* * * *shveb,
* * * *текущият фърмуер в плеера "определя" /разписани са в него/ етикета на диска и името на файла за следващия фърмуер, който той ще разпознае.
Например ако си с оригиналният фърмуер то следващия трябва да бъде с етикет MEDIATEK и файл - MTK.BIN. Т.е. сваляйки новите от сайта на Елит - трябва да преименуваш и двете неща. Ако това не е направено ще се изписва Unnown disk. По-следващият вероятно трябва да бъде с етикет ЕLITEMTK и файл 370.BIN и т.н.
Т.е. слагайки нов фърмуер успешно, тези две имена от новия трябва да се запомнят за следващият път* - ако има евентуална промяна в тях или слагаш фърмуер от друг модел. MTKRemaker ги показва и двете.
Размера не би следвало да е причина за Unnown disk. Какво променяш, че се променя сериозно и размера на файла ?
Успех.
* * * * * *Няма място за сърдене. Това е и идеята на темата в този форум - взаимопомощ на собствениците на Елит. Най-вероятно аз съм се издънил "малко". Предполагах, че е ясно вече на всички. Както е казал поетът - никога не е късно да станеш за резил.* От друга страна във всеки форум има писани и неписани правила - напр. да не се дублират теми, да не се пишат неща и въпроси, които вече са дискутирани и т.н. , т.е. информацията да е максимално кратка и ясна.* Не знам дали могат да се трият постове. На старият вариант на форума можеха.