Имате пощаПървоначално публикувано от PlamenVP
![]()
Имате пощаПървоначално публикувано от PlamenVP
![]()
Благодаря, след мача ще го пробвам.
За съжаление и с изпратения ми оригинален фирмуер пак забива след няколко минути работа-изкарва зелен екран а на дисплея му излизат някви йероглифи и не може да се изключи от дистанционното или копчето, и трябва да се изключва от тока.Някакви предположения защо се получава така?
Здравейте !
Преди 2 дни си купих Елит pv-4000 USB за 75 лева. Няма го още в сайта им. С медиатек 1389 не знам точно кои букви е. В сетъпа има цяло меню за гласене на субтитрите при mpeg 4 - Subtitle Pro се води. 3 размера, десетина цвята, още толкова опции за outline, различни подложки, центрирания и т.н.Няма HDMI изход. Но има upscaling 720p и 1080i през YUV. Декодерите са като на старият ми pv-399 , без Nero digitral. Или поне нямаше емблемка, аз нямах такъв диск да го пробвам. Както се забелязва от името му си има USB. В книжката пише, че поддържа HDD до 80 GB ! Аз го пробвах с 1 GB флашка на Kingston. Пуска всичко - снимки, авита, субтитри...За сега забелязвам 2 проблема - файл менажера е с къси имена(реже ги) и на двуезичните АВИ-ТА не може да се пусне второто аудио( около 10% от дисковете за децата ми са такива). А ,когато менюто е на български всъщност е на metodievica затова го сложих на ингилийски :-). Плеяра е черен на цвят, доста по-малък от 399 и въобще ги няма сините светлини , USB e отпред, ON/OFF също. Дали някой може да направи нещо за подобряване на файл менажера ?
Здравейте,
някой знае ли плейърчето PV333 на Елит с какъв чипсет е?
до SOON
иэвинйвай ако не те затруднява изпрати този ъпдеит за PV-399x на krasicher@yahoo.deПървоначално публикувано от soon
БЛАГОДАРЯ!!!
ЧЕРЕН-GND(маса) СИН-Rx(in) БЯЛ-Tx(out)Първоначално публикувано от djbooth
здравейте !!! Може ли някои да каже от къде да намеря ъпдейт за elite pv-333 !?!?!!??!?Купих един приемник преди време за подарък ,но се оказа в последствие ,че не чете почти формати......!!!....мерси .....предварително
![]()
МОЛБА за ПОМОЩ!
Моля който се е сблъсквал с този проблем нека помогне как да се оправи.
По време на ъпдейтване с нов фърмуер на ЕЛИТ ДивХ плеър - модел 371Х - колегата ми не е изчакал автоматичното затваряне на чекмеджето и го е прибрал с натискане за прибирането му с ръка, поради което е прекъснал процеса на ъпдейта. След това действие плеъра ни предава, ни приема. На дисплея има само надпис ХЕЛОУ и толкоз. Връщах се доста назад в темата, но не можах да открия как да се съживи машинката. Беше нещо като: ...отваря се капака и към платката с някакъв кабел нещо се включва и т.н. Ако някой знае нека пише какво трябва да се направи.
Моля за съдействието Ви! Предварително БЛАГОДАРЯ!!!
Чети тук:
http://personal.inet.fi/cool/mediate...s/mtktool.html
Трябва ти кабел от телефон-PORT COM(НЕ USB).По горе съм описал коя "жица"какво е.
УСПЕХ!!!!
P.S. +(плюс) не ти трябва, кабела си има захранване.
Софтуер:
http://personal.inet.fi/cool/mediatek/programs/mtktool/MTKTool_1-31.rar
Схеми кабели: (цъкни с лупата върху изображението за да стане видимо)
http://personal.inet.fi/cool/mediate..._connector.gif
Къде да ги "ръгнеш":
http://personal.inet.fi/cool/mediate..._connector.htm
А тук:http://baffab.free.fr/lecteurdvd/MTK_en.html как се модифицират субтитрите и "други неща"
От тези сайтове НЕ ПОЛЗВАЙТЕ НИКАКЪВ ФЪРМУЕР!!!Използвайте само такъв за вашите плейъри например от чекмеджето в пощата на АБВ!
здравейте, за съжаление темата е доста страници и не можах да се орентирам, затова не ме охулвайте за въпроса.
Искам да си закупя ДВД плеър, който да може да се регулират субтитрите при свирене на дивхикс и да има усб.
Ще ви помоля (ако реши все пак някой да ми отговори) да ми каже точен модел, защото се сещате, че в магазините така наречените консултанти хабер си нямат и не дават никаква конкретна информация. Цена около 100-150 лв ме урежда. На елита модела 4000 е прекалено висока цена за мен (нещо около 600 лв). Предварително благодаря.
shveb - Благодаря ти много!!! Весело посрещане на НОВАТА 2008 на теб и всички в темата!!!![]()
Някой има ли впечатления от Elite DV 1000 HD? Дали може да се коригира големината на субтитрите? За NEO с HDMI изход има коментар, че качеството през този изход не е нещо особено. По-нагоре се коментира да се изчака март за нови модели на Елит - нещо по-конкретно?
Имах DV 1000 HD. Ужасно малки субтитри в DivX. Не може да се ъпдейтва firmware. Продадох го веднага. За DVD формати е ОК.![]()
Благодаря за мнението, остава да чакаме март. Ако някой има информация за читави нови модели да сподели!Първоначално публикувано от wert7544
Моля, помощ! Може ли някой да ми даде линк за ъпдейтите за Elite PV-370X. Изтрил съм по невнимание старите ъпдейти. Вчера опитах тези от Elitefan, но предния панел спря да работи. В Датата намерих фирмени настройки но няма ъпдейтите. За информация пощата на феновете не работи. По конкретно търся този PV370X_25112004_23.ISO - най-големи са и добре стоят на екрана. Старите официални линкове на Elite.BG не работят - предполагам вече не ги поддържат. За пращане (освен лично съобщение или на пощата от профила) може да използвате обществената кутия - elitedvd@abv.bg с парола- 123456. Така и други могат да ги вземат от там. Предварително благодаря!