки обороти се чува хускане.
Палев, имаш ли опит с ремонт на такава техника? Не искам да те обидя, но ми се струва, че стреляш на посоки.
Ами имам, преди 3 години кой мислиш ми смени казана, като се разтропаха лагерите на моята пералня ?
С ушите си чух какво е "разбит лагер", отделно, докато чаках новия казан ми протече ръждива вода отзад, зад шайбата.
След като нямаш луфт, значи не са лагерите."Хускане"-то може да е от варовик.
Този пост е редактиран от Palev; 12-02-24 в 12:08.
Или от счупена/ разпаднала се кръстачка на барабана. Поне единият и "лъч".
Пералнята иска техник и отваряне на казана. Проблемът е да се намери нова кръстачка точно за този модел.
После следва процедурата, която описах по-горе за нови лагери и т.н.
Успех!
Накрая на сагата да ни кажеш какво е било, че да видим кой може да прави диагностика по клипче със звук.