Ето ти го Download (в средата) http://www.elite.bg/aladin.asp?mode=10&Lang=BG
Ето ти го Download (в средата) http://www.elite.bg/aladin.asp?mode=10&Lang=BG
Нещо не правиш както трябва. Файла е Неро имидж и го записваш като от Неро даваш запис на диск от имидж файл. Ако го записваш само като дейта файл никога няма да стане.Първоначално публикувано от nasopicaso
А линка към файла е коректен и си се тегли !
Успех !
Направих го с Алкохол 120 но пак нестава.Най-вероятно бъркам нещо.Ще изчакам до 11.05 когато казаха че на сайта ще се появи ъпдейт.
Запиши го с Неро както съм обясил по-горе ... Този фирмуеър е изпробван от повечето участници в темата и лично от мен и няма никакъв проблем.
Успех !
Според мен проблема му е че най-вероятно неговия модел е NEW.
Ами кой трябва да каже кой е модела ?
Да точно така е модела е NEW, какво значи това??
Значи че ъпдейта който е в момента на сайта на Елит не става понеже чиповете са различни твоя е с Зоран а стария модел с Медиатек.Първоначално публикувано от nasopicaso
Какво е решението тогава, да чакам от Елит да изкарат ъпдейт...казаха че ще го направят около 11.05...
Да.... казаха..... има да си чакаме... Точно за това не са много популярни плеерите с Зоран, иначе май са по-добри от МТК.Първоначално публикувано от nasopicaso
За МТК обаче, има доста не официални софтове, дори сам можеш да си модифицираш някои неща...
Това е положението... ако не ти прави голями проблеми, защо трябва да го ъпдейтваш? И без това, година-две и оптиката ще си иде, след това нов плеер, може и HDTV...
Не ми прави проблеми, просто са ми малки субтитрите на DivX
Насо, преди два дена купих за подарък двд Еlite PV-5M. Това изкара огромни, дебели, широки субтитри. Освен това има опция да си настроиш субтитрите на три големини. Освен това, мисля си че, предава много по-добре от 400 USB.
Hell благодаря ти за подробните инструкци относно DTS.
Искам да попитам какви други възможности за UPGRADE на Elite PV-400USBL има.
Има ли по нов от оригиналния firmware или има upgrade само за субтитрите.
NajsНа 400 усбЛ може ли да се направи да се избират големини на субовете?Първоначално публикувано от dedo pop
днес видях 400NEW т.е. новиях заместник на 400юсбл
обясниха ми че скоро са му променяли субтитрите в резултат на което вече са огронмни, жълти на четири реда поне ... абе не ми хареса
старият ми плеър ги показва все едно си гледаш филм със субтитри по телевизията