Страница 47 от 98 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно
Резултати от 691 до 705 от общо 1469

Elite PV-370X- въпрос за субтитри на български

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2005

SurchO много правилно! Едно пише в книжката друго го има на действителност а и не е много приятно да ти се вартят над 1000 песни на едно ДВД една след друго друго ще си е ако го имаше RANDOM така че искам да помоля подражката на Елит ако може в следващият ъпдеит да включат и тази опция. Благодаря ви

2.  

3. KTR
    KTR е офлайн

Тук е от
    Jan 2005

По този въпрос (random) писах още преди 1-2 седмици,но никакъв отговор! Радвам се,че не съм сам (глас в пустиня).Преди питах читателите на този форум,дали някой използва DVD-то си и за слушане на mp3 и как се справя с 1000 песни,но никой нищо! Моля ви Елит,направете нещо по въпроса! Благодаря предварително!

4. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Ама какво искате от Елит съпорта, да молят китайците за ъпдейт който да добави бутон "Random" на дистанционното ли? Най-много да дойдат нови книжки в които бутона го няма Те китайците не пращат ъпдейт за 372х, който има доста издънки за оправяне, вие за дистанционното сте се хванали. Както и да е, и без това минаха промоциите

5. Тук е от
    Feb 2005

Не бе пич.....То си пише ясно: Неможе ли на мястото на REPEAT бутона да се сложи тази функция със следващия UPDATE.......

Което според мене значи не на дистанционното да поникне нов бутон а на тоя да добавят още една функция.....

6. Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Не бе пич.....То си пише ясно: Неможе ли на мястото на REPEAT бутона да се сложи тази функция със следващия UPDATE.......

Което според мене значи не на дистанционното да поникне нов бутон а на тоя да добавят още една функция.....

<div align="right">Originally posted by SurchO - 01/02/2005 : 23:12:47</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Аха, и тогава ше ревнат други 10, че трябва всеки път да натискат "play" като свършат песните... стига глупости, за т'ва не пише съпорта тука да не се въвлича в простотии. И покрай това изгарят смислените оплаквания.

Тези работи се гледат в магазина като си пазаруваш. Който не гледа, после чака арменския поп да му говори на китайски. И не съм ти пич.

7. Тук е от
    Jan 2005

@ELITE SUPPORT

@който го интересува

може би са прави - да не им досаждаме ...

http://www.setcom.bg/news/forum/topi...TOPIC_ID=19463

8.  

9. Тук е от
    Feb 2005

KOKOSH Абе ти знаеш ли в един DVD диск колко часа музика се събира ?????

KOKOSH: ....Аха, и тогава ше ревнат други 10, че трябва всеки път да натискат "play" като свършат песните...

Аз мога да ти кажа. Около 900 MP3 или около 70 часа което прави

около 3 деноношия нонстоп.. За мързеливите хора като теб са измислили дистанционното ама тебе толко много те марзи на 3 дена да натиснеш веднъж бутона PLAY хееее

10. Member
    Тук е от
    Dec 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">KOKOSH Абе ти знаеш ли в един DVD диск колко часа музика се събира ?????

KOKOSH: ....Аха, и тогава ше ревнат други 10, че трябва всеки път да натискат "play" като свършат песните...

Аз мога да ти кажа. Около 900 MP3 или около 70 часа което прави

около 3 деноношия нонстоп.. За мързеливите хора като теб са измислили дистанционното ама тебе толко много те марзи на 3 дена да натиснеш веднъж бутона PLAY хееее

<div align="right">Originally posted by SurchO - 03/02/2005 : 02:03:56</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Пак необмислени неща говориш. Замисли се как ще е, ако пуснеш обикновен, не-пирaтски диск. Ами ако искаш да ти се върти само една песен 3 дена. Нема угодия, ей. Мислите си, че вашите потребности са потребностите на всички Повтарям, тази дискусия се води, защото някой не е гледал като пазарува от магазина. Не може да изтестваш всичко, но може поне да провериш това на което държиш. Айде да излизат новите модели, китайците треа да са се ошлайфали вече и да направят на пух и прах търговски марки като Филипс, Сони, Самсунг, Тошиба и т.н

11. Тук е от
    Feb 2005

да прав си.. Но ако си забелязал на бутона репеет имам много функции. Аз не моля да ги махнат а само да добавят още една която ако искаш си е активирваш ако неискаш не....... много е просто ако искаш една песен да се варти 3 дена нонстоп си пускаш и след това на бутона репиит си избираш опцията репиит ако пак искаш да ти ги

"Джурка" си избираш опцията рендъм и така нататак просто кои как иска да си го слуша ...

12. rdk
    rdk е офлайн

Тук е от
    Oct 2004

Здравейте,

Една радостна новина за притежателите на DivX плеъри. Разрабатчиците на DivX са

успели да вкарат графични субтитри в avi контейнера, както при DVD(vob контейнера).

Програмката с което това става се казва Fuse, тя няма графичен интерфейс и се стaртира

от Command Promt, може да се свали от тук

http://download.divx.com/labs/DivXMediaConsumerSDK.zip

В пакета си има описание как става това. Искам да уточня няколко момента, които

смятам за важни: на файловете, които са XviD FourCC трябва да се промени от XviD

на някоя от версиите на DivX. Примерно аз го подмених на DIV3, в противен случай

програмката разбирайки, че файла е XviD отказва да си свърши работата. Подмяната

може да се извърши с Nic's mini FourCC Changer, намира се в пакета който се инасталира

с XviD кодека. След като Fuse си свърши работата, можете да си върнете FourCC кода

отново на XivD.

Теста, който си направих даде положителен резултат, за информация моя плеър е Elite 377X

т.е с Mediateк чип, но мисля, че и при плеърите базирани на други чипове ще се получи

независимо от това дали поддържат кирилица или не, защото тези субтитрите не са

текст, а графични т.е bmp картинки. Формата в който Fuse превръща субтитрите е .xsub

(вътре в него се намират bmp картинки) още не са се появили други програми освен Fuse,

които да го генерират и редактират, но аз съм убеден, че това е само въпрос на време.

Искам да предупредя тези, които ще се искушат да тестват, да си направят копие на филма

с който ше проведат текста, защото след като се опитах да излъжа Fuse с sup субтитри,

които преименувах на xsub, резултата беше съобщение за грешка и повреден файл.

Поздрави!

13. Тук е от
    Feb 2005

Здравейте

То от около 2 седмици съм собственик на ELITE PV-371X за сега бачка по близо 20 часа на денощие само на ДИВх проблема е че като загрее и не иска да разпознае новия диск, оставяш го да поизстине за около 15 минути и е готово за употреба.

Та изчетох темата до тук и честно да си кажа има доста интересни неща ама... не им е тук мястото добре е да ги има като инфо на сайта на производителя като например какви субтитри поддържа в частност - какъв формат, оказа се че SUB формата са 3 вида а елита поддържа само единия - най-големия проблем поне при мен се оказа това че когато се обръща от SRT в SUB не се четат субтитрите, Друг голям проблем е броя символи на ред... е тук има връзка и какъв е ъпдейта. Ако се замисля няма да е зле като се пускт ъпдейти да се пуска и "с новия ъпдейт се вижда така в сравнение със стария" и както някой преди беше пуснал снимки.

Как аз виждам цялата работа - като се отвори страничката с описанията на плейърите да има кратко описание с какво да го "захраним"

->субтитри се четат само ако са с идентично име като на филма и пояснение за това дали чете точки или паузи или и двете

-> чете субтитри с 3 броя реда с по еди-колко си знака на ред за редактиране се ползва се еди-коя си програма за тази цел и препратка от където да си я изтеглим,

->чете еди--какъв си формат можете да ги конвертирате с еди-коя си програма и препратка,

-> Няколко снимки за отделните ъпдейти и точно какво се променя в сравнение със старите - ако се променя големината на шрифта колко стават знаците на ред. И пояснение че това можем да го направим и в домашни условия ама си губим гаранцията.

Следва драскайте и приятно гледане.

После да не се чудим защо половината субтитри ни ги и изяло и защо не иска да ни ги разпознае. Пък и някой като иска да си купи плеър поне да знае какво ще си купи а не да се чуди после от къде да го подхване.

14.  

15. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте

То от около 2 седмици съм собственик на ELITE PV-371X за сега бачка по близо 20 часа на денощие само на ДИВх проблема е че като загрее и не иска да разпознае новия диск, оставяш го да поизстине за около 15 минути и е готово за употреба.

Та изчетох темата до тук и честно да си кажа има доста интересни неща ама... не им е тук мястото добре е да ги има като инфо на сайта на производителя като например какви субтитри поддържа в частност - какъв формат, оказа се че SUB формата са 3 вида а елита поддържа само единия - най-големия проблем поне при мен се оказа това че когато се обръща от SRT в SUB не се четат субтитрите, Друг голям проблем е броя символи на ред... е тук има връзка и какъв е ъпдейта. Ако се замисля няма да е зле като се пускт ъпдейти да се пуска и "с новия ъпдейт се вижда така в сравнение със стария" и както някой преди беше пуснал снимки.

Как аз виждам цялата работа - като се отвори страничката с описанията на плейърите да има кратко описание с какво да го "захраним"

->субтитри се четат само ако са с идентично име като на филма и пояснение за това дали чете точки или паузи или и двете

-> чете субтитри с 3 броя реда с по еди-колко си знака на ред за редактиране се ползва се еди-коя си програма за тази цел и препратка от където да си я изтеглим,

->чете еди--какъв си формат можете да ги конвертирате с еди-коя си програма и препратка,

-> Няколко снимки за отделните ъпдейти и точно какво се променя в сравнение със старите - ако се променя големината на шрифта колко стават знаците на ред. И пояснение че това можем да го направим и в домашни условия ама си губим гаранцията.

Следва драскайте и приятно гледане.

После да не се чудим защо половината субтитри ни ги и изяло и защо не иска да ни ги разпознае. Пък и някой като иска да си купи плеър поне да знае какво ще си купи а не да се чуди после от къде да го подхване.

<div align="right">Originally posted by Dian*-*08/02/2005*:* 15:00:40</div id="right">

[:D] Tова според мен е, като да си купиш готварска печка и до очакваш с нея да ти дадът готварска книга наместо "инструкция за експлоатация" или като си купуваш кола - да върви в компект с "Шофьорски курс" []

Всяко знание и умение си има своята цена!

16. Тук е от
    Feb 2005

Е то сега да не се обиждаме ама не всеки знае какво трябва да се направи в случая (аз установих какво трябва да направя след 5-6 диска за проби) Въпроса е малко по-встрани в досег съм със доста хора които могат да бъдат сложени в графата "юзери" колкото и кофти да звучи това. Просто тези хора искат да вземат диска, да си го пуснат и всичко да им върви, те не искат да се ебават с ъпдейти през ден, насройка на субтитри или каквото и да е, искат просто техниката която купуват да работи. Просто тези хора дават през около 2 месеца по 5-10 лева да дойде техник от кабелната да им нареди програмите така като те искат, не могат си сменят бушона сами а ти искаш да обяснят на местното хлапе с интернет как да му запишат диска при положение че компа му не подбира различните типове субтитри????

Е тук поне според мен могат да имат напредък с продажбите - всеки купил си ДВД-то (или с мерак да го купи) може да разпечата на един лист изискванията да отиде и да каже "ей-тва искам" после да седне и да си гледа без да му пука как се ъпдейтвал пейъра или как се виждали субтитрите или поне като отиде в сервиза да кже "искам субтитрите ми да се виждат като на тази картинка" Е толкова ли е сложно??? Пък и всеки гледа да се информира малко или много какво купува - ето на вижда се че има много машинки на реномирани марки които не четат кирилица(премълчава се сериозно това), вижда се че преди ъпдейтите и вие сте имали много проблеми интересно ми е ако бяхте видели какво е положението дали щяхте да си купите тези машинки а??? Е аз не говоря за това да се прави реклама а да се пояснят предимствата на машинките там където им е мястото(на сайта на производителя) а не тук в един форум който открих след половинчасово ровене в резултатите на гугъла.

17. Тук е от
    Feb 2005

Явно никой не чете други теми, затова с риск да се повторя:

Вчера си закупих pv-390x, значи имам следните проблеми:

1.МР3 CD диск със български букви в имената на песните - показва тиренца.

2.Филма "Индиана Джоунс и храма на обречените" звука му избързва нещо-няма сихнрон, може да е от филма не знам. Инак субтитрите са на кирилица - да.

3.Като пусна музикално CD ми стои статична картина с логото на Елит, няма ли начин да е нещо друго или поне черен екран (да не ми се хаби телевизора

Та значи, каквото и да се избере от менюто като настройки, English Russian, няма значение, МР3-ките нямат кирилица. Не знам дали проблемът е в това, че има интервал между думите (като проверя ще пиша пак).

Звука на филма е кодиран с Lame MP3, предполагам не се поддържа коректно, затова няма синхрон със картината. Какво значи тогава DivX съвместим не е много ясно, поне да има някакво описание кое точно от DivX поддържат, явно само компресията на видеото, а на звука не е ясно кои точно стандарти се поддържат. На сайта даже описание няма на този модел.

Субтитрите са едни ситни..., изобщо нямат полупрозрачна лента, надявам се да има някакав ъпдейт с по-голям размер на шрифта.

18. Тук е от
    Feb 2005

Здравейте,

Аз съм собственик на pv 399x. Ползвам subtitle workshop, за да направя субтитрите в горен регистър, да ги огранича до 28 символа на ред и където са повече от три реда да разделя субтитъра на две. Може да се конвертира в различни разширения.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 47 от 98 ПърваПърва ... 3745464748495797 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Въпрос за субтиртри на Elite PV-370X
    От tonkostz във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 6
    Последно: 15-08-07, 19:42
  2. Elite PV-400 USB- въпрос за субтитри на български
    От SPaun във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 20-01-06, 22:37
  3. update на elite pv-370x - помощ
    От quest във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 06-01-06, 13:31
  4. За Elite PV 370x
    От vlad във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 6
    Последно: 09-12-04, 10:35
  5. NEO DVD-PX77 DIVX vs. Elite PV- 370X
    От crow във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 1
    Последно: 19-10-04, 10:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе