Страница 93 от 98 ПърваПърва ... 43839192939495 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,381 до 1,395 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Aug 2007

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Цитат Първоначално публикувано от PlamenVP
    Който може да ми помогне с оригиналният фирмуер за модела на ELITE PV-399X или последният официален от сайта им- PV399X_outline.ISO , да го изпраща на имейл:

p.v.petrov1971@gmail.com

Благодаря предварително на отзовалите се!
    Имате поща

2.  

3. Тук е от
    Aug 2007

Благодаря, след мача ще го пробвам.

За съжаление и с изпратения ми оригинален фирмуер пак забива след няколко минути работа-изкарва зелен екран а на дисплея му излизат някви йероглифи и не може да се изключи от дистанционното или копчето, и трябва да се изключва от тока.Някакви предположения защо се получава така?

4. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Здравейте !
    Преди 2 дни си купих Елит pv-4000 USB за 75 лева. Няма го още в сайта им. С медиатек 1389 не знам точно кои букви е. В сетъпа има цяло меню за гласене на субтитрите при mpeg 4 - Subtitle Pro се води. 3 размера, десетина цвята, още толкова опции за outline, различни подложки, центрирания и т.н.Няма HDMI изход. Но има upscaling 720p и 1080i през YUV. Декодерите са като на старият ми pv-399 , без Nero digitral. Или поне нямаше емблемка, аз нямах такъв диск да го пробвам. Както се забелязва от името му си има USB. В книжката пише, че поддържа HDD до 80 GB ! Аз го пробвах с 1 GB флашка на Kingston. Пуска всичко - снимки, авита, субтитри...За сега забелязвам 2 проблема - файл менажера е с къси имена(реже ги) и на двуезичните АВИ-ТА не може да се пусне второто аудио( около 10% от дисковете за децата ми са такива). А ,когато менюто е на български всъщност е на metodievica затова го сложих на ингилийски :-). Плеяра е черен на цвят, доста по-малък от 399 и въобще ги няма сините светлини , USB e отпред, ON/OFF също. Дали някой може да направи нещо за подобряване на файл менажера ?

5. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Здравейте,

някой знае ли плейърчето PV333 на Елит с какъв чипсет е?

6. Тук е от
    Jan 2006

до SOON
    Цитат Първоначално публикувано от soon
    дай един емейл да ти пратя най-читавия ъпдейт с корегирани субтитри и всички актуални кодеци + Nero Digital.
    иэвинйвай ако не те затруднява изпрати този ъпдеит за PV-399x на krasicher@yahoo.de
    БЛАГОДАРЯ!!!

7. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от djbooth
    Здравейте.Понеже имам едно дата кабелче тук PCB037DBE за телефон SAMSUNG, та идеята ми е да го направя за ъпдейт на DVD-то. Кажете от 6-те кабелчета(бяло,зелено,жълто,синьо,оранжево и черно)кое какво е и кое ще ми трябва,сиреч как да ги вържа,или да си правя нов кабел. Моля за помощ щото не се занимавам с телефони и си нямам идея от техните дата кабели, а няколко утепани плеърчета с МТК ми събират прах тук та да ги живна малко.Мерси.
    ЧЕРЕН-GND(маса) СИН-Rx(in) БЯЛ-Tx(out)

8.  

9. Тук е от
    Dec 2007

здравейте !!! Може ли някои да каже от къде да намеря ъпдейт за elite pv-333 !?!?!!??!?Купих един приемник преди време за подарък ,но се оказа в последствие ,че не чете почти формати ......!!!....мерси .....предварително

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

МОЛБА за ПОМОЩ!
    Моля който се е сблъсквал с този проблем нека помогне как да се оправи.
    По време на ъпдейтване с нов фърмуер на ЕЛИТ ДивХ плеър - модел 371Х - колегата ми не е изчакал автоматичното затваряне на чекмеджето и го е прибрал с натискане за прибирането му с ръка, поради което е прекъснал процеса на ъпдейта. След това действие плеъра ни предава, ни приема. На дисплея има само надпис ХЕЛОУ и толкоз. Връщах се доста назад в темата, но не можах да открия как да се съживи машинката. Беше нещо като: ...отваря се капака и към платката с някакъв кабел нещо се включва и т.н. Ако някой знае нека пише какво трябва да се направи.
    Моля за съдействието Ви! Предварително БЛАГОДАРЯ!!!

11. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Чети тук:
    http://personal.inet.fi/cool/mediate...s/mtktool.html
    Трябва ти кабел от телефон-PORT COM(НЕ USB).По горе съм описал коя "жица"какво е.
    УСПЕХ!!!!

P.S. +(плюс) не ти трябва, кабела си има захранване.

Софтуер:

http://personal.inet.fi/cool/mediatek/programs/mtktool/MTKTool_1-31.rar

Схеми кабели: (цъкни с лупата върху изображението за да стане видимо)
    http://personal.inet.fi/cool/mediate..._connector.gif
    Къде да ги "ръгнеш":
    http://personal.inet.fi/cool/mediate..._connector.htm
    А тук:http://baffab.free.fr/lecteurdvd/MTK_en.html как се модифицират субтитрите и "други неща"

От тези сайтове НЕ ПОЛЗВАЙТЕ НИКАКЪВ ФЪРМУЕР!!!Използвайте само такъв за вашите плейъри например от чекмеджето в пощата на АБВ!

12. Тук е от
    Jun 2003

здравейте, за съжаление темата е доста страници и не можах да се орентирам, затова не ме охулвайте за въпроса.
    Искам да си закупя ДВД плеър, който да може да се регулират субтитрите при свирене на дивхикс и да има усб.
    Ще ви помоля (ако реши все пак някой да ми отговори) да ми каже точен модел, защото се сещате, че в магазините така наречените консултанти хабер си нямат и не дават никаква конкретна информация. Цена около 100-150 лв ме урежда. На елита модела 4000 е прекалено висока цена за мен (нещо около 600 лв). Предварително благодаря.

13. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

shveb - Благодаря ти много!!! Весело посрещане на НОВАТА 2008 на теб и всички в темата!!!

14.  

15. Тук е от
    Nov 2007

Някой има ли впечатления от Elite DV 1000 HD? Дали може да се коригира големината на субтитрите? За NEO с HDMI изход има коментар, че качеството през този изход не е нещо особено. По-нагоре се коментира да се изчака март за нови модели на Елит - нещо по-конкретно?

16. Тук е от
    May 2007

Имах DV 1000 HD. Ужасно малки субтитри в DivX. Не може да се ъпдейтва firmware. Продадох го веднага. За DVD формати е ОК.

17. Тук е от
    Nov 2007

Цитат Първоначално публикувано от wert7544
    Имах DV 1000 HD. Ужасно малки субтитри в DivX. Не може да се ъпдейтва firmware. Продадох го веднага. За DVD формати е ОК.
    Благодаря за мнението, остава да чакаме март. Ако някой има информация за читави нови модели да сподели!

18. Тук е от
    Nov 2007

Моля, помощ! Може ли някой да ми даде линк за ъпдейтите за Elite PV-370X. Изтрил съм по невнимание старите ъпдейти. Вчера опитах тези от Elitefan, но предния панел спря да работи. В Датата намерих фирмени настройки но няма ъпдейтите. За информация пощата на феновете не работи. По конкретно търся този PV370X_25112004_23.ISO - най-големи са и добре стоят на екрана. Старите официални линкове на Elite.BG не работят - предполагам вече не ги поддържат. За пращане (освен лично съобщение или на пощата от профила) може да използвате обществената кутия - elitedvd@abv.bg с парола- 123456. Така и други могат да ги вземат от там. Предварително благодаря!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 93 от 98 ПърваПърва ... 43839192939495 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе