Страница 26 от 98 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте,

Радвам се, че все по малко проблеми се обсъждат в този форум. Разбира се отбелязаните дотук проблеми ще се опитаме да изчистим в най-скоро време. За момента има ъпдейт, който премахва "символите" при натискане на бутона "STOP". За останалите ще ни е нужно още време. Надявам се да успеем да ги довършим преди празниците. Ако не успеем ще го пуснем във варианта, в който е достигнато.

До frezia

предполагам, че става въпрос до пропуснат ъпдейт във фабриката ни. Моля те дай ми е-мейл адрес на който да ти изпратя последната версия за PV-399X. Ъпдейти (оригиналните firmware-и) за новите плейъри ще бъдат качени до края на седмицата.

Поздрави

2.  

3. Тук е от
    Dec 2004

SUPPORT ELITE качете и updates за 399X, че и аз имам подобен проблем като frezia. И нещо друго субтитрите излизат много надолу и последния ред не се чете. []

4. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте!

Към SUPPORT ELITE:

Не зная над какво се трудите в момента, но обърнете внимание на следното- може да ви е от полза! Имам 388х и след последния ъпдейт, който, както отбелязах вече, е доста добър, таймерът на OSD функцията се появява на един МНОГО ПРИЯТЕН ФОН С ПРОЗРАЧНОСТ ОКОЛО 70%. Ако можете да сложите такъв фон зад субтитрите, които да са с големина ПОНЕ 23 pt....

Успехи!

5. Тук е от
    Dec 2004

На някой от собствениците на 399Х случайно леко да му насичат XviD - овете? При мен го има тоя проблем с част от по-новите филми (3-ти Властелин примерно и AvP), та ми е любопитно само при мен ли е така?

6. Member
    Тук е от
    Oct 2001

насичат ти защото имат packeted bitstream. нормално е. unpack-вай го с тази програмка - Mpeg4modifier и ще ти вървят без проблем.

7. Тук е от
    Dec 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На някой от собствениците на 399Х случайно леко да му насичат XviD - овете? При мен го има тоя проблем с част от по-новите филми (3-ти Властелин примерно и AvP), та ми е любопитно само при мен ли е така?

<div align="right">Originally posted by yan_silversword - 09/12/2004 : 15:25:53</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аз съм с 370X и забелязах същия проблем. Филма с проблема беше The Terminal (2004) DVDRiP XViD CD1.avi. Може би наистина е от packed bitstream както отбеляза Yozo. И в други форуми казват, че след разпакетиране работи нормално:

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">... I have found that the latest xvid (1.0.2) plays fine on the z330 as long as bitstream is unpacked, without exception...</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Интересното е че колега който има LG 8631 (с чип на Mediatek) каза че при него нямало насичане. Може да е искал просто да ме подразни []

8.  

9. Тук е от
    Dec 2004

Относно новия модел 399х, технически всичко е ОК. Чете дори DIVX филми, записани на DVD когато са по един в dir, намира си субтитрите и това е супер! Субтитрите са центрирани, буквите и думите излизат перфектно. Имам само една забележка към ELITE SUPPORT TEAM - дали е възможно и за този модел да се направи update за тъмен или прозрачен фон на субтитрите както са тези ъпдейти за модела 388:

PV388_25112004_OUTLINE.ISO - черен кант на субтитрите и големина на шрифта 22

- PV388X_25112004_20.ISO - субтитри с тъмен полупрозрачен фон и големина на шрифта 20

- PV388X_25112004_23.ISO - субтитри с тъмен полупрозрачен фон и големина на шрифта 23

Защото в момента субтитрите са малко дребни и на светъл фон се четат много трудно. Ще е чудесно ако ми изпратите оригиналния update и последния такъв за 399х.

Моят e-mail e: n_marinov@mail.bg

10. Тук е от
    Dec 2004

Смятам да си вэема elite DivX плейър. Може ли някой да ме насочи към кон****** модел?

Благодаря!

11. wor
    wor е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

Здравейте на всички!

Имам elite 388 модела!

След инсталацията на последния firmware взет от саита на elite всички филми станаха ужасно тъмни и доста от тях като има нощтни сцени си е направо бой на негри в тъмна нощ.

При някой друг наблюдавал ли се е същия проблем.

Настроиките на телвизора за контраст и яркост ги избузих до дупка и от менюто на elita също съм ги набузил и пак.

Моля помогнете!

12. Тук е от
    Dec 2004

Здравей WOR,

аз също имам 388Х и съм качил _25112004_23.iso, но такива проблеми не са се появявали с изключение на познатите досега. Виж във видео настройките от менюто [Setup] нещо да не се е променило, защото те могат да се корегират неволно при натискане на един бутон от дистанционото мисля, че беше [V-mode] - който променя режима на картината: RGB, PAL и други такива които са доста т.н.

13. Тук е от
    Dec 2004

P.S.

Другия вариант е да качиш предишен ъпдейт и след него последователно същия. Мисля, че проблема е от грешка при инсталирането.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2004

За PV-399X --- лошава работа; Снощи го купихме. Засвири повечето неща, на 1 филм първо изкара звука като че ли е плоча на 45 оборота, но след ВКЛ/ИЗКЛ се оправи.

НО!!!

НЕ ПРЕПОРЪЧВАМ ДА ГО КУПУВАТЕ - ИЗГОРИ МИ МОНИТОРА НА КОМПЮТЪРА ПРЕЗ VGA ИЗХОДА.

КАТО ТРЪГНАХ ДА ВКЛЮЧВАМ КАБЕЛА В ПЛЕЪРА, СЕ ПОЯВИХА СТРАШНИ ИСКРИ И СЕГА ЧАКАМ ДА МИ КАЖАТ КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА РЕМОНТА НА МОНИТОРА....

16. Тук е от
    Sep 2004

Здравей Presidenta,

с голямо учудване чета Вашия пост.

1. <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Засвири повечето неща, на 1 филм първо изкара звука като че ли е плоча на 45 оборота, но след ВКЛ/ИЗКЛ се оправи.

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

За да изкара звука <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">на 45 оборота</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote"> трябва да сте натиснали бутона "KEY", чиято функция е да забързва или забавя оборотите на звука. В нормално положение трябва да са на "00".

2. <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ИЗГОРИ МИ МОНИТОРА НА КОМПЮТЪРА ПРЕЗ VGA ИЗХОДА.

КАТО ТРЪГНАХ ДА ВКЛЮЧВАМ КАБЕЛА В ПЛЕЪРА, СЕ ПОЯВИХА СТРАШНИ ИСКРИ И СЕГА ЧАКАМ ДА МИ КАЖАТ КОЛКО ЩЕ МИ СТРУВА РЕМОНТА НА МОНИТОРА....</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Звучи наистина странно през който и да е изход при включването на телевизор или дисплей да се получи искрене, поради простата прочина, че напрежението на сигнала не е повече от 3.5V и не протича ток по-голям от 5 mA. Това означава, че човешкото тяло не може да <font color="red">усети</font id="red"> този ток!!!

Независимо от това ние държим да прегледаме вашия случай по-обстойно и да установим причините. Моля донесете/изпратете Вашия плейър на адрес:

Бул. Европа 119, София 1324

Магазин "ТЕХНОЛУКС"

Моля дайте е-мейл за връзка за да се уговорим кога Ви е удобно.

<font color="red">Надяваме се това да не е поредния опит за удар под кръста от нелоялни конкуренти точно преди Коледните и Новогодишни празници. </font id="red">

<font color="green">Пожелаваме на Всички клиенти на "ELITE" Весели Празници!!!</font id="green">

Поздрави

17. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Хора тествали ли сте OGM файлове на тези player-и?

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Взех си монитора от ремонт, изгорял е буфера за хоризонталната синхронизация... Една маса пари, дадени за нищо.

Не би трябвало да "искри", обаче си изкарва страшни искри от VGA изхода, съжалявам, че не се сетих снощи да го замеря колко волта дава

Във вторник ще занесем плейъра заедно с фактурата за ремонта до ТЕХНОЛУКС, и се надявам да се решат нещата както би трябвало...

Иначе (да кажа и някоя добра дума) плейъра изглежда добре на външен вид, няма го евтинджийския вид на 370Х.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 98 ПърваПърва ... 1624252627283676 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 18:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 21:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 12:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 09:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 09:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе