Страница 10 от 33 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно
Резултати от 136 до 150 от общо 482

Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Jan 2006

Re: Elite PV-400USB - Мнения, проблеми и тяхното решение

Ако така си ти харесва не го ъпдейтвай първо си го гледкай така няколко дни пък след това мисли по въпроса

2.  

3. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Шрифта не ми се струва много готин...
    Например един Arial Bold 18 (така ми е на Media Player Classic) ще бъде чудесно

Мога ли да използвам firmware от elitedvd@abv.bg ( http://img496.imageshack.us/my.php?image=400usb2tl.jpg )
    за моят модел Elite PV-400 USBL ?

4. Тук е от
    Apr 2006

Можеш.На мен много ми хареса (режат по-дългите редове),но са по добри от оригинала. Ако не ти харесат можеш да* върнеш старите с ъпдеита от elite.bg

5. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Добре ще го пробвам тези дни.
    Какво ще рече (режат по-дългите редове) ? Ако сложа този фирмуер и имам на някое място субтитри стигащи до двата края на екрана няма да ми ги покаже или ще ги увеличи броя на редовете?

6. Тук е от
    Apr 2006

Въпросът,ми е следния,кой от двата ъпдейта е с по-големите субтитри:едните са от 02.02.2006,другия от 06.02.2006.И още нещо имам два-три филма на които имам субтитри и звук,но картина няма,може ли да е от резолюцията на единия е XVID-[size=9px]800/336[/size],24fps?

7. get
    get е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Субтитрите от elitedvd@abv.bg са страхотни. Плеъра е просто намбър 1 !
    Чете от флаш драйвчета, хардиск на усб (400ГБ) дори от дигиталния апарат.

Ура на Елит :Super:

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Преди няколко дни си купих ДВД плеър Elite PV-400USBL и мога спокойно да кажа, че поведението му засега надмина очакванията ми. На практика няма диск, който да не е тръгнал на него, с изключениие на тези на които са записани филми с по-висока резолюция/напр. 800 на .../. Обаче... имам проблем, който не мога разреша сам и затова се обръщам тук за помощ, въпреки, че този въпрос вече няколко пъти е повдиган /доколкото съм се запознал с постовете по тази тема/, но никой не е отговарял. Проблемът ми е с USB-то - поставям USB flash Drive /256 мб, FAT32/, на който имам записани няколко мр3-ки /за проба/, натискам съответния бутон на дистанционното и.......нищо, никаква реакция от плеъра. Въпроса ми е дали е необходимо да се направят някакви настройки и въобще какво може да се направи. Другият ми въпрос е относно модификацията на плеъра и какво означава буквата L и каква е разликата с основния модел.
    Бих се радвал много и бих бил много признателен ако някой може да отговори на въпросите ми... :coolsmiley:

10. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Относно модификацията 400USBL :

"Физическа и функционална разлика между двата плейъра няма. PV-400USB е
    първоначално замислен да е с DTS декодер, но за съжаление не успяхме да
    компилираме подходящ софтуер за него. PV-400USBL е напълно аналогичен модел
    замислен да е без DTS декодер. В крайна сметка и двата плейъра не поддържат
    DTS през аналоговите изходи и са напълно идентични!
    И двата плейъра поддържат DTS през цифровите изходи - COAXIAL и SPDIF."

Това е отговора на Elit за разликите м/у 400USB и 400USBL на мое питане.

11. Junior Member
    Тук е от
    Apr 2006

Ще помогне ли някой за проблема, който имам с моя ДВД-плеър - 400USBL. Става въпрос за това, че не мога да накарам USB-то да работи. Поставям USB Flash Drive (256 mb, FAT32), натискам бутона на дистанционното /така както пише в доста пестеливото откъм подробности упътване/ и ... чакам, но нищо не се получава. Като чета останалите постове по темата виждам, че такъв проблем имам не само аз, но досега никой не е отговорил на какво се дължи това и как може да се разреши. Преди няколко дни пуснах пост с подобно съдържание, но никой не ми отговори. Порових се тук-там, но нищо не успях да открия. Всъщност имам някаква идея и тя е свързана с това каква е версията на USB-то на плеъра. Аз съм пробвал с флаш памети версия 2.0, така че ако версията на плеъра е напр. 1.1, може би в това е проблема...Дали някой има идея и би ли я споделил, за което бих му бил много благодарен...

12. TODD_BG
    Guest

Няма значение във версията на USB-то моята флаш памет е на фуджитсу-сименс и е версия 2.0 и без проблем сия открива след като натисна бутона на дистанционното. Само незабравяй и да сложиш някой файл на флаша за да видеш дали го познава. Ако и тогава не може да го познае значи има някакъв дефект в плеъра. Това е мое мнение. :coolsmiley:

13. Member
    Тук е от
    Jan 2005

тръгнах да купувам за моя елит 400 система активни колони Eacan, които според продавачите имат вграден DTS декодер;

продавача твърди, че ако плейъра "не пуска DTS сигнал", нямало да се получи нищо (т.е. няма да се могат да се просвирят DTS аудио дискове, например), дори да е свързан с такива колони с "вграден DTS декодер"

(в магазина не може да се пробва....,а от други места, където продават такива колони - все компютърни фирми - нищо не могат да кажат...)

вярно ли е това?
    ако е вярно, какъв е смисъла от тези активни колони с "вграден DTS декодер" ?

благодаря на отзовалите се!

14.  

15. Member Аватара на myrshavija
    Тук е от
    Nov 2004
    Живее в
    София, Дружба 2

Замисли се малко и сам ще си отговориш. Твоя Елит 400 подава на изхода това, което чете и няма DTS декодер. Кога няма да чуеш звука на DTS диск? Когато колонките нямат декодер. Този, който ти казва, че ти трябва специален плеър за да слушаш DTS на колонки с декодер е меко казано нагъл лъжец.
    А от магазини, в които не може да се пробва не купувам нищо. Взимаш един диск в ръчичка и тръгваш по магазините. Там където най-много ти хареса звука - купуваш.

16. Junior Member
    Тук е от
    Jun 2005

Имам такъв плеър от 3-4 мес и като цяло съм доволен. Отначало ми направи впечатление, че някои филми са без звук. Оказа се, че те са с DTS звук и както става ясно от горното, няма и как да се чуе нещо. Предполагам, че е възможно филмите да се конвертират, като DTS звука се замени с AC3 стерео или друг формат. Някои правил ли го е? Препоръчайте програма!

17. ccc
    ccc е офлайн
    Member
    Тук е от
    May 2006

При вас има ли паразитни шумове когато е в менюто на диска, или при сменящи се сцени?
    Идват от видео сигнала, защото без него звука е перфектен, но щом го вкюча се чува леко бръмчене*
    вече се чудя от къде мога да извадя видео сигнал без смущения
    Дали плеърът ми е за поправка?

18. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2004

Цитат Първоначално публикувано от ccc
    При вас има ли паразитни шумове когато е в менюто на диска, или при сменящи се сцени?
    Идват от видео сигнала, защото без него звука е перфектен, но щом го вкюча се чува леко бръмчене*
    вече се чудя от къде мога да извадя видео сигнал без смущения
    Дали плеърът ми е за поправка?
    Пробвай да изключиш караоке опцията.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 10 от 33 ПърваПърва ... 8910111220 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Elite PV- 4000 USB !!! - Мнения, проблеми и тяхното решение
    От soon във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 23
    Последно: 03-08-09, 23:17
  2. DVD ПЛЕЙЪР ELITE PV 400USB, ELITE PV 4000USB или NEO DVD-R45USB HD
    От stancho_75 във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 11
    Последно: 27-02-08, 09:03
  3. сравняване на двата най добри DIVX playera{Elite PV-400USB ели DV-1000HD-new}
    От bigbanny във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 4
    Последно: 13-02-07, 00:12
  4. Elite PV-366x - проблеми
    От Kido във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 2
    Последно: 27-01-06, 13:56
  5. Мнение за новия модел DVD Elite PV-400USB
    От naskonr във форум Blu-ray и DVD плейъри и рекордери
    Отговори: 0
    Последно: 18-09-05, 19:35

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе