Страница 79 от 98 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,171 до 1,185 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Sep 2005

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

KTT,
    снощи качих pv_388X_13.12.05_F_V_B, обаче нещо не се уптейтна коректно (може би) - стоя доста време преди да се рестартира а и самото му рестартиране беше калпаво - не си прибра лоудъра и се появи екран наполовина с логото и наполовина на цветни петна. Рестартирах го ръчно от копчето и подпали без проблем - всичко работи нормално ама дисплея пише глупости от време на време (OHLELO) и субтитрите са прецакани - добри като позиция, шрифт и контур обаце половината букви ми излизат сякаш замазани. Опитах отново да кача същия ъпдейт ама ми даде unknown disc. Сега ще кача (ще опитам) pv_388x_servo_07.10.00.00_risk_05.00.06.00_28012006_ND.rar защото чета само положителни отзиви за него - не че ми трябва Неро Диджитал засега. Ако не стане както си е ще опитам и с преименуване на лейбъла и файла и ще пиша пак какво е станало.

2.  

3. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Yavor Yankov,
    за всичките описани от теб проблеми следва да се питат колегите от Елит. Малко по-горе съм написал кое е променено - бутоните, шрифта и дисплея /който в оригиналния вариант не показва никаква информация.Щом има OHLELO - нещата са шест/. А и това беше вариант основно за spacedigital. Не съм го качвал и не мога да го обсъждам.

4. Member
    Тук е от
    Aug 2005

KTT,
    всичко е абсолютно точно и коректно с изключение на един-единствен проблем:
    Повредено възпроизвеждане на субтитрите. Редовете са от единични или двойни букви разредени с квадратчета от лентички
    (изглеждат като нещо такова: До=р= д=шъл =р=и=яте=ю). Ако може да бъде до изконтролиран този проблем, варианта за 388Х е добър.
    В момента си възстановявам твоя преработен от оригиналния тогавашен на Елит от 21.07.2005 , който беше ми изпратил.
    Той за мен дори и без новостите е ТОТАЛНИЯ- перфектно държащ се ъпдейт.
    Поздрави и благодаря за съдействието!!! :Super:

5. Тук е от
    Feb 2006

Здравейте!
    За първи път се включвам в дискусиите. Искам да попитам КТТ има ли начин да се сменят кодеците? Имам 399 от по-старите. С оригиналният фирмуеър на някой филми сече. С фирмуерите на КТТ няма този проблем, но липсва DTS декодера?

6. Тук е от
    Aug 2005

Имам 388х от 1 година и май вече се "износи", започна да не чете всички дискове, забива и прескача. Пробвах всички фърмуеъри но положението е същото.
    Посъветвайте ме какво мога да направя или да си купувм ново ДВД.
    Благодатя Ви предварително за съвета!

7. Тук е от
    Sep 2004

doshev,
    и аз имах (имам) 388 от около година и половина. Вече постоянно ми дава "NO DISK"...Оптиката на Сони за този модел е от 36 (за "вътрешни" хора) до 49 (за "нормални" купувачи) лева. Освен това няма гаранция, че след един месец, на пример, няма нещо друго да "изпуши". Вчера пробвах 371 - новия фирмуеър с Неро Диджитал. Прилични субтитри, всичко работи перфектно, две години гаранция...Ако не ти харесва дизайна - има и други модели...Най-общо казано - купувай ново Ако си от София отиди до Техноцентър Елит - 371 на цена от 83 лв. Може и по интернет

8.  

9. Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от spacedigital
    KTT,
    всичко е абсолютно точно и коректно с изключение на един-единствен проблем:
    Повредено възпроизвеждане на субтитрите. Редовете са от единични или двойни букви разредени с квадратчета от лентички
    (изглеждат като нещо такова:* До=р= д=шъл* =р=и=яте=ю). Ако може да бъде до изконтролиран този проблем, варианта за 388Х е добър.
    В момента си възстановявам твоя преработен от оригиналния тогавашен на Елит от 21.07.2005 , който беше ми изпратил.
    Той за мен дори и без новостите е ТОТАЛНИЯ- перфектно държащ се ъпдейт.
    Поздрави и благодаря за съдействието!!! :Super:
    Точно това имах предвид и аз в предишния си пост.
    Аз също възстанових по-стара версия ама тази на която попаднах ми дава доста артефакти и ще я сменям пак.

10. Тук е от
    Feb 2005

Здравейте! Искам да попитам някои притежава ли PV-400USB и до колко ГБ хард диск може да му се слага?

11. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Цитат Първоначално публикувано от spacedigital
    (изглеждат като нещо такова: До=р= д=шъл =р=и=яте=ю)
    При мен този проблем го даваше като съхраня шрифта от програмата MtkFontCreator на Old compatibility mode. След като почнах да го съхранявам на New mode и включена отметката на Widths are div. by 4 проблема изчезна. Изглежда, че ширината на буквите трябва да е кратна на 4 (4,12,16...) или да се пипа по кода на firmware, което си е програмиране.

12. wor
    wor е офлайн

Тук е от
    Dec 2004

zdraveıte hora
    Vijdam 4e prodaljavate 4udesnata si rabota za updatevane na na6ite player4eta.
    osobenno 10x na rdk i ktt. Veliki ste!
    Predi vreme gledah edin sait divxtest.com v koito bqha predstaveni mnogo dvd player-i.
    tova koeto mi napravi pre4atlenie e 4e nito edin nqma6e random funciqta pri playvane, spomnqte si predi vreme dosta se dafka na tazi tema. NO zabelqzah 4e ima6e takiva koito bqha s MEDIATEK 4ipove a poddarjaha m3u(winamp playlist), koeto spored men e dosta udobno.
    Ako nqkoi ot vas go interesuva molq poglednete player-ite i ako moje 4rez izdumpvane na negoviq firmware da se dobavi i za na6ite, kakto stana NeroDigital dokolkoto razbrah. 10x predvaritelno. Tova e samo ideq ne me psuvaite mnogo ako pi6a za nqkakva "mission imposible"

13. Тук е от
    Feb 2006

Delta1 Къде в програмата MtkFontCreator е това /New mode/
    Аз имам същия проблем. Моля обясни по-подробно ако обичаш.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Като отвориш програмата в дясно до дискетата (там от където може да се съхранява) има падащо меню, което стой на ( 4 color compr., variable width(OLD compatibility mode). Като дадеш на падащото меню и там е New mode. При Old mode когато съхранявам ми излиза всичко нормално в MTKReMaker, обаче после на плеъра има скапани букви. На NewMode, ако има нещо скапано се вижда в MTKReMaker. Ползвам версия 0.6.4 на MtkFontCreator.

16. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

PV-388X_28022006.rar - в elitedvd@abv.bg ;
    Ново предложение за експерименти върху PV-388Х.*
    * * * * * * Ако има желаещи да го пробват, ако е ОК мога сменя шрифта и евентуално да преведа менюто на Български .
    Премествам всичко за 388 в папка PV-388Х, че много станаха файловете. М.Б. е добре това да се направи и за останалите модели.
    При запис на CD си включвайте опцията за сравняване на файловете.

17. Тук е от
    Feb 2006

Delta1 Много ти благодаря, чак сега зацепих...

18. Тук е от
    Feb 2006

Здравейте всички,

След едномесечно чакане, Елит – сервиз все пак ми оправиха плеърчето което бях флашнал. Казаха ми че е с новите апдейти, но не чете Nero Digital. И преди да съм направил някоя нова глупост, някой има ли идея дали версията по долу поддържа Nero Digital?

Elite PV 366X

version* * *05.00.03.06
    sub-ver* * 00.00.00.01
    8032* * * * 05.00.03.06
    servo* * * *89.05.10.00
    RISC* * * * 05.00.03.06
    DSP* * * * *03.03.02.39
    region code* *0

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 79 от 98 ПърваПърва ... 2969777879808189 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе