Първоначално публикувано от adgj
Може , ама аз го осрах.
Първоначално публикувано от adgj
Може , ама аз го осрах.
Като се замисля, аз май не съм ги свалял :-)
някой знае ли как да махна от екрана изминалото време на филма.В инструкцията пише от бутона Display на дистанционното но такъв бутон няма. модела на DVD-то е Elite PV-5M
От бутон OSD е при модел 371.
Имам ELITE pv-371x и до сега съм много доволен от него, но за съжаление след като си купих фотоапарат установих , че не може да възпроизведе клипчетата му и сега губя време да ги конвертирам преди да си ги запиша. Освен това и не се четат някоии някои DivX/XviD формати... Та за това , ако някой може да ми помогне , ще съм му много благодарен ! P.S. Имам някои общи познания, но не съм голям "спец." :-) 10х!
само набързо да отговоря на въпроса за чипсета на Елит PV-5M!!!! Със сигурност е Медиатек MT1389 DE-EE
Ами добре...Сега трябва само някой добър човек angel с такъв модел и необходимите познания да "източи" фирмуеъра на това ДВД и да видим дали ще стане на нашите. Като ни отписаха от Елит...А пък може и да е пазарна стратегия. Знаеш ли...
P.S. Гледам, че нещо реорганизират страницата си (Елит). Да не би все пак да ни изненадат приятно???
Sven HD-1040...Това явно е аналог (или първоизточника) на Elite PV-5M. Вчера го разгледах (Елита) - определено е с Медиатек чип, мноого настройки на субтитрите (на 29 ТВ размер 2 е идеален, 3-ката е за леко недовиждащи, и нещо супер гадно - файлбраузерът му е от старите. Няма ДТС през аналоговите изходи. Зарежда бързо и всичко. Не поддържа GMC. За друго сега не се сещам. Ако се оправи файлбраузера, евентуално и ДТС през аналоговите, отново ще е номер една на пазара. Но и така става.
тарся ъпдейт за елит pv-371x или подобно ,но ве4е страницата на елит няма ъпдейт,някои ако може да ми прати на пощтата ще сам му благодарен ico40@abv.bg
Здравейте, имам ELITE PV-399X от края на 2004 г. и търся следния ъпдейт-PV399X_outline.ISO, тъй като ъпдейтнах с последният/от 25.01.2007/ от чекмеджето на abv-то и плеъра започна да забива след няколко минути работа.Това се получава при четенето на всякъкви дискове и файлове- дори на обикновени мр3-ки.Преди това бях с търсеният и нямах никакви проблеми.Ако може някой да помогне, ще съм му много благодарен.10х!
Да не отварям нова тема ще питам тук![]()
Дали има ъпдейт за Elite399new/Zoran/ и малките субтитри.
Благодаря предврително.
PlamenVP - дай един емейл да ти пратя най-читавия ъпдейт с корегирани субтитри и всички актуални кодеци + Nero Digital.
Здравейте.Понеже имам едно дата кабелче тук PCB037DBE за телефон SAMSUNG, та идеята ми е да го направя за ъпдейт на DVD-то. Кажете от 6-те кабелчета(бяло,зелено,жълто,синьо,оранжево и черно)кое какво е и кое ще ми трябва,сиреч как да ги вържа,или да си правя нов кабел. Моля за помощ щото не се занимавам с телефони и си нямам идея от техните дата кабели, а няколко утепани плеърчета с МТК ми събират прах тук та да ги живна малко.Мерси.
Който може да ми помогне с оригиналният фирмуер за модела на ELITE PV-399X или последният официален от сайта им- PV399X_outline.ISO , да го изпраща на имейл:
p.v.petrov1971@gmail.com
Благодаря предварително на отзовалите се!