КТТ,
когато аз видях, че има нови ъпдейти и двата линка си работиха. Какво направих аз - свалих си първия (за плейъри преди 01.10.2005 -с черния екран) и без да се замислям го качих на ДВД-то. Стресирах се...Светна като коледната елха, която направихме със сина ми...Бутоните и дисплея не работеха коректно (това е меко казано), иначе от дистанционното се включваше всичко с леко подрънкване от някъде в кутията. Звучеше като машина, която се "тормози" здраво. След това реших, че проблема е от факта, че не съм със старата (оригиналната) версия на софтуера и я сложих нея - никакъв проблем - всико заработи отново нормално. И пак пробвах с новата версия. Резултат = абсолютно същото плачевно състояние. Само където, в интерес на истината, самата картина беше видимо по-добра. Това се случва снощи към 23.00. Реших че достатъчно съм се ядосал за деня и си легнах. Сега сложих версията на RDK и нещата са добре, но го гледах малко и то на монитора на компютъра в работата (домъкнах си ДВД-то сутринта с мен - още бях ядосан). Само забелязах, че при плейването на даден филм не излиза менюто за настройка, както се случваше при софтуера от елитфен. Май пак ще си мина на V2, но ще видя първо как изглеждат субтитрите от последната версия на RDK на телевизора у нас - около 47-48 символа май, но според мен четимостта ще е значително подобрена. Евентуално версия 2 или 1+субтитрите от последната ще решат проблема ми - хич не държа на Нерото. Лошо е само ограничението от три реда, защото така ще пренася по-често и ще се губи цял ред. Или трябва версия с повече редове (това е перфектният вариант) или версия, която не пренася (това е поносимо). В крайна сметка ще караме с каквото има ( английския го разбираме) Все пак тук ти и RDK направихте много неща, за които мисля, че всички сме ви благодарни. И да - сега проверих и линка към ъпдейта за ДВД-та преди 01.10.2005 не работи. Защо ли? Ами може би защото написах едно любезно писъмце на съпорта на Елит да си видят резила. Явно са го видели.
Така - ако някой го интересува (и разбира) проблемния вариант на ъпдейта от страницата на Елит съм го качил в чекмеджето на elitedvd@abv.bg под името 388X_1.nrg (така, както съм го свалил от страницата им)