Страница 74 от 98 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,096 до 1,110 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2005

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Здравейте,
    а защо сега няма ъпдейт за по-стария вариянт на 399 на www.elite.bg, има само за новите.

2.  

3. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от saveli
    Здравейте,
    а защо сега няма ъпдейт за по-стария вариянт на 399 на www.elite.bg, има само за новите.
    Предполага се, че вече са излезнали от употреба.

4. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

* * * Не са излезнали от употреба. 99.99 % вероятно са с такива /възрастни/. Апдейти има за "възрастните" модели - 399 и 388 - в дъното на страницата са, но за съжаление са от Декември 2004. Това за 366 /377/ е "интересно". Ще взема да го пробвам на 388-та.
    * * * Две седмици загубих за гасенето на лоадера. Така и не се справих, но станах по неволя специалист по апдейти през серийния порт. Добре, че имах стар кабел за Сименс - 3 проводен. Тръгна от раз.

5. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

366 и 377 имат разлика в дисплеите и бутоните на предния панел.

Поздрави!

6. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

* *Малко отклонение от апдейтите. Беше писано по-назад, че дистанционното е калпаво и трудно хваща.
    * *1. проблема не е в самото дистанционно т.к. вместо него съм пробвал и на Онкиото и все тая /а то е перфектно/.
    * *2. т.к. скоро разглобявах плеера - забелязах няколко неща:
    * * * * - при разглобена платка на предния дисплей - работи перфектно от около 6 - 7 метра и широк ъгъл.
    * * * * - приемника / фототранзистора/ при мен беше неестествено изкривен надолу/ и за да работи дистанционното трябваше да ставам прав и да си вдигам ръката високо. Огънах го да застане хоризонтално и сега поне не ставам.
    * * * * - приемника е лепнат на една смачкана гума, която според мен е тънка и той стои доста назад от отвора - от това идва и малкия ъгъл на действие. Може би следва да се изкара максимално напред към предния панел.

* * P.S. Ще споделя малко впечатления и за кабела, т.к. нищо не е писано до тук а и няколко души вече ме питаха. Тези които вече са го правили - да ме поправят ако бъркам.
    * * 1. В никакъв случай не се прави "прост" кабел - RS232 букса + 4 проводна PC букса + жици. Плеера ще гърми от раз.
    * * 2. Затова се ползва кабел от мобилен или се прави самоделен такъв. Kабелът е активен, т.е. вътре има монтирана малко електроника.
    * * 3. Китайците са си направили труда да сложат 4 проводна женска букса в Елита и не са необходими игли или др. техники описани от МТZ / подходяща е буксата от кабела за аналоговият аудио изход от CD или DVD/.* Как се определя кой извод какъв е в Елита - според мен с мултицет ако не ни се вади платката. При мен където пишеше +3.3 се оказа масата. Гледайки от края на платката изводите са : "маса" - "Тx" - "Rx" - "+3.3V";
    * * 4. Дали кабела с който разполагаме ще ни свърши работа - отговора е лесен - ако мобилния за който е предназначен се свързва с компютъра и си обменят данни - да.
    * * *5. Дали кабела да е 3* или 4 проводен - на Елита му е се тая. Четвъртият проводник - +3.3V е необходим единствено за захранване на електрониката в кабела. Тук вариантите са няколко - 1. коректно захранване от RS232, 2. Захранване от батерията на мобилния апарат / в нашия случай ще се захранваме от Елита и 4-та жица е необходима/. 3. Външно захранване - батерия или др. При мен серийния кабел се захранва от USB порта.*
    * * * 6.* Елита следва да е включен при апдейта и се ползва MTKTool.
    * * * 7. http://mtz.softpedia.com/index.php?o...=20&Itemid=2* има доста инфо и препратки.

Успех.

7. Тук е от
    Jan 2006

Здравейте, от наколко дни имам нова играчка- ЕЛИТ 388Х с НЕРО ДИЖИТАЛ.
    Днес пробвах 100- тина диска. Оказа се ,че имам следния проблем - като пусна филм с 23 кадъра в секунда, картината леко се издължава и най- долния ред се скрива. При филми с 25 кадъра такъв проблем нямам. (Като на няколко филма субтитрите изчезваха, почнах да търся разликата - единствено броя на кадрите беше различен, като нямаше изключения- с 23- не се вижда реда, с 25 се вижда)
    Много ще съм благодарен ако някой може да ми помогне.

8.  

9. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Моля за ПОМОЩ!Някой да ми направи ъпдейт за PV 370X със субтитри Arial Bold Size:25 Outline:3 Color:Orange(White) и да я пусне в чекмеджето на elitedvd@abv.bg или да даде точно описание стъпка по стъпка за работата с MtkFontCreator и MTKReMaker.Аз до този момент не успях да се справя по никакъв начин.Винаги резултатът беше ънкноу диск.Предварително БЛАГОДАРЯ!!!!!!!!!!!!!

10. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Понеже никой не ми отговори ето полезна информация за тези които имат същия въпрос: http://baffab.free.fr/lecteurdvd/MTK_en.html Моля само някой да каже полученият MTK.bin файл как да бъде записан-директно върху диска или първо трябва да се прави имидж файл(и с коя програма) и след това да му се даде бърн имидж?

11. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

shveb,
    кой очакваш да ти отговори като стотици пъти е писано тук за това, включително и относно новия ти въпрос. Разбира се всички коментари и постове са добре дошли тук иначе не можем си откри темата, че нещо се умълчахме.
    Ама си е по-гот да се икономисат десетина минути лично време от прочитането на десетина страници. Не ми пука, че ще загубя времето на няколко хил. души.

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Здравейте на всички,моля някои да ми отговори дали изобщо има ъпдейт за Elite pv-374 за да си оправя субтитрите които са ужасно малки, и натуй отгоре кажи речи във средата на екрана са,оказвасе че и доста филми неможе да плейва 20% от които сам пробвал.Ако някой ома ъпдейт можели дами каже откаде да го изтегля.

13. Member
    Тук е от
    Nov 2005

@rdk до скоро бях с pv_399x_servo_07[1].10.00.00_27122005_OSD_mp4. Но в него проблема с setup по време на пуснат филм си стои. Един колега си сложи pv_399x_servo_07[1].10.00.00_22112005_OSD и каза , че му е наред.Но пък нама mp4. Намерих си на харда един ъпдейт дето го няма в чекмеджето на abv - pv_399x_servo_07[1].10.00.00_04122005_OSD_mp4. При него сетъпа е наред. Може ли да направиш кратко ревю на разликите на този релийз с останалите за 399 в чекмеджето ? Благодаря ти предварително .

14.  

15. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

КТТ,благодаря ти много ,че някой поне ме чу, въпреки че ме свря в ъгъла.Следя темата от създаването и.Не десетина ,а всичките страници съм прочел и то по няколко пъти.Регистрирах се наскоро ,за да мога да задавам въпроси.Моето ниво на познания в тази област е доста скромно.Получавам файл за ъпгрейд,който плейърът ми не разпознава(ELITE PV370X). Дайте акъл:1.Ползвам за модификация файла от сайта на елит.бг(греша ли?)2.Полученият ъпгрейд файл е с по-голям размер(дали поради това чипа не желае да го приеме?)3.Трябва ли да променям името на .bin файла?В темата отдавна никой не пише за Elite PV370X.Не се сърдете, знам че повечето от вас са с други плейъри и обсъждате по-важни неща,но моля някой да ми помогне.Дори безкрайно ще ви благодаря, ако може някой да ми направи ъпдейт с ОГРОМНИ субтитри.

16. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Пазарджик

До shveb
    След записа трябва да получите CD с етикет (lable) MEDIATEK и единствен файл в него с име MTK.BIN.
    Ако спазваш това не би трябвало да имаш проблем с разпознаването на диска. А пренасят ли ти се дългите редове? Защото ако не при големи букви ще губиш повече символи от реда.

17. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

shveb,
    пробвай pv_370x_risk_05.00.06.00_27012006_ND от чекмеджето на elitedvd@abv.bg парола:123456
    Поддържа NeroDigital, три реда субтитри около 48...52 символа на ред, няма пренасяне. Големината на субтитрите е такава, каквато според мен е разумно да бъде, за по-големи събтитри е необходимо добро пренасяне. Тествал съм на моя 377х, но всичко си е за 370

Поздрави!

18. Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    Пазарджик

В темата за LG 9700/9900 нали пише, че има пренос на редовете. Защо тия от Елит не го направят най-после?
    Ако някой знае как се казва шрифта на Elitefan да каже, моля.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 74 от 98 ПърваПърва ... 2464727374757684 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе