Страница 96 от 98 ПърваПърва ... 46869495969798 ПоследноПоследно
Резултати от 1,426 до 1,440 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

551005,
    свали си някой фърмуер от чекмеджето на elitedvd@abv.bg/123456/. Иначе става елементарно с MTKReMaker и MtkFontCreator. Многократно е писано за това.
    Да се похваля - отървах се без смяна на оптика. Оказа се че ремъка преплъзва, смених го с по-малък размер и всичко е ОК. Лоадерът си се отваря и затваря вече без проблем.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Някой може ли да каже какво е сменено спрямо оригинала в ъпдейта от 27042008 в папката 4000 USB - Original Firmware

4. Тук е от
    Aug 2005

Здравейте съфорумци! Моля Ви за помощ. Може би някой собственик на PV 370да има подобен проблем?
    Днес купих модела 4000USB от Метро и преди да го подаря реших да го пробвам. Всичко ОК, чете и DTS. И когато пробвах малко снимки в JPEG не ми хареса че не ги разпъва на екрана, отидох на HD и му дадох да чете резолюция 1080i и КРАЙ! Появи се малко провоъгълниче на телевизора и не мога да видя SETUP-a за да изляза от този режим. Иначе работи като пускам аудио диск или чисто DVD, но нищо не си вижда. Как да възстановя първоначалните настройки без екран? На дистанционното има бутон Reset но нищо не става. Дали да не потърся някое TFT от новите с голяма резолюция - там може би ще мога да видя екрана на SETUP-a и да изляза от този режим? Баси номера - май ще го нося на сервиза.

5. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Натискай на дистанционното V-MODE докато се появи образ(така е поне на PV370 X).

6. Тук е от
    Jul 2005

Някой може ли да даде ъпдейт за 399new с малките субтитри, благодаря предварителнo.
    vfilipov@dir.bg

7. Тук е от
    Feb 2008

Преди 2-3 год си купих NEO DVD-PDX77 DIVX http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=01003196
    Много често ми забива при ДИВЕКС и MP4 Има ли разлика м/у този модел и някой модел с ХДМИ изход,в смисъл с ХДМИ по хубаво ли гледа и какъв модел плеър е хубав и да има по голями субтитри,че при моя са малки и на бял фон не се чете.

8.  

9. Тук е от
    Sep 2008

Здравейте,
    Имам DVD Elite PV-371 и съм много доволен от него. Наскоро ми подариха едно DVD KTN DIVX-K291, което е със същият процесор МедияТек както на 371 на Елит, но с друга оптика и различно дистанционно. Първо мислех да сложа фирмуера от Елита, но като помислих малко осъзнах, че ще направя беля. Знае ли някой как да си сваля фирмвера от DVD-то за да го преправя с MTKReMaker.
    Благодаря предварително.

P.S. Имате ли идея как да упгрейдвам кодеците за картина и звук на DVD-то Elite PV-371 ?

10. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Правиш си кабел,отваряш видеото,намираш сервизния порт и с подходящия софтуер източваш фърмуера.

http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg277105

Като цъкнеш на линка изчакай минутка да се разкара рекламата.

11. Тук е от
    Sep 2008

Благодаря за информацията. Ще пробвам и после ще пиша какъв е резултата.

12. Тук е от
    Sep 2008

Това DVD го имам веднага щом излезе, но не мога да разбера защо свири моно.. уж е всичко сложено на стерео. няма проблем при 5.1 изходите,но при стерео изходите излиза като моно... ко е туй????

13. Тук е от
    Sep 2008

Купих си частите и в събота ще си направя платката за включване към серийния порт на компютъра. Междувременно обаче отворих DVD-то и не можах да намеря на него Rx, Tx, и GND. портовете. На снимката, където си показал как се свързват, те се намират на CD-ROM-а, а при мен на CD-ROM-а няма . Това е шината на процесора AL1389E-5CL

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Цитат Първоначално публикувано от rslavkov
    Купих си частите и в събота ще си направя платката за включване към серийния порт на компютъра. Междувременно обаче отворих DVD-то и не можах да намеря на него Rx, Tx, и GND. портовете. На снимката, където си показал как се свързват, те се намират на CD-ROM-а, а при мен на CD-ROM-а няма . Това е шината на процесора AL1389E-5CL
    На 107 краче на процесора е Тх на 108 краче е Rх , може би са изведени на три пиновата букса до чинчовете, виж дали няма надписи от долната страна на платката!

16. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Днес след четене на другата тема влязох в чекмеджето на elitedvd@abv.bg. В "388Х - New Shrift" има 4 фърмуера. Някой знае ли за кой вариант 388 са - за старите или новите и какво представляват.
    Напоследък Елита започна да ми прави нова мизерия. При пускане се появяват вертикални черти или шум/точки/ на телевизора. След няколко пъти пускане-спиране се оправя. Някой да се е борил с нещо подобно. Звучи като изсъхнал електролит или студена спойка ама нямам време засега да го отварям.

17. Тук е от
    Dec 2008

Някой може ли да качи последниа firmware за PV-390X?
    Субтитрите на divx са ужасно малки.
    10x

18. Тук е от
    Dec 2008

На форума на Hicomm http://www.hicomm.bg/forum/index.php?showtopic=1094 има информация за ъпдейти.Аз обаче не съм я пробвал,защото ми се скапа DVD-то.Вече чете само купени DVD.Не разпознава и дика с ъпдейта.Някой може ли да ми каже,как се прави ъпдейт със CD,защото ELITE са все "under construction"?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе