Страница 3 от 98 ПърваПърва 123451353 ... ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    69
    #31

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    Здравей LUDIA,

    радвам се, че участваш така активно в дискусията.



    Относно колконките при 772, според мен те не звучат зле. Все пак това е мини система за домашно кино. Ако клиент с повече изисквания дойде при теб се съмнявам, че ще си купи Домашно кино от този клас. Все пак има и къде по-добри варианти с алуминиеви колони, а да не говорим и с Hi-Fi колони. Все пак приемаме критиката и за в бъдеще ще се постараем да отстраним тези проблеми.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    69
    #32

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    Здравей TODD_BG,

    погледни в менюто на "VIDEO SETUP PAGE" и провери дали като сменяш различните опции има промяна. Същото можеш да направиш и от дистанционното управление с бутона "V-MODE".



    Ако проблема продължи да съществува ще те посъветвам да посетиш сервиза ни. Наистина е неприятно когато има дефекти в картината.

  4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    69
    #33

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ехееее, Крис, Xoro-то е с перфектни субтитри с черен кант... Значи може да се направи :-))</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Здравей -CTPAX-,

    ще дадеш ли малко повече информация!



    <font color="orange">Mod EDIT Sunny: SUPPORT ELITE, използвай бутона edit, за да не се налага да пускаш по няколко последователни мнения. </font id="orange">

  5. Member
    Тук е от
    Jan 1970
    Живее в
    София
    Мнения
    924
    #34

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    Просто прочетох ревю-то от линка на Крис, там има скриншот със субтитри. Също така и шрифтът на менюто е с кант. [:D]

  6. TODD_BG
    Guest
    #35

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    Стана още по зле картината се измести на страни при другите настройки само при RGB картината стои в средата но е с зелен отенък. А това за сервиза ще го посетя аз мислех че цялата партида е дефектна аз съм от Варна можешли да ми кажеш адрес и телефон за връзка.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    69
    #36

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    Здравей TODD_BG,

    При трикомпонентния видео изход има вероятност да си разменил местата на два от кабелите. Моля те пробваи да размениш местата на кабелите. Ако и това не помогле на гаранционната карта има записани телефони на сервизите в страната.

  8.  
     
  9. TODD_BG
    Guest
    #37

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    Пробвано е с два различни кабела единия е български длегия е Hama германски купен от Метро а и няма логика как върви тогава Panasonica и с неговия кабел пак прави същата мизерия.



    <font color="red">Долното ти мнение е изтрито. Ползвай бутона EDIT, когато добавяш нещо,а не пускай ново мнение.

    И.. един съвет - почети малко ревюта на подобни плейъри, виж какво могат и какво не.

    Така ще можеш да се ориентираш кое е глобален проблем и кое частен.

    Защото, оставам с впечатление, че при теб има една купчина частни проблеми, чието място за разискване не е тук, откакто в темата има официален представител на Елит. Има сервиз за тези болежки, а тук е добре да се споменават глобални проблеми, което ще помогне за отстраняването им. Размихте темата и е трудно човек да отдели важното.



    КрИс</font id="red">



    <font color="maroon">Не дупликирай в мнение, в което ти е направена забележка. Оплаквания и обсъждания - на ПМ с някой от модераторите на форума.



    КрИс</font id="maroon">

  10. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    72
    #38

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    Никъде не прочетох нищо за поддръжка на файлове с компресия ogg vorbis. Моля някой от притежателите да пробва ако има възможност.

  11. pd
    pd е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    3
    #39

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    ELITE SUPPORT, Поздравления за продукта и от мен!



    По отношение на липсващата информация: Не е лошо да споменете, например, че плейъра не поддържа хоризонтална резолюция над 720 пиксела (което, както разбрах, важи и за повечето други плейъри). Наистина, филми с по-висока резолюция са рядкост, но пък ще спестите не малко усилия на лаици като мен, които се чудят защо не тръгва двд-рипа на The passion of the christ - 800х336!!



    И още нещо, моля напишете каква е препоръчителната комбинация от настроиките на Xvid - Qpel, Gmc, "packet bitstream" и т.н. За последното разбрах, че не бива да е включено - изпуска кадри (би-фреймове).



    В този сайт: http://forum.doom9.org/forumdisplay....392&forumid=73 има доста информация и коментари за МТ1389DE (разбира се, сигурно и в много други). Може би не е лошо да отсеете някои от по-дразнещите проблеми и открито да ги представите. Лично аз бих предпочел да рекомпресирам някой филм и да тръгне без проблеми, отколкото да се чудя и да правя десетки опити, докато разбера на какво се дължи накъсването на видеото или защо въобще няма картина.

  12. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    873
    #40

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    PD, излагаш се, къде си видял КОЯТО И ДА Е ФИРМА, за каквато и да е техника, официално да си плюе по продукта като му изтъква кусурите. Примерно, разгледай сайта на Philips и ми кажи къде в техническата информация или съпорта им има описани бъгове или проблеми по продуктите. Който се интерусва - явно във форумите са отговорите на въпроси от този тип. Нямате право да изисквате от фирмата така да се пореже сама



    И друго, един приятел си купи двд филипс - 260 лева, 2 месеца си чака фирмуера от съпорта им, после се оказа, че шрифта на субтитрите е супер дребен, няма кант, няма черна подложка, няма позициониране, и най-важното - кодировка koi8-r. А познайте дали някой ше му обърне внимание от Philips, нали вече си го е купил....Сега чакаме да се появи юзър Support Philips [:D]



    Аз имам невероятното ДВД марка "NEO" (кажи пич) и за плейване на mp3-ки е супер Не ми се говори как плейва записани двд-та.... и как изпада медията в кутията на двд-то ако го наклониш настрани докато е изключен....дали да не се моля да се появи и юзър Support NEO [:D][:D][:D]

  13. pd
    pd е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    3
    #41

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">...Нямате право да изисквате от фирмата така да се пореже сама ...

    <div align="right">Originally posted by KOKOSH*-*25/09/2004*:* 05:58:20</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Не виждам какъв е проблема да напишат, че плейъра поддържа резолюции до 720...[?] Като си купуваш кола, производителя ти казва каква е максималната скорост, колко харчи при еди-какъв си режим и т.н.



    Освен това, като се замисля, ако бях взел точно този (и само този) диск със Страстите Христови когато си купувах плейърчето и той съответно не бе тръгнал, вероятността да се откажа никак не би била малка.



    И изобщо, ако имам да избирам между два или повече подобни продукта със сигурност (хайде, 99% ще избера този, за който имам повече информация дори и на по-висока цена.



    Според мен, за задържането на информация (което е доста по-различно от не-"изтъкването на кусурите") може да има три обяснения:

    1) "кусурите" са действително толкова значими, че ако се споменат ще откажат потенциалните купувачи. Една много елементарна тактика, пък и в случая това не е вярно - плейъра може и да има кусури, но за тази цена е превъзходен

    2) Самия производител не е наясно с всички кусури [:I]. Надявам се, това да не важи за Elite PV-370X. Пък и ето съпорта се представи, готов е да отговаря на въпроси, значи ще чете коментарите и има възможност да разбира за бъгове дори и да не се е сблъсквал с подобни досега.

    3) Производителя знае много добре всичко, което трябва да знае за продукта си, обаче се надява да си оправи "кусурите" в следващия ъпдейт на фърмуера. Ами..., ха дано това да е случая и с този плейър)

  14.  
     
  15. Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    873
    #42

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    720-те точки на ред e в графата "технически спецификации", не се прави на алтав, това не е бъг. Представи си че опишат няколко софтуерни бъга. Който го е прочел веднъж, завинаги ще дава отрицателни препоръки относно модела и ще споменава тези бъгове, независимо, че през това време те може да са оправени чрез нов firmware да речем. Всъщност какво се занимавам да ти обяснявам, 99% от купувачите си нямат идея какво купуват, гледат да има дизайн, да е евтинко и няма лошо да са чули добра дума за продукта. Ти искаш да ти правят страница с бъговете, хех.

  16. pd
    pd е офлайн
    Novice
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    3
    #43

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">720-те точки на ред e в графата "технически спецификации",

    <div align="right">Originally posted by KOKOSH*-*25/09/2004*:* 09:03:59</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Страница 8 от инструкцията за експлоатация на плейъра е озаглавена "Техническа спецификация". Никъде на тази страница не видях, че не се поддържат резолюции над 720 пиксела. Нито сега в момента, нито когато си го купувах. (Мерси за комплимента, и аз си мислех, че сме малко тия, дето искаме да знаем за какво си даваме парите, ама пък чак 1% ...



    И още: днес си премахнах "packet bitstream"-а от първото AVI на "Троя" ей с тва програмче: http://www.moitah.net/MPEG4Modifier-1_2_0.zip (за около 3мин. на пентиум III 800 Мхц). Второто AVI по някаква тайна причина не успя да го отвори, а ме мързеше да го направя по някоя от другите процедури, описани тук: http://forum.doom9.org/showthread.ph...threadid=72899. После изгледах целия филм. Разликата между двете части беше огромна и съм сигурен, че ако бях отишъл в "Метро" и с този филм също нямаше да си купя плейъра - накъсването на видеото е непоносимо. Щях напразно да търся в споменатата "инструкция за експлоатация" указание, че при включен "packet bitstream" B-frame-овете не се четат - това са горе-долу 3 на всеки 4 кадъра. И техническия персонал на "Метро" (Метро - София) в лицето на невинно момиченце на около 18 и половина години щеше сигурно да си каже "още един, който е дошъл само с едно СД", защото, цитирам: "ми ... повечето сидита ги чете без проблеми...". А Елит, които със сигурност не продават плейъра само от човеколюбие, щяха да продадат един плейър по-малко.



    Офтопик, до KOKOSH: В анонимен форум като този пиша, когато имам някакъв проблем и когато имам някаква надежда, че този проблем може да бъде разрешен. Освен това и много ми харесва чувството, че може би съм помогнал по някакъв начин за разрешаването му, както и на други, които също имат подобни проблеми. Комплексите за малоценност (ако ги имам) бих си ги избивал на друго място и съзнателно игнорирам бръщолевения от сорта: "...излагаш се...", "...не се прави на алтав...","...какво се занимавам да ти обяснявам..." и то от някой, който не казва НИЩО съществено по темата. А в заглавието на темата е изписано Elite PV-370X, а не Филипс, Нео или нещо друго. Е кво да направим, съпорта на Филипс едва ли ще се появи в този или друг подобен БЪЛГАРСКИ форум. Съпорта на Елит се появи. И това заслужава ако не друго, то най-малкото адмирации. Пък и така съм някакси по-сигурен, че поне най-досадния проблем - този със субтитрите - ще се оправи.

  17. TODD_BG
    Guest
    #44

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    Файлове с компресия ogg vorbis плеара не ги чете.

  18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004
    Мнения
    69
    #45

    Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

    Здравейте на Всички,

    радвам се, че и днес има и добри и критични мнения. Все пак ще е малко странно ако един продукт на българския пазар няма нито една отрицателна характеристика. Високо оценяваме вашите мнения и сме благодарни за ценната помощ, която предоставяте.

    Отностно бъговете, както KOKOSH писа, едва ли ще се намери компания, която сама да си изложи минусите на продукта. От друга страна, част от тази информация би била много полезна за "напраднали потребители" като Вас, но за обикновенния потребител това ще е доста затормозяваща информация. Едва ли един обикновен човек, който няма компютър или не е наясно какво <font color="red">точно</font id="red"> означава "DivX" или "XviD" да се справи с термини, които всеки от нас в началото е срещал и се е чудил какво означават. Все пак този плейър е създаден, за да даде възможността един обикновен човек да може да гледа безпроблемно компресирани филми с нужните ни Български субтитри. Умишлено до момента "ELITE" не пусна на пазара такъв плейър, макар че имаше много възможности и варианти, защото те не поддържаха коректно български субтитри. За съжаление и в този вариант PV-370X не е напълно окомплектован с желания от нас софтуер, предвид възможностите му аз лично смятам, че това е един успешен продукт. Също тук трябва да се има в предвид, че всеки клиент изразява личните си предпочитания как би трябвало да изглежда и работи плейърът. Нашата идея и задача е да съумеем да внедрим повечето от тях.



    Надявам се, че и занапред ще успяваме да отговорим на киентските изисквания. Благодаря Ви за полезните съвети!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 98 ПърваПърва 123451353 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

  1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 18:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 21:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 12:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 09:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 09:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе