Страница 36 от 98 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно
Резултати от 526 до 540 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">На всички ЗА МНОГО ГОДИНИ,

а на тебе Gaby ще кажа, че от както замених Samsung, Toshiba, Philips и накрая НЕОто с ЕЛИТ 388Х в къщи направо се родихме. За сега НИКАКВИ забележки, пък и скоро като се появи и корегирания ъпдейт - това ще е най-якият DivX Player, който съм имал някога. М/у другото това не е само мое мнение, а на още 17 приятели имащи този модел.

Поздрави на всички !!!

<div align="right">Originally posted by kukuruz*-*04/01/2005*:* 16:53:45</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Я ме светни кво му е на НЕО то, защото колегата нещо супер го хвали не режело вообще субтитрите...

Със здраве Габи !!!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2004

Всичко му беше проблем: в качеството на картината, за звука да не ти говоря, никакъв ъпдейт, субтитрите олеле мале, много шашкане и такива ми ти работи. Ако 1 беше нормално 9 бяха отврат. С махането му проблемите свършиха. Не знам ти избираш.

4. Тук е от
    Jan 2002

За мойто Нео със серия 2 мога да кажа, че картината със сигурност е по добра от тази на Елит 371Х.Неото от както ми е с моднатия фирмуер от някаква неизвестна в България марка работи перфектно като изключим дисплеят и бутоните на самия плеър.Изглежда всичко е до късмет на каква бройка ще попаднеш и на коя ревизия също.Аз Елита сега го ъпдейтнах с фирмуера на 377Х и пак си сече.Ще занеса в сервиза да видим какво ще ми кажат.Имал съм също и ЛитеОн 2001, който струваше 500 лева и беше с много добра картина .

5. Тук е от
    Jan 2005

На колко човека се е скапало ДВД-то след ъпдейт?

Само един?

С мен значи двама.

Друг?

6. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

Новите серии на Нео са с Zoran Vaddis чип, докато първите бяха с ESS Vibratto ІІ, което значи, че има сериозни разлики между тях. Голям проблем при новите Неовци е че не вадят субтитри, когато дивихиксовете се запишат на DVD подложка, дори когато се запише само един филм проблема си остава.

Поздрави!

7. Тук е от
    Dec 2004

SUPPORT ELITE,

информативно би ли ни казал как вървят работите при вас. Ще има ли скоро радост и кога да очакваме появата в сайта ви ?

Поздрави и благодарим за информацията! []

8.  

9. Тук е от
    Jan 2005

Добър вечер.

Искам съвсем културно да попитам за няколко проблема и очаквам отговор от човек, който има време, нерви и разбира се знания.

Така значи доколкото разбрах и други хора имат като моя проблем, но неможах да разгледам цялата тема поради липса на време.

Значи последвах мой познат и вече съм горд собственик на ELITE 370.

Имам следните два проблема:

1. Записах два филма "Cellular", "The Forgotten" пробвах ги на три плейъра но насичат което е доста дразнещо и доколкото разбрах проблема можел да бъде от AC3 звук, в същото време не ми го прави на "Troy". Та ако може някой да ми обясни произхода на проблема и начина за разрешаване ще съм много благодарен а и ще сме полезни и на други хора.

2. На един филм или по точно "The Day After Tommorow" ми излизат само субтитрите и звука без картината и доколкото пак съм разбрал може да е от резолюцията тя е 800x3** на този филм, ако проблема е резолюцията кажете как да я оправям, ако знаете друга причина ви моля да я споделите с мен и с другите "колеги" от форума.

Накрая имам едно малко предложение което може да е полезно.

Ще е хубаво да направите една тема за ELITE плейърите с техните най-чести бъгове и начини за отстраняване и така ще е много по лесно на такива като мен и не само за тях. защото съгладете се не всеки купил си DVD-DIVX има време да прочете 28 страници.

Предварително благодаря за вниманито и отговорите и се извинявам за дългата тема!

10. Тук е от
    Dec 2004

Недей да чакаш Елита да пусне филм с 800хнещо. Доколкото разбрах няма да стане, проблем в чипа.

Насичането най-вероятно е заради packed bitstream при XviD кодировка, отстранява се лесно със с MPEG4Modifier.exe.

11. Тук е от
    Jan 2005

Добре а как да оправя резолюцията на филмите защото например два филма които искам да направя на дискове са с по 750x400 и 800x336?

Има ли начин?!

И до колко пиксела поддъража ELITE?

Благодаря предварително.

12. Тук е от
    Dec 2004

От около месец следя темата и след толкова колебания от днес и аз съм сред "гордите... бла-бла" 399x. Очаквах да е по-зле. Не че е добре. Сега като го заглеждам, нещо се е разсъхнала и изметнала едната му "пластмаса" и му се вижда карантиятa...

От вече известните проблеми, два ме дразнят много.

1) Миниатюрния шрифт. Позицията е добре. 2) Неистовият паразитен звук, когато има зареден диск.

Как да разбера с коя версия firmware е и да го сменям ли?

За вторият проблем едва ли има лек?

13. Member Аватара на Shimbadze
    Тук е от
    Sep 2004

Отговарям:

1. Не зная комбинацията, при въвеждането на която да ти изпише версията на фърмуера, но ако субтитрите ти излизат без черен кант - сваляй и ъпдейтвай. Заслужава си!

2. От менюто за аудио настройки си изключи микрофонния вход напълно. Това ще подобри ЗНАЧИТЕЛНО нещата с противния брум, но няма да го премахне напълно.

Успех! []

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">От около месец следя темата и след толкова колебания от днес и аз съм сред "гордите... бла-бла" 399x. Очаквах да е по-зле. Не че е добре. Сега като го заглеждам, нещо се е разсъхнала и изметнала едната му "пластмаса" и му се вижда карантиятa...

От вече известните проблеми, два ме дразнят много.

1) Миниатюрния шрифт. Позицията е добре. 2) Неистовият паразитен звук, когато има зареден диск.

Как да разбера с коя версия firmware е и да го сменям ли?

За вторият проблем едва ли има лек?

<div align="right">Originally posted by mn_k*-*08/01/2005*:* 21:45:14</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аз имам същия, купен малко преди Коледа от магазина на Елит - Технолукс за 129лв. Няма нито един от посочените от теб недостатъци. Безшумен е и с големи субтитри. Кутията не е крива. Обаче насича на някои филми. ХХХ.srt субтитрите понякога изостават с 5 сек. Друг пък от форума беше писал, че предпочита .srt . Изглежда, че няма повтаряемост.

Страх ме е да флашвам с по-нов фърмуер, поради некоректната сервизна политика, за която чета тук. Дано да се умножат на пазара моделите с МПЕГ4, за да се разчупи монополът и печалбарството.

За сега съм решил - което не върви свястно ще си го гледам на компа. Мисля, че твоя трябва да го рекламираш и смениш.

16. Тук е от
    Jan 2005

Това за насичането се оправя много лесно аз вчера се справих.

С тая програмка MPEG4Modifier

www.moitah.net

там я има

много е лесно само отваряш филма и ако на "packed bitstream"

пише yes му даваш unpack и след 1 мин ти е готов филма без да насича.

17. Member
    Тук е от
    Sep 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това за насичането се оправя много лесно аз вчера се справих.

С тая програмка MPEG4Modifier

www.moitah.net

там я има

много е лесно само отваряш филма и ако на "packed bitstream"

пише yes му даваш unpack и след 1 мин ти е готов филма без да насича.

<div align="right">Originally posted by sheff0*-*09/01/2005*:* 22:31:13</div id="right">

Благодаря. Пробвах я преди време тази програма, но не ми стана ясно как потвърждаваш като дадеш "ънпак". Няма ОК да речем.

18. Тук е от
    Jan 2005

Няма ОК ама има SAVE само че трябва да имаш място защото ти записва целия филм на ново копие

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 36 от 98 ПърваПърва ... 2634353637384686 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе