Страница 95 от 98 ПърваПърва ... 45859394959697 ... ПоследноПоследно
Резултати от 1,411 до 1,425 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Re: Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Цитат Първоначално публикувано от assenort
    КТТ, аз съм на същото дередже - трябва ми ново устройство механика/оптика за модела 388, но отвсякъде където питам ми казват "Сори". Колегата soon предложи да потърся помощ от Хасковската Микроклима, но и от там ми вдигнаха рамене...
    http://www.google.bg/search?hl=bg&q=...a=lr%3Dlang_bg

А като цяло Елит не постъпват много коректно с клиентите си. Сайта им повече от 2 г. липсват линковете към "контакти" и "магазини". Трябва да гадаем къде им са сервизите.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Oct 2004

Елита смърди та се къса, по това две мнения няма...

На мен ми трябва не само оптиката - за която е даден линк - а и цялата останала част (механиката) на устройството, в което се слага диска.

Имам предид това:

http://www.vabolis.lt/2005/12/29/vid...xvid-playeris/

4. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Съжалявам и за вас и за себе си.Май е време по-сериозно да си размърдаме г... и да видиме как става номера с изкарване на USB на плейърите.Това е решението на проблема.
    kircho преди години си е решил проблема. http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg116926
    Не знам дали би се съгласил да сподели с нас къде е "боцнато" USB-то и дали би успял да "източи" фърмуера за нас.(ако плеяра му е още жив -все пак поста му е доста отдавна).
    Все някой е по-навътре с електрониката-ако имате идеи споделете ги.

5. Тук е от
    Feb 2008

напълнихте форумите ве елитаджиййййй,вземете си купете нещо марково и не пълнете форумите

6. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от sssaaa
    напълнихте форумите ве елитаджиййййй,вземете си купете нещо марково и не пълнете форумите
    Темата е за ELITE а ти си пиши в "марковите" теми!

Разгледай си постовете http://forum.setcom.bg/index.php?act...3;sa=showPosts и си помисли дали всички трябва да мислят като теб!

7. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Цитат Първоначално публикувано от shveb
    Разгледай си постовете http://forum.setcom.bg/index.php?act...3;sa=showPosts и си помисли дали всички трябва да мислят като теб!
    незная, характерристиките, неразбирам, згреша, ...да гледам пансоник-а,но не ми хареса как гледа, по хубава, най голям, в каталозите не е описане, по бързо, по бързо, ...Има ЛСД-та къде гледат много по добре, марка Пайнер КУРО, купи си ШАРП,ХИТАЧИ и НЕК и забрави форумите /това е съвет за телевизор/, ХД-телевизий, най вече, тъпотийте, "Какви телевизори съм вижда и тествал ти на снимка не си виждал имам вече телевизор със 100 хц" /това е от днес/, свесно, "има си тестови страници с инфо", инжинери, 100 хз, по добре, Неискам, продава се само в 3 свят да не кажа и в "4"

shveb,
    я не закачай човека. Ти вестници не четеш ли? Не си ли чувал за програмата на правителството "Всяко село с интернет и фитнес" - 3,304 млрд. евро - до 2013 г. Ето вече някъде дори успешно е приключила.
    "Роди ме мамо ...., аз сама ще се изруся".

Относно USB - физическото му свързване би следвало да е елементарно т.к. MT1389 го подържа. Преди доста време бях пуснал линкове със снимки, но общо взето Pin 44 - USB D+ , Pin 45 - USB D- . Не си спомням дали дори не бяха изведени. Относно фърмуера нещата не са ясни, но ако са окастрени тези функции, ще трябва да се краде отнякъде. Май са в ARM и евентуално в 8032 блоковете. Навремето си мислех, че ще може да се върже и компютър, но като разбрах че не става - загубих интерес.

8.  

9. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

.

10. Тук е от
    Sep 2004

Хе-хе - всяко село с интернет...(без да се обижда някой, моля, просто изразът ми хареса). Простаци има и ще има на всякъде и по всяко време. И да попитам - никой ли не се добра до фирмуеъра на 5PV? Аз не успях...

11. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

Привет КТТ!! Добър знак че се появи.Теоретично се сещам че USB-то е някъде по крачетата на чипа.Дай линк за това което говориш.(все още не успях да открия схема за Elite-USB).Относно фърмуера-надявам се да може да се компилира нещо от Elite USB400.Другия вариант е ако някой е ползвал услугите на Elitefan и успее да източи фърмуера.Просто нямаме друг избор при скапване на лоудърите.

P.S.Имам PV-5M но още не съм вденал някоя ракия в повече и да му боцна кабела и да източа фърмуера му.Дразнят ме яко субтитрите с лявото си прехапване и искам да ги модна.Когато го направя веднага ще кача фърм-а.

12. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

За съжаление не намирам това което съм давал. Май сменяха по едно време форума и старите постове се затриха. Погледни по-долните линкове дали има някаква информация:
    http://babelfish.altavista.com/babel...r/silvercrest/
    http://babelfish.altavista.com/babel...tteneinbau.htm
    http://f1.grp.yahoofs.com/v1/kGutR8E...%20-%20USB.rtf /тук май иска регистрация/

Като изключим ползването на външен хард диск, какво друго приложение би имало USB-то. Презаписваемо ДВД се записва за 15 мин. Вероятно от този порядък е и писането на флашка.

Ако ти е отворена машинката проследи въпросните 2 /4/ крачета на процесора къде отиват. Може да са изведени на букса. Скоро не съм отварял своето.

13. Member Аватара на shveb
    Тук е от
    Jan 2006
    Живее в
    София

KTT,мерси за инфото,ако успея да направя нещо ще пиша.Лошото че тези модели от твойте линкове имат картридъри и нещата там са чувствително по лесни.Колкото до USB-то смисъла е в това че оптиката се хаби и иска пари и разправии за ремонта.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2007

Оптика за Elite PV388
    http://www.tpetrov.com/search.php?prod=KHM310AAA

16. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Цитат Първоначално публикувано от GOGETIT
    Много скъпо ги продава. Виж в другата тема - купили са ги за 23 лв.

17. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2008

добар ден.имам един малък проблем с двд-то модел elite pv4000usb.чете само дискове записани на cd-rom,нито двд ,нито мп3 формат ,абе нищов книгата пише 4е ако се полу4и така да се ка4и някаъв софт.можете ли да хелп ми

18. 551005
    Guest

здравейте....
    имам ДВД Елит ELITE PV-366X но субтитрите на филмите са много малки и не става да се гледа нищо...а на бял фон не се виждат.Може ли някои да ми каже какъв точно ъпдеит да сложа за да могат субтитрите да станат удебелени и евентуално с черен кант отстрани...Мерси предварително....

ето и версията :
    version 05.00.03.06
    sub-ver 00.00.00.01
    8032 05.00.03.06
    servo 89.05.10.00
    RISC 05.00.03.06
    DSP 03.03.02.39
    region code 0

edit:

от пощата на абв свалих pv_366x_25012007_DTS_mp4 записах го на цд и след няма и 10 секунди имам вече перфектни субтитри

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 95 от 98 ПърваПърва ... 45859394959697 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе