Страница 25 от 98 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на Shimbadze
    Тук е от
    Sep 2004

Искам да ви се похваля:

От днес и аз съм щастлив притежател на PV-399X. [8D]

Въпреки че не съм го изтествал напълно, останах с изключително добри впечатления от апаратчето. Браво на ELITE!

Надявам се, че ще продължи да ме радва все повече и вече ще мога да се специализирам директно в оптимизацията на субтитри за DVD/DivX плейъри. [:D]

Пожелавам на всички от ELITE много здраве, всеобщ просперитет на фирмата не само на българския пазар и нека все така се вслушват в думите на своите клиенти и потребители!

Специални поздрави и на всички участници в тази тема и допринесли за усъвършенстването на продуктите! В крайна сметка и аз се явявам консуматор на този труд...

Keep The Faith!

Fozzy

P.S. Колкото и да търсих, никъде не намерих подробна информация за спецификациите и по-конкретно разликите между двата чипа MT1389DE и MT1389FE... [:I]

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Мисля, че чипсетите Медиатек и Зоран са бита карта, след злополучните ми приключения с Тошибата... Надявам се Елит да обърне внимание на новия чип на Сигма EM8620L и да прояви бърза реакция. Вече започват да се появяват първите плейъри, базирани на този чип :-))

4. Тук е от
    Sep 2004

Привет на всички!

Много е хубаво, когато се прибереш след дълга командировка да установиш, че някой хора (Елит груп са свършили чудесна работа! БРАВО! Не мога да отрека големия напредък, но не мога и да спомена, че ЛИЧНО ЗА МЕН един шрифт с големина 23-24 с полупрозрачна лента (а не както е сега с поуНЕпрозрачна лента) би бил отлично решение. Все пак отново-БРАВО! А сега за моето притеснение Не зная защо, но все си мисля, че целият този ентусиазъм на Елит груп беше заради пускането на новите модели ДВД-та- тоест скоро няма да чуем нищо повече в посока развитие на темата с четливостта на субтитрите (някой беше споменал, че при аутлайн шрифта, с който съм и аз, прекалено малките букви изглеждат на телевизора много ярки и не се четат добре). Е, надявам се да ме опровергаят от Елит, но...нещо не ми се вярва! Пък и в крайна сметка наистина едва ли има друга фирма, която да е направила толкова много за толкова малко време. Друг е въпросът, че цялата тази работа просто ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ СВЪРШЕНА!!! (това ще го оставим обаче на страни Е, пак казвам-дано не съм прав, но ще ми е интересно да чуя мнението на нашето "добро духче" във форума!

5. Тук е от
    Nov 2004

Въпрос към Shimbadze:

1.Има ли pv399 черен кант на субтитрите или полупрозрачна лента зад тях?

2.Позволява ли трети ред субтитри?

3.Откри ли някои от проблемите,които се обсъждаха тук?

Благодаря предварително.

6. Member Аватара на Shimbadze
    Тук е от
    Sep 2004

Здравейте!

Отговарям на gedara:

1. PV - 399X e с черен кант около субтитрите, които са с около идея по-малки от тези на DVD-Video дисковете.

2. Трети ред се появява, при това много добре. Почти като при custom фърмуера на NEO PDX-77. Забелязах само в един диалог 3-тия ред да е клъцнат леко отдолу.

Както и да е, аз лично избягвам на всяка цена да правя 3-ти ред субтитри. Единствено при превод на надписи е допустимо, според мен.

3. Досега не съм забелязал проблемите, срещани от потребители и описани по-рано в темата. Все пак, държа да подчертая, че съм чисто нов собственик и съм изгледал само 1 DVD и 5 XviD-а. При тях нямаше <u>никакви</u> проблеми.

Надявам се, че бях достатъчно изчерпателен.

Поздрави,

Fozzy []

7. Тук е от
    Nov 2004

Благодаря,Shimbadze!

Статуса ми на собственик на DVD ЩЕ бъде също като твоя и затова информацията ти ми е изключително полезна. Мисля,че тя е такава и за всички ,които четат този форум.

Още веднъж thanks.

8.  

9. Тук е от
    Dec 2004

Нека, SUPPORT ELITE и Екипа да не забравят при следващия ъпдейт да преместят субтитрите малко по на горе и една идея на ляво и наистина черната лента под тях би трябвало да стане прозрачна. Под 23 pt размера на шрифта е супер дребен и безсмислен. Някой беше споменал за черната лента да бъде с прозрачност м/у 30% и 50% - ПОДКРЕПЯМ. Също и при мен с този ъпдейт от 25112004_23.iso ми спря разпознаването на DVD с mp3-ки. Предполагам, че тези неща ще бъдат корегирани.

Поздрави на всички!

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

Може да прозвучи мъничко като офтопик, но бих помолил ако някой разполага с DivX Test CD-то, за което бях дал линк в темата за Тошиба-а (сигурен съм че -СТРАХ- отдавна разполага с него и се надявам да не му е проблем да го ъплоадне някъде из пиъринга, защото за мен ще доста трудно да ъплоадна 700Mb) да пусне един тест и да напише в последствие кои комбинации вървят и кои са проблемни. Мисля че за повечето потребители ще бъде полезно. Аз бих се наел веднага с това, но за съжаление към момента не познавам никой в нашия град, който да има Елит Divx плеър.

Благодаря ви предварително и поздрави на всички!

11. Тук е от
    Dec 2004

Имам въпрос към Fozzy (Shimbadze). Купих си модела 399х, и без да качвам update няма нито трети ред(това не ме притеснява), но по-неприятно е че няма нито прозрачен, нито непрозрачен кант на субтитрите и те са доста по-малки отколкото на DVD филм. На светъл фон просто нищо не се вижда. Трябва ли да се качи някакъв ъпдейт? Дали стават тези за модела 388?

12. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София

Ето го Тест СД-то:

ftp://ftp.tea.bg/incoming/lubo/DivXTestCD_0v1.1.iso

Проблемът е, че според мен това сд не върши много работа... Според него плейърът е супер и свири всичко, а на практика се оказва съвсем друго. За проверка на субтитри, ас3 и т.н. става обаче...

13. Member Аватара на Shimbadze
    Тук е от
    Sep 2004

frezia, това е много интересно и учудващо за мен.

Навежда ме на мисълта, че едва ли не съм ударил кьоравото...

При мен няма такива проблеми.

А ъпдейт не видях на официалния сайт да има.

Единственият кусур, който забелязахме с didodido (той също си купи такъв по моя препоръка) бе, че се сбъгва показването на имената на файловете след просвирване.

Нека се изкажат технически по-напреднали в областта потребители. []

14.  

15. Тук е от
    Dec 2004

Това със сбъгването на имената на файловете след просвирване и при мен е така, но не е страшно, връщащ се една директория нагоре (или назад)и се оправя. По-неприятното е че няма тъмен фон на субтитрите.

16. Senior Member
    Тук е от
    May 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ето го Тест СД-то:

ftp://ftp.tea.bg/incoming/lubo/DivXTestCD_0v1.1.iso

Проблемът е, че според мен това сд не върши много работа... Според него плейърът е супер и свири всичко, а на практика се оказва съвсем друго. За проверка на субтитри, ас3 и т.н. става обаче...

<div align="right">Originally posted by -CTPAX-*-*06/12/2004*:* 20:28:57</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Благодарности!

P.S. а към Тест СД-то могат спокойно да се добавят фрагменти на няколко от проблемните AVI-та - тези с резолюция 800х336 и т.н.т., и така СД-то ще върши повече работа []

17. Тук е от
    Dec 2004

От къде мога да си купя 388X или 399X ?

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">От къде мога да си купя 388X или 399X ?

<div align="right">Originally posted by shark6286*-*08/12/2004*:* 02:58:57</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Днес(08.12.04) се сдобих с 399X от технолукс (119лв.), притежава всички плюсове и минуси на предишните модели, не намерих разлика(за сега). Единственното което искам да помоля SUPPORT ELITE е - да поправите бъга с неразпознаването на mp3, записани на DVD. Предварително благодаря и се надявам скоро да имаме поправени фърмуери!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 98 ПърваПърва ... 1523242526273575 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе