Страница 89 от 98 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,321 до 1,335 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

oder,
    конектора, който си показал е за флашване със сериен кабел, в пощата съм отворил папка USB, вътре съм сложил твойта снимка и на нея съм показал къде е свързването, а другата снимка е на 400USB. За съжаление 400 съм го снимал преди време с много кофти фотоапарат, но съм посочил интересните места. На мястото, което съм показал на твоита снимка при 400 има канектор,а при другите няма, но са реализирани връзките и ако версията на процесора поддържа USB би трябвало да стане номера.

2.  

3. Тук е от
    Jan 2007

Сърдечни благодарности за rdk!
    Аз мислех да действам с готовия кабел от телефона ми, той е с усб но компа ми га засича на ком порт и за това мислех че ще стане, но уви.
    Сега ако дадеш от някаде една скемичка или по-добра снимчица на самия конектор (да си го поръчам на един приятел да ми го направи) ще съм ти много задължен
    Или да потърся сервиз на Елит и направо да ги питам дали не мога да си поръчам оригинален конектор.

4. Тук е от
    Jan 2007

Сега като се загледах в снимката дето си я сложил в пощата май ми дойде просветлението
    Поправи ме ако греша.
    Значи ако взема един УСБ вход от компа и го свържа както си посочил на снимката, слагам един кондензатор м/у. 5V и GND, сменям си софта от 371Х с този на 400УСБ и съм готов(да се надяваме че ще тръгне с него) ?
    Ако е само това още сега тръгвам за кондензатор другото го имам!

П.С. rdk няма да прибързвам с опитите че така съм прецаквал доста неща ще почакам да ми отговориш първо!
    Не за друго ама с триста зора си намерих такъв модел двд(по магазините има само със ЗОРАН процесори), на 1 седмица е не съм му се нарадвал още!

5. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от odar
    Сега като се загледах в снимката дето си я сложил в пощата май ми дойде просветлението
    Поправи ме ако греша.
    Значи ако взема един УСБ вход от компа и го свържа както си посочил на снимката, слагам един кондензатор м/у. 5V и GND, сменям си софта от 371Х с този на 400УСБ и съм готов(да се надяваме че ще тръгне с него) ?
    Ако е само това още сега тръгвам за кондензатор другото го имам!

П.С. rdk няма да прибързвам с опитите че така съм прецаквал доста неща ще почакам да ми отговориш първо!
    Не за друго ама с триста зора си намерих такъв модел двд(по магазините има само със ЗОРАН процесори), на 1 седмица е не съм му се нарадвал още!
    Сложих PV-400USB-secondshoe-v2 DTS.nrg ръгна ,на дисплея има само чертички ама караи другото върви, ама ся пък не знам кой е бутона за УСБ на дистанционното

6. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

VIRTUAL е бутона.

7. Тук е от
    Jan 2007

Четох доста от темата, но повечето неща не ги разбирам и не намерих отговор какво да направя, за да ми се оправят субтитрите. Имам 377Х, но буквите са много малки. Прочетох нещо за ъпдейти, намерих някакъв файл, изтеглих го, записах го и като го сложа се случва едно голямо нищо - unknown format. Моля някой да ми обясни като на индианец, щото точно така се чувствам :/

8.  

9. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от Keri
    Четох доста от темата, но повечето неща не ги разбирам и не намерих отговор какво да направя, за да ми се оправят субтитрите. Имам 377Х, но буквите са много малки. Прочетох нещо за ъпдейти, намерих някакъв файл, изтеглих го, записах го и като го сложа се случва едно голямо нищо - unknown format. Моля някой да ми обясни като на индианец, щото точно така се чувствам :/
    http://www.elite.bg/asp/DivXInstr1.htm

10. Тук е от
    Jan 2007

rdk нещо не се получава по схемата което ми даде,сложих усб и картридер с карта от фотроапарат(картата е на фат и има снимки) към него натискам виртуал ама не става нищо,въобще не реагира!
    Възможно ли е процесора да не поддържа усб ???

11. Тук е от
    Oct 2006

Цитат Първоначално публикувано от sXero
    Сигурно ли е, че последния ъпдейт на RDK за PV-366 не поддържа LPCM? Защото понякога си пускам AudioCD-та на него и ако няма LPCM поддръжка няма да мога да си слушам музичката... (а и някои клипове) Само това ме възспира да сложа този (pv_366x_12112006_DTS_mp4.rar) ъпдейт.
    Съжалявам, че може би нахалствам, но вече 2ри път никой не ми отговаря! Едва ли въпроса ми е толкова сложен... И дали може да се оправи това по някакъв начин, ако е така....

12. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

odar,
    провери дали си изпълнил правилно схемата, в USB папката съм сложил 400USBL_shema.jpg. Въпросния плеър ми беше попаднал за няколко часа и понеже нямах макро режим на фотоапарата се получиха много лоши снимки, но пък си скицирах връзките. Възможно е разбира се и да не се получи, аз до момента не съм пробвал, защото голямата ми част от филмите са ми в mp4, а firmware на 400 не го поддържа. Търся подходящ firmware с USB и mp4, но до момента не съм открил.

13. Тук е от
    Jan 2007

rdk виж какво ЛС ми прати днес PROTEL:
    "Здравей, аз също се опитах да си пусна USB и достигнах до следната констатация - на втория ред на процесора трябва да имаш буква "В" . Ако я нямаш не правиш нищо. Аз си бях свързал конектор , сменил БИОС с такъв от 400USB но нищо."

На моя процесор пише:
    MT1389D
    0510-CWS
    DOYOSDB
    Има Б ама на третия ред. Може PROTEL да е прав, и за това да не става.

14.  

15. Тук е от
    Sep 2004

sXero, на 366 аудиодискове (направени с неро или пък оригинални) си вървят без проблеми. Само при клипове, чиито звук е кодиран в PCM формат, не подкарва аудиото. Айде със здраве

16. Тук е от
    Feb 2006

sXero, повечето музикални ДВДта (концерти) напоследък са кодирани и с LPCM звук. Аз лично така ги слушам. Предполагам това има предвид и ciel, проблема е при ДВДта, а не при аудио CD. Това ме спира и мен от ъпдейта на rdk, затова в момента съм с 366 от страницата на Елит, но той пък няма DTS и е с кофти субтитри! Ти защо не пробваш и ни кажеш? Аз например си прецаках плеъра само два пъти!!!
    Елит 366:
    - субтитри кофти!
    - dts липсва!
    - LPCM да!
    rdk:
    - субтитри перфектни!
    - dts от аналоговите изходи!
    - LPCM ???

17. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

pv_366x_25012007_DTS_mp4.rar и pv_371x_v2_25012007_DTS_mp4.rar в пощата. Смених DSP-то DTS работи през аналоговите изходи за LPCM не съм сигурен, нямам под ръка нещо за проба.

18. Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от rdk
    pv_366x_25012007_DTS_mp4.rar и pv_371x_v2_25012007_DTS_mp4.rar в пощата. Смених DSP-то DTS работи през аналоговите изходи за LPCM не съм сигурен, нямам под ръка нещо за проба.
    Браво Ти си велик Човек!
    Мойта работа с усб-то нe стана, PROTEL се оказа прав, има разлика в процесорите май.
    Аз искам да те питам за един друг проблем с 371Х-а (преди да съм го отстранил по грубия начин -с поялника).
    Става въпрос за диодите на капака, има ли начин да не светят когато минем на стендбай, вечер като си лягам ако забравя да го изключа от копчето на панела не мога да заспя.

П.С. А за pv_371x_v2_25012007_DTS_mp4 вече съм с него, супер е, само като влезеш в сетъп по време на филма изчезва подложката на субтитрите (после стоп и плей и всичко си е на ред ).
    Но това не е болка за умиране,важното е че ДТС-а работи (и май и всичко друго си е наред, поне на пръв поглед).
    Още веднъж

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 89 от 98 ПърваПърва ... 39798788899091 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе