Здравейте ! искам да попитам дали някой знае на автоDVD ELITE DV7000 можели да се обнови софтуера защото не чете български субтитри
Здравейте ! искам да попитам дали някой знае на автоDVD ELITE DV7000 можели да се обнови софтуера защото не чете български субтитри
Здравейте
Имам PV-390X и субтитрите са кошмарно малки....заемат 50% от хоризонтала на дълги изречения и на повече от 50см от телевизора не се чете нищо.
Процесора ми е зорна 966 и не мога да намеря firmware никъде в нет-а. Моля ви някой ако има firmware за този модел да ми пише или да го качи на elitedvd@abv.bg парола:123456.
Много ще съм ви благодарен.
Имам някакви firmware тук но не мога да рзбера за кой процесор са.Някой знае ли какво да потърся в bin файла за да видя за кой процесор е?
Благодаря предварително!
Така...Аз да попитам - кой по дяволите е сменил паролата на онази хубава поща, която беше за ОБЩО ползване...Вчера се опитах да влезна и ....грешна парола....
P.S. който не е разбрал - става въпрос за elitedvd@abv.bg
Някои от известно време се опитва прецака нещата (Лично съм писал програма за превод на менюто и сега е изтрита )
Ако искате да направим така:
Правя си една поща в Gmail "DVDElite@gmail.com"
След което всеки праща какво е запазил и правим един акаунт в дата така че никои да не може да го изтрие, като се качват още някъде. Вие предложете
Това е пощата изпращайте кои какво намери за DVD Elite и после ще го кача в датата
Търкалям последователно 377Х, 388, вече и 4000 usb от 2003 година насам. Пазя доста от старите ъпдейти. Мога да ги ъплоудна, стига да се разберем къде. А тоя дето е изтрил труда на толкова хора от АБВ-то.... П......Т!
Здравейте
Тук:
http://elitefan.hit.bg/NEW/NEW.htm
намерих ъпдейт за Elite PV-370X
Това ли е последният ъпдейт?
И някой може ли да публикува инструкция за ъпдейт, защото сайтът на Elite нещо отдавна го няма, а на този сайт http://elitefan.hit.bg/ линкът към инструкциите не работи.
Здравейте имам проблем с двд елит PV - 399X. При включване изписва HELLO. На какво може да се дължи това
Защото ти казва Здравей какво лошо има ? Ако показва само HELLO и е забило го изключи и пак го включи от копчето от зад. И аз искам да попитам имам два ELITE PV-399X първият забравих преди колко години е купуван, беше с стария софт (в момента става само за части, защото SONY loader е счупен поради човешка небрежност и любопитство). Исках да попитам втория който си купих беше учудващо с друг софт изглежда така http://elitefan.hit.bg/NEW/NEW.htm , но субтитрите не са много големи, излизал ли е по-нов софт в близките две години с по големи субтитри или никои вече не се занимава вече с тях ? Между другото продават ли ги някъде още PV-399X питам защото съм сменил няколко и мои приятели и т.н и този е наи сполучливия които съм виждал и ELITE PV-400USB предполагам е същия + USB, има ли ги някъде още или...
Първоначално публикувано от PlamenVP
Много се извинявам, ще може ли и на мен да ми пратиш този ъпдейт, и ако може да ми обясниш как се прави, а има ли ъпдейт само за уголемяване на субтитри? Благодаря предварително!Първоначално публикувано от soon
Имам проблем с ELITE PV-399X. Значи докато си вървеше един xvid филм на dvd-диск, спрях dvd-то от копчето от зад което се щрака и изгасва цялото, трябваше да разплета едни кабели и го изключих и от контакта за малко. След което пуснах dvd-то, цъкнах му копчето от зад светна, обаче не ми прочита диска който до преди малко гледах, пробвах друг пак не иска пробвах всякъкви dvd-дискове е неиска и неиска, пробвах CD с видео клипове пак не тръгват, тръгват само мп3ките на CD и имам чуството че нещо се е побъркало ли и аз незнам все едно изведнъж стана сд плеар само... Много моля ако някой има идея или му се е случвало нещо подобно да сподели защото много искам да си го оправя както си беше. Благодаря.
Айдеот мен да мине- има да черпите
Firmware
http://master-tv.com/proshivki/dvd/E...mory-dump.html
Благодаря ти човек, но мисля, че при мен няма оправия, колкото и да съм разочарован. Не ми разчита DVD дискове и не мога да направя нищо, а и като ги четеше пробвах но нищо не можах да направя и това е.. Жалко, бях много доволен... имам чувството че са програмирани, след 2-3 години автоматично да спират да работят. Предния със стария софтуер пак по идентичен начин спря да чете DVD само cd аудио. Имах малка надежда в по новите модели на 400USB и 500USB, но като прочетох тук какви работи се пишат за тях и се отказвам да ги купувам, иначе ги намерих и двата за по 50 лева, ако някъде намеря 399, отново бих дал 100 лева, но ги няма никъде, както и да е ще го изхвърля и това и се отказвам , майка ми няма да гледа вече филми (поне за сега). Благодаря ти все пак.
Правилно си се отказал от ELITEПървоначално публикувано от monk1t1
по-добре си купи DVD от Sony , Pioneer ,Dennon /между 150 и 300лв/няма да имаш никакви проблеми
търся ъпдейт за elit pv-371x.ако някой помогне ще съм благодарен -ico40@abv.bg
Здравейте на всички форумчани!
Цял ден чета темата и накрая взех, че се регнах за да ви запозная и с моя проблем, който се именува PV-377X! Никакви проби за ъпдейт не съм му правил и си бях доволен от работата му. Купувал съм го на 29.01.2006 г. От известно време започна да не стартира както трябва. Включвам го - HELLO и до там! След няколко опита вече имаме LOAD и тоя път до тук! Обаче вече дистанционното реагира. OPEN - CLOSE и накрая no disk! Включвам , изключвам от дистанционното докато се случи чудото и вземе , че завърти. После си работи като ново! Всичко си прави. Мерих му напреженията на изхода на импулсното - всички си излизат. Само (-)12V е мааалко по-ниско - 11,5. Направи ми впечатление, че лентовия кабел от оптиката е включен малко накриво в конектора на платката и го изправих ( това между другото когато правеше тия чалъми още отдавна и чат-пат). Към днешна дата нещата много загрубяха. Много рядко ми се отдава да го подкарам. Забелязах, че мръдне ли окото нагоре-надолу тръгва да върти и мога да очаквам някакъв резултат. Иначе само леко помръдва диска на два пъти и толкова.Ама даже и това се случва чак след няколко щракания на копчето on-off. Даже има много случаи ,когато светкат само сините диоди под лоадера , а дисплейчето въобще. После ще му светне само някой сегмент докато накрая след ен - тото включ - изключ светне HELLO!
Моля който е разбрал нещо да помага!
Може да се каже, че вече тотално му разказах играта! Докарах го до момент в който зарежда ( ама не ще да отваря дискове) и му нахаках диск с ъпдейт, който свалих от data.bg( http://vasilvalkov.data.bg/p/files/S...e/Flash_update ).То след няколко опита за запис и четене на инструкции накрая успях да го направя де. Та значи, първия ми смени логото с едно такова кафяво -жълто и на дисплейчето всичко се омеша! После сложих друг ъпдейт, който по името на файла отговаря на servo и ARM на оригиналните, които си бяха на него преди първия ъпдейт. Резултата - други кльомби на дисплея, върна се синьото лого на екрана и пак не ще да бачка! Съобразил съм се и двата файла си бяха за PV-377X. Само, че моето въобще няма нищо общо с дизайна на това което е на снимката в сайта на Елит. Едно такова чисто черно е и ръбесто.
Казвайте сега на днешно време къде са им фирмените сервизи. Аз съм от Плевен.