Страница 17 от 46 ПърваПърва ... 7151617181927 ... ПоследноПоследно
Резултати от 241 до 255 от общо 677
Like Tree71Одобрявам

DVB-T приемник / FAQ - на първа страница, избор, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Отговор: DVB-T приемник / избор, мнения

Пак в този ред на мисли е по-добре да караме нови Мерцедеси, отколкото стари Опели, но все пак е за предпочитане на Опел, отколкото пеша, нали? Та това ми беше интимната мисъл, понеже да гледаш картинки без звук не е особено приятно.
    И да, интересувам се от мултимедията, че с тия 4-5 програми дето ще ги хващам на село не е зле и да мога да пусна някой филм като съм там.

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от grid Виж публикацията
    Здравейте. Взех си този декодер от техномаркет - Neo dvbt-2100+ , но при свързване с телевизора индикацията му светва в червено, после в зелено и нищо. От дистанционното работи само копчето за включване и изключване. Никакви менюта не се появяват, както би трябвало да е според инструкциите. Да не би и в скарт изхода да трябва да се свърже кабел. Ако някой е по-запознат, да сподели. Благодаря.

С какъв ТВ го свързваш и по кой начин ?

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Miki Виж публикацията
    Пак в този ред на мисли е по-добре да караме нови Мерцедеси, отколкото стари Опели, но все пак е за предпочитане на Опел, отколкото пеша, нали? Та това ми беше интимната мисъл, понеже да гледаш картинки без звук не е особено приятно.
    И да, интересувам се от мултимедията, че с тия 4-5 програми дето ще ги хващам на село не е зле и да мога да пусна някой филм като съм там.
    При теб е така , но при гледане на телевизия звук си има . Всеки си избира как да го ползва .
    Колега , а 1080р рипове гледаш ли на кинескопа и не е ли по-добре да имаш подходящ ТВ , за да видиш всичките редове !?
    Този пост е редактиран от logic; 25-09-13 в 14:43.

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Цитат Първоначално публикувано от logic Виж публикацията
    С какъв ТВ го свързваш и по кой начин ?
    С два телевизора - KTN и Crown, 14 инчови. Свързвам както е отбелязано в книжката с инструкции. Затова се чудя дали не трябва и скарт да се свърже към телевизора.
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 25-09-13 в 18:11.

5. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Ти книжката не я гледай много , има грешки ! Явно си се объркал , така като ти чета поста .
    Ползваш само скарта ( или чинч ) и това е . От декодера в телевизора и да търси каналите .

6. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Свързал съм антената от комплекта в антенния вход на декодера, с другия даден кабел съм свързал декодера и тв-то и с третия кабел - декодера към контакта. Тези не може да се объркат. А за скарта питам понеже няма такъв кабел в комплекта и не знам трябва ли и той да се свърже.

7. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

Не може едновременно по два различни начина да се предава сигнал - или единия или другия . А кой е той , си избираш ти . Може и кабела да е фалшив , пробвай с друг , ако имаш или си вземи скарт кабел .

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

В какъв смисъл по два начина?

10. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

В смисъл по твоя начин , за който питаш - с кабела от кутията и скарт . От менюто на телевизора превключваш ли входовете ?

11. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007

Явно не си намерил канала на който излъчва ресивъра. Пусни телевизора на "Търсене на канал", за да намериш канала на който излъчва ресивъра, като ще видиш менюто на ресивъра и го пусни да сканира.

12. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Нямам скарт кабел и не искам да свързвам с него. Но питам за него, понеже като свържа с наличните кабели нищо не става. Пак казвам - свързвам антената към декодера и с другия кабел декодера към тв-то. Индикацията на декодера свети и дотам., а на дистанционното работи само копчето за включване и изключване.

13. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

И аз пак да кажа - някъде бъркаш , освен ако декодера не е дефектен , не го ли пробваха в магазина ? И връзката по скарт е по-добра и качествена !

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2013

Стана, най-после. Оказа се, че трябва повече време да пусна търсенето на канали. Със скарт кабел може да пробвам евентуално по-натам. Благодаря ви за помощта.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Колеги от няколко дни взех един STR8113 и мисля че има някакъв дефект, когото приемника и e спрян OFF (свети червения LED) се чува силен шум ,високо честотно свистене от кутията на приемника .Пробвах да изключа захранването на антената и RF Модулатора няма ефект.
    Някой с подобен проблем?
    Другия ми въпрос е дали някой да е пробвал свързване с CRT Монитор със DVI-HDMI ?

17. Banned
    Тук е от
    Oct 2011

А този монитор какви входове има - VGA или и други ?
    Това с свистенето наистина е доста странно . Да не би твоя модел да е с активно охлаждане т.е. да има вентилатор ?!

18. Junior Member
    Тук е от
    Jul 2009

Не е с активно охлаждане,а за монитора май съм в грешка защото съм го заточил на село .По спомен давам има VGA и VGA BNC connectors а за тях само с конвертор става.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 17 от 46 ПърваПърва ... 7151617181927 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 5492
    Последно: 19-04-25, 17:15
  2. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 19:11
  3. Strong / FAQ - на първа страница, мнения, обсъждане
    От hristoslav2 във форум Сателитни, кабелни и ефирни приемници
    Отговори: 21
    Последно: 19-03-24, 11:10
  4. Отговори: 0
    Последно: 17-12-13, 17:05
  5. LG LCD / Faq - на първа страница ,обсъждане ,мнения
    От hristoslav2 във форум LG телевизори
    Отговори: 2262
    Последно: 06-12-10, 19:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе