Има ли начин да се ugrade-не firmware-а от USB FLASH DRIVE?![]()
Има ли начин да се ugrade-не firmware-а от USB FLASH DRIVE?![]()
понеже и аз не разбрах от писанията във форума кои модели елит поддържат DTS звук , реших да не се водя по тази характеристика; на елит 400 пуснах DTS аудио диск и не се чу нищо, разбира се; но съм си харесал едни активни колони с хардуерно DTS декодиране, та може така да се оправят нещата...
[size=14px]Кажи нещо повече за тези колони - марка, модел, магазин, цена. Предварително ти благодаря![/size]
www.torin.bg - luxeon, напр.LUXEON W5.1H (DTS - ?) или V999, макар че някои ги критикуват...още не съм намерил време да избера нещо по-конкретно ...Първоначално публикувано от Vlado_t
има ги и по други фирми, напр. jar computers...
Лъжете се за тези колони.Като звук са перфектни,но тези които се внасят от ТОРИН са без DTS декодер.Самите вносители преди около месец ми обясниха,че това DTS написано в рекламата им е с долълнителна поръчка и оскъпява комплета с 80 USD. Те разчитат ,че ELITE и др. подобни поддържат декодер за аналоговите изходи,обаче новите модели и модификации -НЕ.
Много благодариа на Цецо 7 и на Хихимор за информацията. И аз продължавам да си търся подходящо решение, но за жалост тенденцията е към някой от ресиверите на Сони или Пайнер от 400 лева нагоре и то без колоните!!! Все пак ще бъда благодарен, ако някой съобщи за нещо приемливо или поне да каже за добър изпитан модел ресивер с DTS декодер. Поздрави на всички!
Vlado_t погледни линка http://www.avitel-bg.com/articles.php?ArticleCatID=23
От 2г съм с ресивър от 5-та серия и съм много доволен и като гледам новите модели и 4-та и 5-та серия сега са още по-добри
Имам такив въпроси:
Как мога в режим на възпроизвеждане на МР3 след като съм излушал една песен и е започнала следващата да паузирам изпълнението и. При мен се получава така, че избрана остава песента, която съм пуснал първа и ако се натисне Плей/Пауза, не се паузира песента, която се пее в момента, а се псука отново песента, която съм бил пуснал в началото.
Как мога да разбера, каква е версията на Фърмуера на плеъра ми. Купих го преди около 2 седмици, а тук бидях, че се споменава за Ъпдейт.
Има ли някой друго освен мен проблеми с възпоизвеждането на:
Codec: div3|DivX 3 Low-Motion
Runtime: 02:06:41 (182,236 fr) | x:y 640x352 (1.82:1) [=20:11]
Biterate: 605 kb/s | FPS: 23.976 | Qf: 0.112 bits/pixel
При поствяне на диска в системата го причита вади списъка с съдържанието и после като се опиташ да го пуснеш вообще не се пробва да го отвори. Същото се случва и с друг файл на който единственната разлика с предходия е това че Biterate = 871 kb/s.
От друга страна съм забелязал че ако пробваш да пуснеш някой доста особен кодек показва черен екран и субтитри поне, а в тоя случай даже и това не става.
За тези филм обаче е възможно да съм направил и кофти Дисове, така че е възможно и проблема да е в моя телевизор. Но все пак кажете.
И последно от къде мога да си намеря читав узър менюал, тоя който идва с плеъра е меко казано "ограничен".
А самата машинка има 1001 функции в които се омотах как си трябва, освен това има и взаимодействия между тях ако направиш еди си какво се разрешава еди си кое меню и тн.
Плеъра вече може да се намери и в Метро на цена от 99,95 лева. Версията е PV-400USBL.
купих си такова чудо, но не работи с USB FLASH DRIVE 128 MB , форматирана е с FAT32 ... някакви идеи защо е така
Здрасти, някой да знае нещо за ELITE 399?
срещнах следния проблем с моя 400USB:
записах филм на двуслойно двд (Traxdata, 8.5 GB със записвачка NEC), филма се разпознава първоначално, но не могат да се изберат опциите - play, setup и т.н. т.е. филмът не може да се пусне...
въобще Elite 400USB работи ли с двуслойни двд-та?...или аз не съм направил нещо при записа с неро....
(същият диск на компютъра не тръгва на двд-ром`а LG, но без проблем си работи с WinDVD, когато е пуснат от записвачката)
Подариха ми такъв за коледа. За сега няма никакви проблеми. Ъбдейтвах го за по големи субтитри и е без грешка.Първоначално публикувано от nikton1954
Двуслойни дискове взети от видеотеката съм пускал и се плейват нормално. Не знам как стои въпроса при двуслойни двд, които са домашно производство. Малко скъпо удоволствие ми се виждат.Първоначално публикувано от hihimor
оказа се, че работи с двуслойното двд домашно производство, което си направих - просто менютата на двд-то се зареждат бавно и трябва да се изчаква...Първоначално публикувано от secondshoe
вярно е, че е скъпичко, 4 лв е един двуслоен двд диск, ама като попаднеш на филм, който е задължителен за колекцията....
с двуслойни дискове, взети от видеотеката, няма такова забавяне
при свързване на Elite 400USB с уредба сони се получи гаден проблем- уредбата започва да се включва и изключва самичка (и едната колона свири по-силно от другата...)- дали елита не пуска някакъв ток по аудио кабела?...(а една от причините за да го купя, е именно големия ми архив от мп3-ки, които исках да си слушам с горе-долу свестен саунд)
Здравейте.
Днес и аз си купих DivX Player Elite PV-400 USBL (няма и 100лв от Метро). Хареса ми, менюта, опции, субтитри и т.н.
На този сайт намерих firmware: http://www.elite.bg/Update/PV_400x_update.htm
Нужно ли е да го ъпдейдтвам? Там ми казаха че са ъпдейтнати. Другото, което ме вълнува е мога ли да сменя шрифта на софтуера ?
Тук има инструкция за ъпдейт ( http://www.elite.bg/asp/DivXInstr1.htm ), но за субтитрите така и не намерих...
Някой пробвал ли да е закачи хард към него в смисъл хард със чекмедже усб и т.н. ?
И какво означава буквичката L ?
Благодаря !