Страница 82 от 98 ПърваПърва ... 3272808182838492 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,216 до 1,230 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2006

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Цитат Първоначално публикувано от KTT
    hristo,
    http://people.freenet.de/Targa/festplatteneinbau.htm
    това не е ли нещо подобно. Няма и година откакто го пуснах този линк тук, но никакъв коментар от тогава. С немския не съм на ти.
    http://www.elitefan.hit.bg/NEW/NEW.htm Тези господа предлагат такова нещо?

2.  

3. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Цитат Първоначално публикувано от hristo
    http://www.elitefan.hit.bg/NEW/NEW.htm Тези господа предлагат такова нещо?
    От около година и нагоре. М.б. ще ти е интересно да се върнеш малко назад тук в темата и почетеш какво се е писало тогава.
    До колкото схванах идеята беше да не се дават 20 лв. за букса, която струва стотинки. А и това е 1/3 от цената за нов плеер.

4. Тук е от
    Mar 2006

здравейте
    имам elite pv399x. имали update който да подържа xvid 2.0

5. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

На* http://groups.yahoo.com/group/mt13x9/message/7637 е описано как да се патчва RISK-а дa изкарва DTS през SPDIF.

6. Тук е от
    Apr 2006

@KTT,

а тук мисля е описано как да се оправи проблема с File Browser-a: http://personal.inet.fi/cool/mediate...%20Browser.rtf
    Можеш ли да го погледнеш и да си кажеш компетентното мнение...

Поздрави!

7. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

DarkAvenger,
    гледал съм го, а и много други неща, някои от които съм и пробвал. Проблема си мисля, че идва от несъответствие между стар, но свой* 8032 и чужд,но нов RISK за което май писах по-назад. Новия RISK добавя все повече екстри/необходими/, но идават и по малко нови и нови проблеми. Проблемите с File Browser-а за сега не са най неприятното. Такива са* липсата на DTS, нетръгването на субтитрите автоматично, или изчезването им след превъртане и др. такива. Т.е оправяш едно, но разваляш друго и търсиш оптимума между двете. Поне така мисля.
    До колкото се сещам при последният оригинален фърмуер на Елит /миналогодишния/ както и този от ФанЕлит* File Browser-а май работеше коректно/нямаше мамунки/ но без* кирилица.

8.  

9. Тук е от
    Apr 2006

KTT,

благодаря ти за отговора. Аз съм с 371 с оргиналния софтуер - Filebrowser-a е неработещ по абсолютно същият начин, DTS си има...
    Filebrowser-a е последна грижа, но в името на перфикционизма... :-).

Поздрави!

10. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от blgmspt
    здравейте!
    Имам Elite PV-390X и му сложих последния update от септември 2005. След успешен ъпдейт установих че ми реже субтитрите на част от 2-ри и целия 3-ти ред. Настройките на dvd-то са наред. videoто е на система pal, както трябва да е, а като премина на NTSC, тогава се оправят субтитрите но се разваля самия образ. Сложих си пак стария ъпдейт и всико си заспа както преди, но не мога да чета субтитри записани на dvd подложка.
    Имал ли е някой същия проблем и какво да се направи? Благодаря предварително за отговорите и помоща!
    Бях писъл във форума эа една програма DirectSub,която корегира дължината на реда,времетраенето на субтитрите,изчиства таговете и забранените символи и конвертира в .srt за броени секунди(ако правилно съм разбрал че под "реже" се разбира дължината на реда а не буквите напряко).

11. Тук е от
    Mar 2006

Здравейте,
    искам да попитам нещо дето не ми дава мира от няколко дни...

преди около месец взех за децата PV 366X
    (бях малко скептичен по-отношение на качеството на покупката)

Но!!!, много съм доволен... след update-a възпроизвеждането на divx-те се подобри а след като изключих кариокито (изчеана шума) ... направо станах най-големия фен на марката ... (само дето изчезна DTS-a) ... новите субтитри са четливи... сбити... стават
    в резултат на по-горното вече съм решил да си взема DHT 800USB.... (за мен)
    НО, изникват някоко въпроса...
    1. в update-a за* HDT800USB в саита на Елит не е отметнато, че е е включен NERO digital ... това значи, че PV 366X ще се държи с divx-ите по-добре ... така ли е?
    2. ако update-на ... ще загубя ли DTS-a ... както стана с PV 366X

и въобще... някой може ли да каже наколко думи ... "за" и "против" .... колебая се да не си взема и за мен 366Х (400USB) и да му прасна едни тонколони??? ...
    незнам кое ще е по-добре????

а, забравих ... какъв в лодъра и чипа на DHT 800USB? .... защото много ми харесва комбинацията SONY(ако е sony)+MediaTech1389, която е на 366Х...

12. TODD_BG
    Guest

buluser Братми има 801 модела (те са едни и същи с 800 модела разликата е във фацата) и си чете филмите с DTS без проблем и след ъпдейта от сайта на Елит. NERO Digital няма нищо общо с плейването на DIVX филмите но точно за това е ъпдейта на страницата за да го поддържа. 801, 800 са версия на 400 модела само че с колони и поддръжка на DTS иначе лоудар, процесор са едно и същи. Надявам се да съм ти бил полезен.

13. Тук е от
    Apr 2006

Някой може ли да ми кажв каде да си намеря упдейт за USB400,защото нещо не ми харесват субтитрите!Благодаря предварително.

14.  

15. Тук е от
    Mar 2006

Благодаря ти TODD_BG,
    ... в момента тръгвам към Метро ...
    още не съм 100% сигурен дали ще се върна с DVD-то ...
    ще проверя на място дали ще ми хареса на живо

16. Тук е от
    Nov 2005

Цитат Първоначално публикувано от Guleto
    Някой може ли да ми кажв каде да си намеря упдейт за USB400,защото нещо не ми харесват субтитрите!Благодаря предварително.
    Тук например можеш да потърсиш http://forum.setcom.bg/index.php/topic,24043.0.html .

17. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003

ето един тест който открин на скоро. може да сравните елита с други модели...доста по скъпи..
    http://www.divxtest.com/form/divxtes....php?id_198=on - samo elit 371
    http://www.divxtest.com/form/divxtes...t.php?lang=eng - избирате 2 плеъра и долу има бутон компаер...
    Много интересени и пълни рзултати

18. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2005

От няколко месеца имам Елит 377Х /черния/ като цяло става, обаче някои филми тръгват без картина, има си звук и субтитри ама показва само синия фон с надписа елит. Още съм с оригиналния софт.
    Като се разрових в GSpot-a за 2 филма /един работещ и един не/ единственото което ми направи впечетление е разд. способ. като 736 x 400 не тръгва, а 720 x 400 няма грижи. На прав път ли съм или греша???
    Ъпдейт дали ще ми свърши работа?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 82 от 98 ПърваПърва ... 3272808182838492 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе