модел USB 400 L може ли да се направи да чете файлове .txt ?
послепис: Тва ограничение на резолюцията 720x... си е доста гадно![]()
модел USB 400 L може ли да се направи да чете файлове .txt ?
послепис: Тва ограничение на резолюцията 720x... си е доста гадно![]()
Здравейте
Видях ,че има нови модели на Елит които се възползват от ъпгрейд на фирмуера. Може ли да ми кажете кои са те и каква им е цената. (освен в метро не намерих в интернет цена за сверка).
10х
Здравейте в субота си купих Елите PV377X "NEW" снимката на сайта на Елите за този модел е съвсем различна .Искам да попитам дали плеара е с най новият фирмуер ?Субтитрите излизат с сиво поле отдолу но са с малък шрифт и не мога да ги чета отдалеч.Направих едни цлипоже с Nero Digital с разширение *.mp4 не може да ги прочета .На саъта пише че фирмуера е Nero Digital компатибал .Другото което не може да прочете е клиповете от фотоарат Канон те са с разширение *.avi "Motion JEPG"кодек .Нужно ли е да кача фирмуера на сайта за да оправа тези неща?
rdoray,
натисни setup на дистанционното и след това последователно 1 3 7 9, трябва да излезне версията на firmware. По версията може да се предположи какво поддържа и дали е съвместим с firmware на предишните плеъри.
натискам ги ама нищо не излиза и с диск и без диск :-(.Сигурно не права нещо като хората.Логото като пусна плеара е една стилизирана китка с една пеперуда всичко това на бял фонПървоначално публикувано от rdk
Възможно е новите 377 да не са с Mediatek чип, имам усещането, че от Elite невинаги знаят какво им изпращат китайците. Как изглежда менюто и браузера?
Синьо меню от ляво е менюто за езика ,видео аудио,рейтинг и миск.активите подменюта за тънно сини не прочита дълги имена това ми прави впечатление
По това което казваш предполагам ESS Vibratto чип, ако можеш направи някакви снимки на менюто!
Тъй като не знам как да ги кача тук си позволих да ти ги прата на мейла .Извинявам се ако съм причинил неудобства :-)Качеството на снимките не е добро но с веб камера са правениПървоначално публикувано от rdk
Видях снимките, плеъра не е с Mediatek чип, но не е и с ESS Vibratto чип или е с SunPlus или Zoran Vaddis точно не мога да ти кажа. Значи плеъра не само външно но и отвътре е съвсем друг плеър, firmware за стария 377 е абсолютно несъвместим със този. firmware за SunPlus и Zoran Vaddis мъчно се намират, а инструменти за модифициране няма поне за момента ще трябва да се примириш с плеъра какъвто си е просто няма друг вариант. При SunPlus или Zoran Vaddis плеърите стратегията е не нов firmware, а нов плеър.
На новите филми които си записваш може да им вграждаш графични субтитри с AviSub
http://www.trustfm.net/divx/SoftwareAviSub.html
, тези субтитри работят на повечето плеъри и са много добър вариант.
:-( Аз уж си купих плеар за да му сменям фирмуера .Е карай ще се примиря поне другите като прочетат форума да им е ясно какво купуват :-) Освен ще отвора плеара и ще прочета какво пише на процесора :-)
Вече има информация за модела PV-377XNEW на официалната страница на Елит: http://www.elite.bg/asp/view_prod.as...77XNEW&Lang=BG също така има информация и за новото домашно кино DHT-791XNew тя е тук: http://www.elite.bg/asp/view_prod.as...91XNew&Lang=BG
Гледам че и PV390X е със Zoran Процесор явно още е ново и няма абдейти :-)
ZORAN НЕ СЕ ЪПДЕЙТВА И ВСИЧКИ ПЛЕЪРИ БАЗИРАНИ НА НЕГО.Недостатък - не може да прескача грешки и спира веднага. "bitstream ' не носи и т.н.
Привет ! Извинявам се,ако темата ми не е за тук ! Имам Елит двд 366х.Прилагам му версията на фирмуера за да ме посъветвате дали има възможност за ъпдейтване и кой точно да ползвам.
version 05.00.03.06
sub-ver 00.00.00.01
8032 05.00.03.06
servo 89.05.10.00
risc 05.00.03.06
dsp 03.03.02.39
region code 0