Страница 86 от 98 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,276 до 1,290 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

VASILISTO,
    firmware от сайта на Elite е по-нов от твоя
    http://www.elite.bg/Update/PV_366x_update.htm
    , ако не знаеш как се ъпдейтва прочети инструкциите
    http://www.elite.bg/asp/DivXInstr1.htm

Ако искаш алтернативен firmware влизаш в elitedvd@abv.bg с парола:123456 и от чекмеджето в папка PV_366X теглиш pv_366x_12112006_DTS_mp4.rar

Поздрави!

2.  

3. Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от cape
    Моля ви помагаите ми: значи свалих си UPDATE за мойто DVD PV-377 oт сайта на елит когато го свалих файла беше такав за неро до тука добре щракнах на него и блязох в него записах го на CD и когато го пуснах на DVD-то ми исписа UNKNOWN DISK някой да има идея защто се получава така да не би да е трябвало да го запиша на DVD МОЛЯ ВИ ПОМАГАИТЕ!!!
    Ако dvd-то ти е като това тук на снимката http://www.elite.bg/asp/view_prod.as...V-366X&Lang=BG (щракни на снимката за да я уголемиш)
    Отвири 366X.nrg и преименувай 366.bin на 377.bin запази промените и запиши файла
    Поне при мен се получи. На моето също пише че е PV-377Х но на външен вид е като PV-366Х, а не като този тук http://www.elite.bg/asp/view_prod.as...V-377X&Lang=BG , който е и с повече копчета отпред

4. Тук е от
    Dec 2006

Цитат Първоначално публикувано от rdk
    VASILISTO,
    firmware от сайта на Elite е по-нов от твоя
    http://www.elite.bg/Update/PV_366x_update.htm
    , ако не знаеш как се ъпдейтва прочети инструкциите
    http://www.elite.bg/asp/DivXInstr1.htm

Ако искаш алтернативен firmware влизаш в elitedvd@abv.bg с парола:123456 и от чекмеджето в папка PV_366X теглиш pv_366x_12112006_DTS_mp4.rar

Поздрави!
    rdk,
    би ли казал каква е разликата на pv_366x_12112006_DTS_mp4.rar спрямо този от http://www.elite.bg/Update/PV_366x_update.htm (предполагам че "поддържа NERO DIGITAL, DTS през аналоговите изходи и е с пач за зареждане на всички субтитри в директорията, ако не намери субтитри със същото име.", а други разлики дали има)
    п.с.
    не може ли в архивите да се слага по един текстов файл с направените промени или евентуално данни за големина на шрифта, броя символи на ред и т.н Мисля, че ще е добре като го изтеглиш да знаеш какво точно слагаш

5. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

borka8,
    правилно си предположил, поддържа NeroDigital(mp4), DTS и автоматично зареждане на всички субтитри в директорията, ако не открие субтитри с името на филма. Субтитрите са Tahoma 22px за главните букви и Tahoma 24px за малките, височината им допълнително е увеличавана с 2px, канта е 2px но странично е изтънен да 1 px за да са по-плътно символите един до друг. На ред се хващат 38...42 символа т.е. за професионално направени субтитри не би трябвало да се подрязват в краищата.

Поздрави!

6. Тук е от
    Dec 2006

rdk
    Благодаря за оговора

7. Тук е от
    Mar 2005

Borka8 & rdk,благодаря Ви много ! Ъпдейтнах си елитчето и съм много доволен,надявам се и за напред.Максимално се изкефих на това,че преди филми които ми насичаха,сега вървят без проблемно .Само не мога сега да се ориентирам с настройките в менюто и най-вече ,че субовете на филмите (не двд) се показват само наполовина.Съответно ако са 2 реда,то долните са наполовина.Още един път - БЛАГОДАРНОСТИ !

8.  

9. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

Избери в менюто на плеъра PAL!

10. Тук е от
    Dec 2006

Здравейте, тая тема е вече изтъркана и едва ли някой още чете, но след като изрових всичко писано за флашване през сериен порт реших че мога да си флашна елита- 390х. Изненада ! Вътре се оказа не описаната женска с четири пина, а такава с 6. Дали някой може да помогне, като има предвид че съм лаик и вече си платих 18 лв на ония да ми флашнат ДВД-т5о след първия неуспешен опит да ъпгрейдвам с тяхната програмка от сайта /съвсем коректно изпълнена описаната инструкция/ Предваритжлно благодаря !

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Флашни го до LG

12. Тук е от
    Dec 2006

До ония разноцветни кофи пред блока ли ?

13. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

Отрежи му кабела първо

14.  

15. Тук е от
    Sep 2004

Много се кефя на хора, които тотално бъркат темите и пишат само глупости...Тази тема е относно усъвършенстване на и без това МНОГО ДОБРИЯ плеър на Елит, а не дали да си купиш такъв. ceco7 - ако искаш да обясниш с какво LG (119 лв.) е по-добро от Елит (371Х - 67,20 лв.) може да си отвориш друга тема. В тази ако помагаш - добре, иначе всичко друго звучи тъпо! Относно LG - купи си и не го ъпдейтвай с НЕОФИЦИАЛЕН ъпдейт и кажи колко е добро. Направи същата операция с Елита...Изкарай DTS na LG от аналоговите изходи (опа - там има само два...) Абе к'во да говорим. Айде със здраве!

16. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

CIEL,прав си че съм навлязъл встрани.Просто не знаеш приказката ни с pataran с ЛС.Аз нямам против ELITE ,дори в момента имам в къщи PV 399X ,подарих и един 372 (със ZORAN) на бабата.Дори и аз съм качил в АБВто супер ъпдейт с DTS по аналога за 399 (27,07,2006) и искам да почертая че той не е направен от мен.Съчетах софтуера от 06.01.2006г и уменията на PROTEL за да може да имам DTS .Както виждаш не съм егоист и съм споделил тази комбинация с всички в чекмеджето.Мога да кажа ,че за разлика от LG ,ELITE (официалните) не пуснаха въобще ъпдейт за 372,а за 399 от две години нищо не е мръднало.SUPPORT ELITE изчезна яко и погледни новите модели на какво приличат - този от 69 лв. е с малки субове и нещата при ELITE не са като преди около 3 год. когато правеха всичко за да има хубави субове.Завършвам с едно сравнение с LG 9900 за да видиш,че не съм голословен : LG няма проблем с DVD подложката( брой знаци на файл),Mp3 можеш да смениш с едно копче(а не с курсор и ENTER),меню на BG, три големини субове по избор при DivX , RANDOM play,НЕ ЗАБИВА, когато загасиш DVDто пуска филма откъдето е спрян( DivX), 4 реда субове.... преценете сами. Аз в момента ползвам Elite 399 и Lg 9900.Дано да съм бил полезен

17. Тук е от
    Nov 2006

В тая тема май само така да се каже "простотии" ли ще пишете! Вземете на ЛЧ се разберете.

18. Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от SuN_CiTy
    В тая тема май само така да се каже "простотии" ли ще пишетe.
    Абе и на мен не ми се занимава с това, но понякога просто не мога да се въздържа...Вече само конструктивни "размисли и страсти" angel
    P.S. Забележки като твоите се правят от модератори...

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 86 от 98 ПърваПърва ... 3676848586878896 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе