Страница 53 от 98 ПърваПърва ... 343515253545563 ... ПоследноПоследно
Резултати от 781 до 795 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2004

Значи аз какво съм установил за моят 399. Много от филмите ми сечаха, а като проверях на компютъра се оказваше че нищо им няма - ни Packet Bitstream ни нищо. Та затова спазвам следната процедура - пускам филма - ако сече спирам плейъра (standby) и след това пак го пускам и голяма част от филмите вече си тръгват нормално. Ако пак сече вече най-вероятно има проблем с Packet Bitstream-а или други шитни. Вярно че е малко абсурдно, ама какво да се прави - уелкъм ту бългерия енд хев ъ найс дей ебати. Обаче пък плейъра вади в пъти по-добър образ от TV-Out-а, така че е за предпочитане.

Аз поне бих призовал Support-a да каже нещо по въпроса за размазването на DVD субтитрите - това е доста голям проблем за един DVD player все пак. Има ли смисъл да го носим на сервиз например или директно да се събираме групичка и да подаваме иск до комисията за защита на потребителите? След като този проблем го няма при другите плейъри най вероятно е софтуеърен - поне него да го фикснете, а?

2.  

3. Тук е от
    Apr 2005

Аз още не съм забелязал мазането на титрите на ДВД... не съм гледал цяло само пусках да видя и не мажеха, но явно повечко трябва да се погледа... А и не ми се е случвало (още) да цепи нещо и като спра и пусна плейъра да не цепи.... Гадно. Виж да не е от интерливинга щото се оказа, че малък брой филми страдат и от кофти интерливинг и като го сложиш на -10 с нандуб-а се оправят....

Иначе и аз съм "за" тия от Елит да се стегнат малко щото се излагат. Не може потребителите да знаят повече от тях за плейърите им Срамота е!

4. Тук е от
    Dec 2004

KTR,bigstoyan и Храста ....

Приятели К'во да Ви кажа по въпроса: Elite MADE in Bg ?!! Точно така: Българска работа - Срамна работа си е истината за нещата. М/у другото свидетели сме на фирми и профисионалисти [неземни!] на които не им е работата това с което се занимават. Този който неразбира ПРОФЕСИЯТА казва ....Това е трудно! Чакайте!!

Бог да пази потребителите и всички фенове на евтиния МАЙСТОРЛЪК!!!!..... и накрая една притча: Мишката си мислела, че е КОТКА докато си стояла и чакала да бъде смляна в корема на КОТКАТА! Такива ми ти работи Support .....

Поздрави![Yes!]

5. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Elite MADE in Bg ?!!<div align="right">Originally posted by kukuruz*-*19/04/2005*:* 16:53:23</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">Ама то не е правено в БГ, ами в Китай. Просто те са успели да го побългарят явно. Лично при мен проблема е че не знам точно от какво да се оплаквам - плейъра работи - има малки кусури, ама не е да не отлепя въобще. Точно затова не ми се ще да вдигам врява до небесата за едно размазване на субтитри. Още повече че би трябвало да е лесно да се оправи, ама явно няма желание.

6. Тук е от
    Dec 2004

ХрасТа,

много ясно, че не е правено в Bg! Коментара ми е принципен за делата на някои вносители в България. На Ви стока и си гледайте работата. Значи има 2-3 неща които трябва да се докорегират и O.К. Не си заслужава криенето и мълчанието от тяхна страна за такива дребни, но пропуснати ГРЕШКИ преди пускането на пазара. ЗНАЧИ: Поправяш! Побликуваш в сайта! Ако не можеш - ТЪРСИШ НАЧИНИ... Все пак това е твое дело и Край и НАЗДРАВЕ! Весели Хора - Здрава Нация! Ииииии много НОВИ КЛИЕНТИ! Света не свършва само с плеърите на Елит и ТОЛКОЗззззз! К'во си мълчат тия хора. Няма страшно! Признат "грях" не е "грях"... нали така.

Поздрави!

7. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

Здравейте,

обръщам се най-вече към SUPPORT ELITE, ако все още посещава форума, но и към тези които имат повечко познания в тази материя. Излезе

нов firmware за RJTECH RJ-800DVX http://www.rjtech.net/rj800dvx.html , в който е решен най-досадния проблем за MTK плеърите а именно

насичането при XviD с packed bitstream с повече от 1 b-frame. С MTKReMaker и МТКReplacer0.13 подмених ARMCode(ARM1+2) във фирмуера

на моя Eite DVD PV-377X с този от RJ-800DVX и флашнах от CD плеъра с така модифицирания фирмуер, опита беше успешен. Направих тест

с 7мин. клип, който кодирах в XviD с 3 b-frames packed bitstream, плеъра го възпроизведе гладко без насичане. Появиха се обаче някои проблеми

не излиза скалата за регулиране на звука(нивото на звука се променя но не показва скалата), във файлбраузера при изписване на имената между

буквите има долна черта, а в горната част до символа за папка се появяват разни символи както в един от по-ранните фирмуери на Elite, субтитрите

ги вади с фонта за OSD Font 0-1. Поне за момента това съм установил и се надявам ELITE да вземат на сериозно тази информация и да си обновят

фирмуерите за MTK плеърите защото много потребители берат ядове заради проблема с packed bitstream.

Поздрави!

8.  

9. Тук е от
    Mar 2005

Имам следния въпрос и дано някой ми отговори! Попадам на филми които нямат packed bitstream, но накъсват яко. какъв може да е проблема? Прекопресирам с Virtualdub и после си вървят нормално, но отнема много време пък изобщо нямям такова свободно. Моля даите съвет!

10. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Пичове, Елит не може да ги докоснете с пръст, може да навредите единствено на себе си за притежание и разпространяване на пиратски копия на филми

11. Тук е от
    Apr 2005

RDK, наистина дано някой прочете твоя интересен пост Аз се замислих, дали да не си флашна моя плейър с намереното от тебе (аз съм с 399, но гледам, че чиповете са същите би трявбало да стане)... Обаче после се замислих - първо дали ще се получи и второ - дали си струва и дали няма да са кофти титрите. Ти оставил ли си си го така флашнатия Елит? Защото е наистина много удобно да ти поддържа б-фреймс и ку-пел плейъра. Аз сега просто прекарвам всеки филм, който има б-фреймс през Mpeg4modifier и в 99% се оправят филмите и се гледат чудесно... но все пак. Браво на теб.

И към поста на следващия пич, на който му накъсват филми дето нямат б-фреймс. Виж с Mpeg4modifier дали филма който ти къса има GMC или QPel - там има бутон море инфо. Ако има значи ти трябва (ни трябва) нов фирмуер от сорта на този, който е намерил РДК, който поддържа тези "екстри". Ако на инфото пише, че НЯМА тези неща и освен това няма и б-фреймс, значи проблема ти е в интерливинга на аудиото. Аз досега само на един филм срещнах този проблем, но се оправя като отвориш филма с Нандуб (по-добре от Виртуалдуб) и на аудио зададеш за интерливинга -10 и запишеш наново файла. Ако не можеш да се оправиш с това ще ти обясня подробно. Успех!

12. Тук е от
    Apr 2005

Имам проблеми с DivX и Xvid на CD-R на новият ELITE 373X. Спират на различни места и трябва да се прескочат тези места за да продължи. При някои дори не се разпознава пълната дължина на филма и не може да се гледа целият филм по никакъв начин.

Някой може ли да даде съвет от какво е или просто вероятно всичко да е от Firmware-ът. Ако е той ELITE support да помага...

13. Тук е от
    Feb 2005

Искате ли савет ????

НЕ СИ КУПУВАЙТЕ "ELITE"

Преди два дена един приятел си смени елита с LG и от два дена ме ядосва че постоянно го хвали какви са му предимствата пред стария елит 371 .............................

И сега се радва на една "МАРКОВА ИЗГЪЗИЦА"

Аз също имам елит 371 и незнам кам кои ръб да го засилим...

та така на татак

С уважение SURCHO

14.  

15. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

И какви са му предимствата?

16. Тук е от
    Apr 2005

изобщо не искам да защитавам Елит (напротив). Обаче трябва да ви кажа, че откакто го взех преди няколко седмици, сложих последния фирмуер от сайта на Елит и използвам на MPEG4Mодифиер за да изчисти пакетираните фреймове, съм гледал маса филми без проблеми. Все пак нормално е чат пат да попадаме на филми с хоризонтална резолюция над 720 пиксела, или с куартър пиксел и компенсация на движението. Но такива филми дори на марковите плейъри не вървят. Просто прекарвайте филмите през МПЕГ4Модифиер и нямате да имате проблеми на повечето от тях.

Само ще ви кажа и че един комшия има Тошиба е340, което преди ми беше любимия плейър, но един филм се оказа, че на неговата тошиба цепи яко, а на Елита върви След като смених интерливинга на аудиото (зададох -10 за интерливинг) с програмата Нандуб тръгна и при него, но... факт е че дори марковите плейъри си имат проблеми, които даже понякога Елит ги няма.

И да не помислите, че съм поддръжник на Елит Няма такова нещо - заслужават си доста критика.

17. Тук е от
    Sep 2004

здравейте!!!

имам елит pv 370х.

преди няколко дена тръгнах да гледам авиатора двдрип но уви - звука и картината се разминаваха жестоко, днес записах друг филм също двдрип пак разминаване.

до сега съм нямал такива проблеми.

моля помогнете.

18. DEF
    DEF е офлайн
    Member
    Тук е от
    Nov 2004

Какво стана със СУППОРТ ЕЛИТ ? ...маи както бях писал и преди цялата работа беше един голям блъф с новите ъпдеити?

и всичко си остана само едно голямо чакане.Така че преди да се купи нещо така здраво измислено като марката ЕЛИТ човек би трябвало хубаво да си помисли... е аз за мене си съм се набутал подведен от лъжливите обещания на Елит но не мисля че за в бъдеще марка като тази ще влезе в моя дом.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 53 от 98 ПърваПърва ... 343515253545563 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 18:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 21:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 12:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 09:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 09:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе