Здравейте ,моля за калибрирани настройки за LG 42LE5300 благодаря ви предварително.
Здравейте ,моля за калибрирани настройки за LG 42LE5300 благодаря ви предварително.
Благодаря ти hristoslav2 много си отзивчив.
А дали може да ми дадете линкове за калибрирани настройки за TOSHIBA 40RL933G ?
Благодаря Ви предварително.
Здравейте моля за калибрирани настройки на Самсуг UE46EH6030.Благодаря предварително.
А аз моля за калибрирани настройки на Samsung UE-40ES6100. Благодаря преварително.
Може ли да дадете точните настройки за ET5E,защото яко бие в червено? Ето как го докарвам що годе за нормално бяло. Автоматично зададени пак бият в червено.
При зададените готови стойности на студено ми червенее.
С ръчно настройване
Ето ги зададените параметри
![]()
Този пост е редактиран от brotzki; 06-01-13 в 14:37.
Ако приемате поръчки и аз да се включа с колегата по-горе
PANASONIC TX-L42ET5E
Аз си направих някакви да виждам, но след прочетените теми установих, че трябват прецизни настройки
В Хасково си нямаме - "Калибровчик" и се надявам да удари някой едно рамо
![]()
Пробвай с тези настройки
Viewing mode: Cinema Contrast 30 Brightness 0 Colour: 30 Sharpness: 2 Color balance: Warm Eco On/Off Vivid color Off P-NR Off Intelligent Frame Creation Off Gamma 2.2 16:9 Overscan Off R-Gain -1 G-Gain -8 B-Gain 6 R-Cutoff 0 G-Cutoff -2 B-Cutoff +1
Здравейте ,моля за калибрирани настройки за PANASONIC 3D TX-L47DT50E благодаря ви предварително.
Аз съм ги направил:
режим на гледане-кино
контраст-49
яркост-+27
цвят-30
рязкост-9
баланс на цвета-топъл
жив цвят-изкл.
еко-режим-изкл.
P-NR-изкл.
3д насройки-достъп
показване екран-вкл
intelligent frame creation-изкл.
подобряване на изобр.-вкл.
режим 16:9 owerskan-изкл.
Гледам с булсатком хд.Интересува ме също дали блу рей филми от компютъра на дру hdmi вход ще се нуждаят от други настройки.
Пробвай в бара за търсене до иконите за език.
Там напиши модела на ТВ
Здравейте.Моля да ми помогнете.Днес си купих телевизор SAMSUNG 3D UE-46F6400 но май трябва да се калибрира-моля за помощ
Ще помоля ако някой е попадал на настройки за самсунг ps60Е530 да пусне един линк.