Страница 91 от 98 ПърваПърва ... 41818990919293 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,351 до 1,365 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Ако това е вярно за модела PV-5M

Усъвършенствани функции за управление на субтитрите:
    Регулиращ се размер, цвят, позиция на Divx субтитрите.
    Поддържа до 6 линии на субтитрите и 360 знака.
    Divx субтитри с имена от:
    Английски, Испански, Португалски, Румънски, Унгарски, Руски,
    Български, Сръбски, Украински, Македонски, Хърватски.

Ще избият рибата

2.  

3. Тук е от
    Apr 2007

Re: Elite PV-371X

колги качих по погрешка бина на Elite PV-370X на Elite PV-371X и сега на дисплея се виждат някакви странни цифри бутоните на предния панел не работят кажете как да го оправим

4. Тук е от
    Sep 2004

capitani,

разликата мажду тези модели е в дизайна, тоест не ти работят бутоните на панела, но на дистанционното си работят чудесно. Влез в "elitedvd@abv.bg" с парола "123456" - има една папка с име "PV-371 X" с единствен файл в нея - свали го и го качи на твоето двд.
    П.С. Видях, че имаш и друга тема - български за какво ти е? Освен това аз пробвах (дори в момента имам български език в менюто), но нещо като се разхождаш из менюто на български и забива цялото двд. Не съм си играл да разбера защо - дори менюто на мобилните ми телефони е на английски. Но ако толкова ти трябва - прочети малко и виж как става - всичко го има в тази поща описано.

5. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Цитат Първоначално публикувано от ciel
    capitani,
    Но ако толкова ти трябва - прочети малко и виж как става - всичко го има в тази поща описано.
    Дори и до половината - вече преведено. Ако ти се играе - давай нататък. Лесно е, но е доста трудоемко. До там докъдето стигнах си играх около 2 дена.

6. Тук е от
    Apr 2007

Здравейте. Ще се опитам да бъда максимално кратък. Притежавам elite 371 от 2 години. Не е създавал проблеми до сега. От 2-3 месеца постепенно спря да чете CD, а след това и DVD дискове, като на дисплея се изписва NO DISK. Първоначално се оправяше с 2-3 рестартирания, но сега вече и това не помага. Доста назад изчетох из форума но не видях подобен проблем, въпреки че се самнявам аз да сам единственият. Бихте ли ми помогнали, с информация на какво може да се дължи проблема, и заслужава ли си да го оправям въобще.
    Благодаря Предварително...

7. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2007

заминала ти е най-вероятно оптиката в сервиз би трябвало да ти е сменят

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2004
    Живее в
    София - Младост

Цитат Първоначално публикувано от dunkov
    Здравейте. Ще се опитам да бъда максимално кратък. Притежавам elite 371 от 2 години. Не е създавал проблеми до сега. От 2-3 месеца постепенно спря да чете CD, а след това и DVD дискове, като на дисплея се изписва NO DISK. Първоначално се оправяше с 2-3 рестартирания, но сега вече и това не помага. Доста назад изчетох из форума но не видях подобен проблем, въпреки че се самнявам аз да сам единственият. Бихте ли ми помогнали, с информация на какво може да се дължи проблема, и заслужава ли си да го оправям въобще.
    Благодаря Предварително...
    Удоволствието ми струваше 18 лв в сервиза на Елит. Питаха ме преди това дали бих ги платил.

10. Тук е от
    Apr 2007

Благодаря, за бързите отговори, но като звъннах в сервиза на Елит ми обявиха 12$ оптика + 24 лв. за работа, което на практика си означажа около 40-45лв. Дали си заслужава или да мисля за ново?
    ppbgbg ти в кой сервиз си ходил за 18лв. Доста по-прилична сума е.

11. Banned
    Тук е от
    Aug 2005
    Живее в
    София

dunkov ,според мен си купи нов.Ако ти изгори захранването,както на мен ще се набуташ още 25 лв. В BILLA има за 59 лв. ELITE

12. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Ето тук е новия каталог на Елит за тази година http://www.elite.bg/Download/Catalog...g2007Black.pdf Явно фирмата расте щом вече почна и каталози да пуска вътре се вижда новия модел който ще излиза на пазара PV 400 USB NEW и други. А ко някой го интересува това са другите два каталога на фирмата за тази година http://www.elite.bg/Download/Catalog...g2007White.pdf
    http://www.elite.bg/Download/Catalog...meteor2007.pdf

13. Тук е от
    Oct 2004

Здравейте! Накой може ли да сподели нещо за новия Елит PV-5M? Например с какъв чипсет е?

14.  

15. Тук е от
    Sep 2004

Здравейте!

Наистина би било хубаво да се знае дали новия Елит е с Медиатек чип. Ако е така сигурно може да се направи нещо за нашите по-стари плеърчета. Ако ли пък не - здраве да е - и така си работят супер - благодарение на някои хора тук де (да не споменавам имена )

16. Member Аватара на TODD
    Тук е от
    Jul 2006
    Живее в
    Варна

Ето още два каталога от Тях: http://www.elite.bg/pdfcat/catalog%20ELITE%202007.pdf
    http://www.elite.bg/pdfcat/HE%20catalog%20ELITE.pdf сега и ако пуснат ъпдейт за някой от новите плеъри грешка няма да имат.

17. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Не успях с познатите комбинации на дистанционното да получа някаква информация за чипа. В упътването пише че при бъдещи ъпдейти етикета трябва да е MEDIATEK.В магазина ми казаха че е зоран.Така че информацията е доста противоречива.Ако някой ден го прежаля ще го отворя да дам точен отговор.

18. Member
    Тук е от
    Apr 2007

Здравейте,
    поздравявам ви за полезните дискусии и най-вече хората, които са се потрудили доста за ъпдейтите и корекциите.
    Въпроса ми е в бин файловете на ъпдейтите садържат ли се скриинсейвърите, менютата и бутоните?
    Могат ли да се променят?
    Оригиналните бяха по-хубави от настоящите. След като някой ги е променил, дали е възможно да си ги променяме по наш избор?
    Благодаря.
    Elite 366 /the iron/

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 91 от 98 ПърваПърва ... 41818990919293 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе