Нима да се говори реално е ПРОСТОТИЯ? А ти намери ли си кодовете вече умнико.
Нима да се говори реално е ПРОСТОТИЯ? А ти намери ли си кодовете вече умнико.
Ти не говориш "реално" а се лигавиш (погледни си постовете).Първоначално публикувано от ceco7
Колкото до "кодовете ми" - не мисля че е нужно да ти давам обяснение. Ти едва ли знаеш нещо по въпроса.
ciel - ами модераторите трябва да направят забележка, но в случая може и да не са забелязали...
Живот и здраве някой ден може и аз да съм модератор тук...![]()
ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ : LG няма проблем с DVD подложката( брой знаци на файл),Mp3 можеш да смениш с едно копче(а не с курсор и ENTER),меню на BG, три големини субове по избор при DivX , RANDOM play,НЕ ЗАБИВА, когато загасиш DVDто пуска филма откъдето е спрян( DivX), 4 реда субове.... преценете сами. Аз в момента ползвам Elite 399 и Lg 9900.Дано да съм бил полезен
ЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО :В момента имам в къщи PV 399X..Мога да кажа ,че ELITE (официалният сайт) не пуснаха въобще ъпдейт за 372,а за 399 от две години нищо не е мръднало.SUPPORT ELITE изчезна яко от една година. ТОВА СА РЕАЛНОСТИТЕ,МОЛЯ ДА СЕ ПИШЕ АРГУМЕНТИРАНО И НЕ СЪС ИЗЛИШНИ НАСТРОЕНИЯ.Ако ще си помагаме ,така да бъде. SUN_ не се връзвай толкова.Тук проблема не съм аз и ако анализираш тази тема отсамото начало ще видиш ,че 400USB на ELITE е топ модела и с това са дотук вече втора година.И също пак пускатв "новите" си модели скапания ZORAN въпреки всички минуси .
Ама темата е за ЕЛИТ а не за ЛГ... така че стига писа са това прословуто ЛГ (за него си има отделна тема). - това се опитвам да ти кажа ама явно не ме разбираш.
Ако на някой потребител му трябва инфо за ЕЛИТ-а ще трябва да прелисти и чете суматите постове дето си написал за ЛГ. На мен лично ми се беше налагало и да ти кажа не е много удобно да четеш една камара "бисери" НЕ по темата!
послепис: Спирам да пиша по тоя въпрос че се "осира" повече и повече темата!![]()
Здравейте, днес /23 Дек/ си купих това ДВД Elite "PV-377X - NEW" имам и стар модел 390Х.
Та субтитрите са УЖАСНО МалкиНа стария ми модел 390Х са чудесни....
Но тиз модел 377хНЮ са много ама много малкидано да имам оправия ,че го взех за подарък...
Казаха ,че е нов модел....
Благодаря ви!
С уважение Димитър
p.s
явно съм се ЯКОс модела с насран чипсет....и братята от Елит няма да се трогнат...
жалко че за нова година са пуснали модели с лъжливия надпис НЮ...остава да то трясна в земята.
Върни го в магазина и си доплати за 400usb или LG.Може и друг Елит ,но с да бъде 371,388,399 с Медиатек чип
rdk, имам 366 от около година. Кой от ъпдейтите в elitedvd@abv.bg е с подобрените субтитри и поддържка на LPCM звук? Не държа на DTSа, или по точно ще ми се и двете да имам, но като не става предпочитам LPCM!!!
Относно коментарите по горе - наистина ELITE се оляха. След модела PV-400, нищо свестно досега! Гледах ги и аз новите модели за подарък, но останах неприятно изненадан! Ужасни субтитри, ужасен дизаин! И ако погледнете сайта на Елит, ще видите че от предишните модели "Няма в наличност от 2 месеца"!? А аз си мечтаех, че Елита ще изкарат някой модел HD с по висока резолюция и DVD audio звук!!!
Е, хайде със здраве и весли празници на всички.![]()
alexv,
последния firmware е pv_366x_12112006_DTS_mp4.rar в папката PV_366X, субтитрите са от 38...42 символа на ред. За LPCM не мога да ти кажа дали го поддържа, нямам спомен някога да съм пробвал.
За тези които искат да си купуват Elite с Mediatek чип, мой колега си купи Elite PV-399X(без NEW) изглеждащ като стария 399, но с Zoran чип, така че внимавайте!
Can someone please explain in English how to get "pv_366x_12112006_DTS_mp4.rar" I don't understand what to do with elitedvd@abv.bg and password:123456. Thank you all in advance!
Hallo ikrunic,
www.abv.bg is a mailserver, elitedvd is username, 1,2,3,4,5,6 - password. After you're into the mailbox, please click on the folder "чекмедже" (drawer) - the third from left to right, than on folder "PV-366", and at the end click on "изтегли" (download) PV_366_12112006.........Merry Christmas!
Thank you very much and СРЕЋАН БОЖИЋ И НОВА ГОДИНА!!!
Аз пък имам друг въпрос... Моднах си фърмуера,с размер на субтитрите по мое желание,но когато го запиша и вкарам СДто не ми изкарва черният екран за ъпдейт на фърмуера. Съобщава ми,че "Формата не се поддържа" .Пробвах и като .nrg и .bin . Модела е PV-399X и е закупен преди седмица.
Здрасти и аз май имам същия проблем и мисля, че е защото сме си взели pv-399xNEW, пише че е със Zoran чип, а май всичките фърмуери и ъпдейти, които има из нета са за версии с MTK чипове. Та и аз бих искал да питам как мога да си увелича субтититре, защото наистина ама наистина са много много ситни 
п.с. Видях, че има специална тема за този модел двд, ще пиша там![]()
Сигурно ли е, че последния ъпдейт на RDK за PV-366 не поддържа LPCM? Защото понякога си пускам AudioCD-та на него и ако няма LPCM поддръжка няма да мога да си слушам музичката... (а и някои клипове)Само това ме възспира да сложа този (pv_366x_12112006_DTS_mp4.rar) ъпдейт
![]()