Страница 24 от 98 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. JP
    JP е офлайн

Тук е от
    Nov 2004

........ Пичове никой ли не гледа филми с AC3 ????? Питах нещо преди седмица.. .глас в пустиня!!!! []

Ни Support Elite ни колегиалност, абе нищо.................!!

Не ми се вярва никой оt вас да няма 5.1 колони и да не ги е пробвал с Elite DVD!!!!!

Хайде някой да ме светне и да ми покаже колко съм тъп, че не мога да си пусна AC3 от DIV-X филм на 5.1 на 388Х!!!

Или пък Support Elite /или някой от вас/ да каже, че не може и да мирясам накрая!!!!!

[]

2.  

3. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Някъде по-назад беше казано - МОЖЕ! Трябва да го включиш към рисийвър. По цифров или аналогов път (аз предпочитам цифровия). С компютърни колонки няма да стане.

4. Тук е от
    Oct 2004

Привет JP,

Абсолютно никакви проблеми няма да се гледат AC3 кодирани DivX-ове с перфектно декодиране на всичките канали от самото DVD. Нещо повече - перфектно се използват активни (с вграден усилвател) компютърни колонки, при това не е необходимо да имаш 5+суб. Аз си ползвам за предни 2-те колони на телевизора ми - достатъчно силни са, а за задни слагам едни свестни компютърни колонки.

От DVD-то в менюто за настройки изключвам SUB и CENTER - dvd-то в такъв случай миксира централния канал към левия и десния, а и ниските честоти от SUB канала вероятно се пускат към всички активни канали, защото в крайна сметка баса си е ОК.

Не забравяй да си избереш режима с бутон A-MODE да е 5.1, а не стерео.

Друго - имай предвид, че не всички DivX-ове кодирани AC3 са 5.1 канала - да не би за това да не успяваш да изкараш звук от задните колони - провери си филма с GSpot.

Успех

5. Тук е от
    Dec 2004

Здравейте ПИЧОВЕ. Добре си пишете разни проблемчета, но май наистина забравихте,че форума е за проблемите със субтитрите на ELITE. Както писа JT има ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!!! и той е, че файлове със "спейс" в името не се разпознават въобще от софтуера на 370x.Това е след последния update с outline шрифт.

Към SUPPORT ELITE:МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ ТАКА ЛИ Е ЗА ВСИЧКИ МОДЕЛИ И СЪЩО ДАЛИ ПРИ ВСИЧКИ НЕ РАБОТИ БУТОНА ЗА SUBTITLE НА ДИСТАНЦИОННОТО. СПОРЕД МЕН ДАЛИ СУБТИТРИТЕ СА С ЕДНА ПОЗИЦИЯ НАЛЯВО ИЛИ НАДЯСНО НЕ Е ТОЛКОВА ВАЖНО. С ПОСТИГНАТОТО ДА МОМЕНТА ТЕ НАИСТИНА СА ДОБРЕ ЧЕТЛИВИ, АКО СА НА ДВА РЕДА СА ДОБРЕ ПОЗИЦИОНИРАНИ ВЕРТИКАЛНО В ДОЛНАТА ЧАСТ НА ЕКРАНА. ВЯРНО Е ЧЕ ВТОРИЯ РЕД РЕЖЕ ДОЛНАТА ЧАСТ НА БУКВИТЕ ОТ ГОРНИЯ РЕД, НО И ТОВА НЕ Е ЧАК ТАКЪВ ПРОБЛЕМ. БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА СВЪРШЕНОТО ДО СЕГА, ОЩЕ МАЛКО ОСТАВА И ПРОДУКТА ЩЕ Е ПЕРФЕКТЕН.

6. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Живее в
    София - Младост

Благодарение на написаното в този форум и аз си взех днес Elite PV-370X от Метро.

Субтитрите са с контур, центрирани, надписа за зуум се скрива сам - до тук - добре. Пускам един от първите ми филми - Ронин 640x304/25 DivX 3 Fast-Motion/според G-spot/ субтитрите не са в час, но излизат прекрасно на два реда. Опитвам и с други филми и се оказва от направените няколко опита, че субтитрите излизат на ред и половина, т.е. долният ред не се чете.

Това е първото ми впечатление, утре започвам експериментите, но извода е един, в този си вид плеярът е неизползваем за DivX филми, освен ако не са с Мики Маус или "докторски".

=> чакаме нов firmware

7. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте ПИЧОВЕ. Добре си пишете разни проблемчета, но май наистина забравихте,че форума е за проблемите със субтитрите на ELITE. <div align="right">Originally posted by universe_bg*-*03/12/2004*:* 15:48:34</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ммм, объркал си се .

Форумът е за софтуер и хардуер, а конкретната тема, занимаваща се с проблемите на DVD/DivX плеъра е една от 17000, написани досега...

8.  

9. Тук е от
    Dec 2004

Добре де КрИс може и да съм се объркал, но не мислиш ли, че поне на тези страници разискваме конкретно апдейтите на плейарите.

Ако някой има същия проблем с четенето на файлове на субтитри със "спейс" в името нека сподели. Говорих преди малко с един приятел, който има 370х и той каза, че инсталира всички апдейти последователно по хронологичен ред и няма този проблем. Мисля че всеки нов апдейт не изтрива изцяло софтуера на в плейра. Може би съм сгрешил, като съм качил направо последния апдейт с "outline".

10. Тук е от
    Nov 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Малко встрани от темата. Излязоха новите модели -371 и 399. Въпреки това най ми харесва 388. Може би заради хубавия дизайн, това че бутоните са отпред а най вероятно защото и моя е такъв.

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Въобще не е встрани от темата. Въпросът е дали новите модели имат проблемите на старите или нещата при тях са ОК. От сайта на Елит се виждат единствено 2 разлики между новите и старите:

- процесорът на новите е MT1389FE (при старите е MT1389DE)

- втората вероятно е следствие от първата: новите поддържат DTS

Предлагам на SUPPORT ELITE да презентира новите модели:

- дали са толкова надеждни в четенето на ралични видове носители

- дали при тях субтитрите на български са наред. Добре ще е ако има снимки на които може да се види картинката.

- всякаква друга информация е добре дошла

Лично аз съм решил твърдо да си купя плейър Елит и на база информацията в този форум ще реша кой точно модел да бъде.

11. Тук е от
    Dec 2004

Здравейте и от мен! С голямо внимание следя тази част от форума. От прочетеното до момента и видяното на живо държание на DivX моделите на Elite при мои приятели - избрах и аз да стана притежател на модел 388Х. Също след покупката се наложи да инсталирам последните ъпдейти и установих същите неща за дооправяне, които споделяте до сега. Иначе машинката е бетон от всякъде. Хубаво ще бъде, ако SUPPORT ELITE ни зарадва с решение на проблемите до Коледа.

12. Тук е от
    Nov 2004

Привет на всички притежатели на плеъри Елит. Докато четях през дните нещата писани във форума и аз реших да си купя плеър Елит PV-370X, купих го от Метро преди 2 дена. Първо реших да се свържа със сервиза на Елит и да попитам каква е разликата м/у моделите, колегите от сервиза ми казаха че този подел е добре издържан и няма проблеми с хардуера. И така аз реших и си го купих, брат ми също. Веднага реших да пробвам с някой DivX първия който ми попадна беше "Роман за камъка" и така лоудна си сам субтитрите, но ми направи впечетление че първия ред буквите излизат от екрана в дясната страна. Направих update на firmware от 25.11.2004 - PV370X_25112004_OUTLINE.ISO, но това не доведе до желания от мен разултата. Моля някой да ми даде съвет дали мога да реша проблема с някой от другите ъпдейти.

13. Тук е от
    Nov 2004

Някой знае ли по какво се различават двата нови модела на Елит - 371 и 399? В www.elite.bg информацията за двата е 100% еднаква. Защо тогава има два модела, само заради различните кутии ли?

14.  

15. JP
    JP е офлайн

Тук е от
    Nov 2004

10x Jordany!!!

звука заспа!! Обаче къде съм спал аз не знам!! този бутон A-Mode дори не знаех, че го имам на дистанционното!! [:D] [8D]

Относно "спейса" в събтитрите може би Univerce_BG е прав, че трябва да ъпдейтвам последователно различните версии. Аз направо инсталирах Update от 2511 за 388Х outline върху фабричният! Ще пробвам и последователно всички!!

Искам да ви кажа, че много ме кефи ентусиазма на всички във форума и мисля, че Elite трябва да организират един новогодишен купон на групата, защото им решихте доста от проблемите!!! [8D]

...... Или ако не купон то поне един перфектен Update за коледа...... []

16. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Живее в
    София - Младост

10х jordany

с твоя ъпдейт субтитрите излизат прекрасно!

Още веднаж БЛАГОДАРЯ!

17. Тук е от
    Nov 2004

18. Тук е от
    Oct 2004

Този форум ми е страхотно полезен!!

Разчитам на компетентно мнение относно видеорежима, който дава най-добър резултат. Общата ми констатация е, че Хвид-овете зеленеят. Иначе - общо изображението е доста тъмно.

Някакво разумно предложение?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 98 ПърваПърва ... 1422232425263474 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе